Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 14. 'He's Always Late!' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

20 nov 2011 - 12:54

709

0

176



~ 14. 'He's Always Late!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________ Heb te veel energy en cola op ~Burp

Zoals bijna elke nacht schrik je wakker van de dromen die de laatste tijd steeds slechter eindigen. Alleen dit keer eindige het niet echt slecht, want je had het gevoel alsof iemand je beschermde.. Je slaakt een diepe zucht, gaat uit bed en je gaat de badkamer in.
Na een aantal minuten kom je er helemaal schoon uit, en met de kleding aan die je wou aantrekken voor vandaag. Het enige wat je nu nog moet doen is jouw haren kammen. Je pakt jouw borstel en begint jouw haren rustig te kammen. Voor de zekerheid doe je een elastiekje om je pols, zodat als jouw haar je irriteert, je het vast kan maken.
Met een knorrende maag loop je naar de plek waar jullie afgesproken hadden. Tot jouw verbazing was je er als eerste, je had verwacht dat de andere er veel eerder zouden zijn.
Ach ja, niet dat jou het iets boeit, want je gaat op je gemak op een steen zitten en begint een boekje te lezen.
Als je na een aantal minuten om je heenkijkt, zie je Sakura, Naruto en Sasuke langzaam dichterbij komen. Sakura wrijft in haar ogen en zegt gapend: ‘Goeie morgen..’
‘Hé..’ hoor je Naruto zeggen, alleen het lijkt net alsof hij slaapwandelt. Je pakt een flesje water uit je tas, draait het dopje open en gooit het water over Naruto heen. ‘Hé! Waar was dat voor nodig?!’ gilt Naruto die nu klaarwakker is. ‘Om je wakker te krijgen, het leek alsof je slaapwandelde!’ gil je terug en gooit de lege fles naar z’n hoofd.
Als je naar links kijkt zie je Sasuke die klaarwakker is. ‘Heb je niet geslapen of zoiets?’ vraag je op een hele droge manier. ‘Hm..’ komt er uit Sasuke’s mond. “Nou beter iets dan niets.. Er is nog hoop voor hem om wat socialer te worden.. Niet dat ik dat echt ben maar goed..”¯ denk je als je Sasuke voor twee minuten aanstaart. Maar dan bedenk jij je dat het nutteloos is om een gesprek te beginnen, dus begin je maar weer te lezen.
Na een paar uur wachten vraagt Naruto aan je: ‘Waar is Kakashi!’ Je doet jouw boekje dicht, kijkt hem aan en zegt: ‘Denk je dat ik een helderziende ben?’
Hij kijkt jou aan alsof jij een heel raar antwoord aan hem gegeven hebt, en hij antwoordt erop terug: ‘Nee maar.. Ik dacht omdat jullie dezelfde achternaam hebben en hij jouw naam wist.. Dat je zijn dochter was of zoiets..’ ‘Ehm, ja ik ben zijn dochter en nee ik weet niet waar hij is..’ als je dit gezegd hebt, kijken ze je met een geschrokken blik aan. ‘Het is geen ramp hoor.’ zeg je met een zucht.
Naruto slaakt ook een zucht en gaat op dezelfde steen als jou zitten. Hij zit tegen je aan dus je kijkt hem even met geschrokken ogen aan. Hij ziet dat je hem zo aankijkt en vraagt aan je: ‘Wat is er? Heb ik iets fout gedaan?’ ‘Ja..’ zeg antwoord je terug, en je kijkt hem weer aan met dezelfde geschrokken ogen. ‘Huh, wat dan?’ vraagt Naruto aan je. ‘Tegen me aanzitten als ik net Naruto Bacterie vrij ben!’ als je dit uitgeschreeuwd hebt, sta je op, geef je hem een trap zodat hij van de steen afpleurt en voor Kakashi’s voeten landt.
Iedereen kijkt nu naar Kakashi die droog zegt: ‘Goeie morgen.’ Naruto gaat op de steen zitten waar jij eerst opzat, en zegt samen met Sakura in koor: ‘Je bent laat!’
Kakashi krabt even op zijn achterhoofd, glimlacht en zegt zo droog als altijd: ‘Een zwarte kat blokkeerde mijn pad, dus..’ Maar je onderbreekt Kakashi met deze zinnen: ‘Altijd weer de zwarte kat truc, hé Kakashi.. Pap.. Die heb je al zo vaak bij mij gebruikt dat ik er niet meer intrap. Dat Barbiepop, Gay-Boy of ook wel Naruto Bacterie en die andere gay erin trappen.. Betekent dat nog niet dat ik er nog intrap..’
‘Ehh.. Laten we gaan… ‘ zegt Kakashi en hij loopt samen met Sasuke naar de plaats waar jullie de survivaltest zullen doen. ‘Ik ben geen Barbie!’ gilt Sakura. ‘En ik ben geen Gay-Boy of Naruto Bacterie!’ gilt Naruto er achteraan.
Je pakt Sakura bij haar oor, Naruto bij z’n been en sleept ze mee naar de plek waar Kakashi samen met Sasuke naartoe lopen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.