Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 1. 'Who Could That Woman Be..' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

20 nov 2011 - 12:36

309

1

206



~ 1. 'Who Could That Woman Be..' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________ Mijn eerste story! Ik hoop dat het wat is..

Moeizaam open je jouw ogen. Op het eerste gezicht is alles duister en wazig, maar nu jouw ogen er een beetje aan gewend zijn geraakt kan je bijna alles helder zien. Je probeert op te staan maar omdat jouw lichaam er nog te zwak voor is, val je met een harde knal weer op de grond.
Liggend op de grond kijk je naar de vechtende ninja’s om je heen. ‘Kon ik maar wat doen.’ dacht je bij jezelf. ‘Ik moet toch iets kunnen doen..’ met deze gedachte probeer je weer op te staan. Met al je kracht dat je nog over hebt probeer je op te staan, je staat net twee seconden wankel op beide voeten. En plotseling wordt je met een harde knal door iemand met zwart haar tegen de muur aan gegooid.
Jouw hoofd knalt tegen de muur aan en je had even een black-out. De jongen met de zwarte haren houdt je tegen de muur aan geduwd.
Een straaltje bloed glijdt langzaam uit je mond en opent je ogen weer. ‘Kazumi!’ hoor je een vrouwenstem in de verte schreeuwen. Je kijkt waar het vandaan komt en ziet een zwarte gedaante, je ziet dat twee ninja’s haar vasthouden. ‘M-Mama..’ komt er met moeite uit jouw mond.
‘Je heet dus Kazumi… Interessant! Nu weet ik tenminste de naam van mijn slachtoffer!’ zegt hij op een gemene manier. Langzaam komt zijn mond in de buurt van je nek.
‘Stop!’ zegt de vrouw die jouw naam een aantal seconden geleden gezegd heeft huilend. ‘Laat mijn dochter met rust.. Z-ze is nog maar een kind… Ze is nog te jong om slachtoffer te worden!’
‘Het is te laat! Ze kan maar beter op een jonge leeftijd slachtoffer worden, dan dat ze na een aantal jaar slachtoffer wordt! ‘ precies nadat de man dat zei voelde je zijn scherpe tanden in jouw nek gedrukt zitten. En…


Reacties:


fanta
fanta zei op 4 dec 2012 - 23:57:
Supper leuk, ik kijk die serie al een jaar en het is geweldig
1 vraag wie is kakashi's vrouw? Tsunami? (als ik het goed heb geschreven)