Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 16. 'Oh No! Not My Kimono!' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

20 nov 2011 - 13:48

570

0

166



~ 16. 'Oh No! Not My Kimono!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________ Muaah de titel rijmt..

Daar zit je dan, heel hoog in een boom verstopt achter een aantal bladeren. Je zit precies in een boom waar je precies kan zien wat Kakashi aan het doen is. Alleen je weet niet waar de anderen verstopt zijn. Zachtjes slaak je een diepe zucht die zacht te horen is. Je kijkt om je heen, maar als je eens goed kijkt zie je dat Naruto plotseling voor Kakashi’s neus staat.
‘Laten we een wedstrijd houden, eerlijk en rechtvaardig!’ hoor je Naruto heel erg duidelijk gillen.
“Pff jij weer, Naruto.. Je wint niet van Kakashi.”¯ denk je bij jezelf. “Als ik nou eens het belletje probeer te pakken, als hij met Naruto vecht..”¯ Langzaam en geluidloos spring je uit de boom, gaat achter een aantal struiken zitten en fluistert zachtjes: ‘Kage Bunshin no Jutsu.’
Nu zit er naast jou een kloon. Je wacht tot Kakashi net wat meer afgeleid is en dan grijp je jouw kans.
Je rent zachtjes maar toch ook heel snel naar Kakashi. Vanachter probeer je het belletje te pakken, maar jammer genoeg heeft hij je door. Hij draait zich om en gooit je met een hele harde vaart tegen een boom. Snel klim je erin, gebruikt je kloon om hem in de war te brengen, met de plaats waar je verstopt zit. Zelf blijf je op jouw plek zitten.
Je kijkt weer naar Kakashi tussen de bladeren, maar dit keer zit je in een andere boom. Ook zie je dat Naruto zo dom is om in een val te trappen. Daardoor hangt hij nu ondersteboven aan een boom. “Idioot.”¯ Denk je als je naar hem kijkt, maar je weet dat je op moet schieten, want elke seconde telt hier.
Je probeert een nieuwe strategie te bedenken, terwijl je bekijkt hoe Naruto bungelend aan het touwtje hangt en gilt tegen Kakashi. Je ziet dat niet ver bij jou vandaan, er kunai’s en shurikens gegooid worden precies achter Kakashi,alleen jij zit links van hem in een boom. Je ziet hoe de wapens hem raken en hij naar een boom vliegt. Als je heel goed luister hoor je dat Naruto zegt, dat Sasuke dat gedaan heeft. “Sasuke.. Hn, hij is dus hier in de buurt..”¯ denk je bij jezelf. Je kijkt nog eens goed naar Kakashi en ziet dat hij gewoon veranderd in een stuk afgehakte boom.
“Nee hé! Dadelijk heeft hij nog gezien waar ik zit!”¯ met deze gedachte probeer je naar een andere boom te vluchten. Maar plotseling zie je via jouw ooghoek iemand aankomen, alleen het is te laat, jullie knallen tegen elkaar aan. Je hoort wat scheuren en je voelt dat je naar beneden valt.
Gek genoeg val je niet op de harde grond, maar in iemands armen. Je opent jouw ogen langzaam en ziet dat Sasuke naar je staart. ‘Eh.. Was jij degene die tegen me aanknalde? En trouwens bedankt dat je me opgevangen hebt..’ zeg je terwijl jij je een beetje schaamt, omdat Sasuke je heeft moeten opvangen. Met moeite komt er geluid uit zijn mond, maar toch kan hij wat zeggen: ‘J-Ja, ik k-knalde tegen je aan.. G-Graag gedaan..’
Hij blijft maar naar je staren en je ziet dat hij een beetje rood begint te worden. Je snapte eerst niet waarom, maar als je kijkt waar hij naar staart, snap je het wel. Nu snap je ook gelijk wat je hoorde scheuren. Want daar lig je dan in zijn armen, met alleen nog maar een BH en een slipje aan..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.