Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 6. 'Running To School.' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

20 nov 2011 - 12:41

487

1

196



~ 6. 'Running To School.' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________ Het moment waar iedereen op gewacht heeft. xD

‘Waarom moet ik mee naar school gaan, maar dan naakt en dan een soort rennend?‘ vraagt Kakashi aan je, alsof hij niet meer weet dat hij een deal gesloten had met jou. Er valt eventjes een stilte, maar jij bent toch diegene die de stilte breekt. ‘Nou wat denk je zelf? Ik wil in de gaten houden of jij je wel aan de afspraak houdt.. En jij was diegene die zo bijdehand was om te zeggen, dat als het me niet lukt jij naakt zou gaan lopen.’
Weer valt er een stilte, het lijkt alsof hij jou niet vertrouwt. Alleen dit keer is hij diegene die de stilte onderbreekt. ‘Weet je zeker dat je het boekje niet stiekem meegenomen heb of zoiets?’ vraagt Kakashi met hulpeloze oogjes aan je. Je kijkt hem nu recht aan. Jullie staren elkaar even aan. ‘Wat wil je nou pap? Me fouilleren omdat je me niet geloofd? Nou ga je gang, maar toch moet je gaan rennen omdat het me niet gelukt is.’ Zeg je zo overtuigend mogelijk dat zelfs jij jezelf begint te geloven.
‘Nou goed dan..’ zijn Kakashi’s woorden en hij begint zich uit te kleden, zo snel als je kan pak je de Icha Icha Violence en stopt het in je tas.
Nu kijk je naar Kakashi die naakt staat en helemaal niet gemerkt heeft dat jij snel de Icha Icha Violence in je tas gedaan hebt. Je kijkt snel van boven naar beneden om te kijken of hij niks aangelaten heeft. Het viel je wel op dat hij een six-pack heeft. “Kom op Kazumi.. Het is je vader! Je ziet vast en zeker hele leuke jongens bij jou in de klas. “ denk je snel.
‘HUP RENNEN JIJ!’ gil je tegen Kakashi. Hij rent al door Konoha en jij rent hem achterna.
Hij wordt vaak aangestaard door vrouwen die aan het giechelen zijn, en hij zwaait dan terug naar ze.
Plotseling staat hij stil.. Je ziet dat hij met een vrouw aan het praten is. Ook jij blijft stilstaan, alleen jij staat zo’n twintig meter bij Kakashi vandaan.
“Volgens mij interesseert het Kakashi niet echt wat ze zegt, maar alleen om hoe ze eruit ziet,’ denk je bij jezelf als je langzaam wat ziet groeien bij Kakashi. ‘REN PERV! REN!’ gil je en je begint weer te rennen, tot je verbazing rent Kakashi ook.
Als jullie de school langzaam bereiken, zie je dat bijna niemand voor de school staat. “Jammer, anders was dit de meest beschamende dag in zijn hele leven.. Denk ik..”ť
Je hebt gelukkig kleding voor Kakashi in je tas meegenomen. Je geeft hem de kledingstukken meteen en zegt: ‘Kleed je om, of wil je de hele dag zo rondlopen?’
Precies als je dit zegt, pakt Kakashi zo snel als hij kan de kleding uit jouw handen, en rent naar binnen om zichzelf om te kleden.
Je loopt zo langzaam als je kan naar de klas waar je moet zijn. Langzaam doe je de deur open..


Reacties:


bloodyhell18
bloodyhell18 zei op 25 nov 2011 - 22:45:
Hahahahaahhaaha lol dat hij dat echt heeft gedaan
geniaaaal ^^