Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » ââ¬Â¢A Shadow Out Of Darknessââ¬Â¢ » ~ 11. 'My Dad As My Teacher!' ~

ââ¬Â¢A Shadow Out Of Darknessââ¬Â¢

20 nov 2011 - 12:48

530

0

205



~ 11. 'My Dad As My Teacher!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________ Schrijfbui

Kakashi draait zich zo om zodat hij in jouw ogen kijkt, glimlacht een beetje en zegt: Ik ben ook blij om jou te zien hoor Kazumi!
Sasuke, Sakura en Naruto kijken je heel raar aan, omdat Kakashi jouw naam zegt. Maar, gelukkig vragen ze niet hoe hij jouw naam weet. Fijn! Mijn vader als leraar.. Ik dacht dat het al erg genoeg is om met een Naruto Bacterie, een fangirl en een wannabe Emo in een team zitten, al erg genoeg is.. Maar dit slaat alles! denk je bij jezelf, als je met jouw hele team naar een andere locatie aan het lopen zijn.
Als jullie uiteindelijk gearriveerd zijn, gaan jullie op de grond zitten met uitzondering van Kakashi, omdat hij tegen een hekje aanleunt.
Okay, waarom stellen jullie jezelf niet voor? Ãâ°én voor één.. zegt Kakashi op een hele droge manier, alsof het hem eigenlijk niks kan schelen. Je kijkt om je heen, slaakt een diepe zucht, gaat op de grond liggen en kijkt gewoon naar de wolken. Ons voorstellen? Maar wat moeten we dan zeggen? hoor je Sakura vragen aan Kakashi. De dingen waarvan je houdt, de dingen die je haat, toekomstwens, hobbys.. Zulke dingen..antwoordt Kakashi droog.
Je blijft naar de wolkjes kijken. Omdat jij je dood aan het vervelen bent, besluit je Naruto te vervelen en/of te irriteren, het liefst natuurlijk allebei. Naruto.. zeg je op een hele lieve manier. Kan ik je wat vragen? Ehm, ja natuurlijk antwoordt Naruto, maar je hoort dat hij niet had verwacht dat je ooit wat aan hem zou vragen. Stinken mijn voeten? vraag je, terwijl je jouw laars bijna in zijn neus propt. Ehm nee? Hoezo.. vraagt Naruto aan je terwijl hij jouw voeten probeert weg te duwen. Ruik eens beter! zeg je terwijl je zo hard terugduwt, waardoor zijn neus nu een beetje aan het bloeden is. Ieuw! Naruto Bacteriën op mijn laars! gil je terwijl je het bloed aan Sasukes kleding probeert af te vegen. Alleen pakt hij jouw voet vast en knijpt er best wel hard in. Oh wil je ook ruiken? Mag hoor! zeg je een beetje lachend.
Kakashi schraapt zijn keel om te laten horen dat hij verder wilt gaan met de kennismaking, zodat hij andere dingen kan gaan doen, dingen die wat nuttiger zijn. Ga maar door hoor! Sasuke, laat mijn voet los! snauw je, terwijl je jouw voet probeert terug te trekken. Gelukkig laat Sasuke je los, want zijn greep om jouw been begon best pijnlijk te worden.
Ik geef jullie een voorbeeld.. Ik ben Hatake Kakashi.. Dingen die ik leuk vind en de dingen die ik haat.. Ik denk niet dat ik jullie dat zou moeten vertellen.. zegt Kakashi terwijl Sakura en Naruto niet echt begrijpen waarom hij dat zegt. Maar Kakashi gaat gewoon door met zijn voorbeeld. Mijn dromen voor de toekomst.. Niet echt over nagedacht.. En over mijn hobbys.. Ik heb heel veel hobbys.
Maar natuurlijk heb je weer een typische Kazumi opmerking, die je ook graag wilt laten horen aan iedereen. Zoals Icha Icha lezen hé! En trouwens.. Je pakt het Icha Icha Violence boek uit jouw tas en laat het aan hem zien. Kijk eens wat ik zomaar in mijn tas vind!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.