Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 18. 'Gay-Buddies!' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

20 nov 2011 - 16:18

762

1

173



~ 18. 'Gay-Buddies!' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________ BOOM

In de verte hoor je Sakura keihard gillen. “Kakashi heeft vast iets bij haar uitgehaald.. Maar ja, Sakura is ook niet zo heel slim dat scheelt, die trapt overal veel te snel in.”¯
Je kijkt naar de boom waar Naruto aan hangt. Hij pakt zijn kunai en snijdt het touw kapot. “Hé hé meneer heeft een idee! Kon hij er niet veel eerder mee komen of zoiets..”¯ denk je terwijl je het gevoel hebt dat je bekeken wordt. Geluidloos kijk je om je heen, maar je ziet niets wat verdacht lijkt. Alweer hoor je Naruto gillen. Je kijkt snel zijn richting op, om te zien waarom hij precies gilde. Je ziet hem weer aan een touw hangen aan dezelfde boom.
Weer hoor je Sakura gillen. Je sluipt voorzichtig naar de plek waar het gegil vandaan komt, maar ziet als je halverwege bent, Kakashi en Sasuke tegen elkaar vechten.
Gefascineerd kijk je naar het gevecht, want zoveel technieken had je niet echt van Sasuke verwacht. Sasuke geeft Kakashi een trap, maar jammer genoeg voor hem, pakt Kakashi zijn linkerbeen vast. Dit keer probeert hij te slaan met z’n rechterhand, ook die houdt Kakashi vast. “Sasuke dit ga je niet winnen..”¯ denk je bij jezelf, als je ziet dat Kakashi ook zijn rechterbeen te pakken heeft. Maar nu je nog eens goed kijkt, zie je dat Sasuke een hele goeie kans heeft om een belletje te pakken, want zijn linkerhand is nog vrij en Kakashi kan zijn armen dus niet meer gebruiken om zichzelf te verdedigen.
Sasuke probeert zo snel als hij kan een belletje te pakken, maar Kakashi heeft het door en zorgt dat hijzelf zo snel mogelijk naar achter gaat.
Nog steeds heb je het idee dat je begluurd wordt. Je kijkt omhoog en ziet iemand voorovergebogen boven je staan. Je bedenkt je geen moment langer en geeft degene gelijk een trap, nu je nog eens goed kijkt zie je dat Naruto met zijn handen tussen zijn benen vliegt en heel hard gilt: ‘Ouch! Kazumi, ik krijg je nog wel!’
“Shit!”¯ schiet je te binnen als je ziet dat Kakashi en Sasuke jouw kant op kijken. Alleen Sasuke’s hoofd is het enige dat je kan zien. Snel ren je door de struiken en bomen, tegelijkertijd maak je de handseals voor een jutsu. ‘Kage Bunshin no Jutsu.’ Zeg je snel. Je ziet dat jouw kloon er vrijwel meteen is. Je weet dat je de jutsu al een keer gebruikt hebt, maar hij komt nu heel erg van pas om Kakashi af te leiden. Je laat jouw kloon naar rechts rennen, terwijl jij naar links rent en je snel verstopt.
‘Ik ben hem kwijt..’ fluister je zachtjes, maar je ziet ineens een extra schaduw om je heen. Als jij je omdraait, laat Kakashi zich op jouw rug neerploffen en zegt heel droog: ‘Gevonden..’ Je pakt Kakashi bij zijn arm en gooit hem met al jouw kracht tegen een boom aan.
Maar dan gaat het alarm, het is tijd. Je hebt het niet gehaald. Samen met Kakashi loop je naar de plek waar jullie hadden afgesproken als het alarm afging. Naruto wordt vastgebonden en jij gaat naast Sasuke zitten. Je ziet dat Sakura jou steeds aanstaart dus je zegt: ‘Heb ik wat van jou aan of zoiets!?’
‘Hebben jij en Sasuke wat met elkaar of zoiets?’ vraagt Sakura met droevigheid en woede. ‘Eh.. Nee? Sasuke en Naruto zijn samen Gay-Buddies weet je nog?’ Sasuke kijkt jou aan alsof je zijn hart eruit gerukt hebt, pakt jouw hand en sleept je mee verder het bos in.
Als jullie een plek hebben bereikt dat net ver genoeg is zodat Kakashi en de rest jullie niet kunnen horen, duwt hij je tegen een boom en houdt jouw twee armen vast. ‘Wanneer zie je nou eens in dat ik geen gay ben!?’ vraagt Sasuke aan jou, duidelijk is hij geïrriteerd door jouw opmerkingen. Maar jij hebt natuurlijk voor bijna elke situatie een manier om iemand nog meer te irriteren. ‘En die zoen met Naruto dan!? Kom op Sasuke, dat was mond op mond minimaal vijf seconden, en dat is best lang vind ik voor als je iemand niet leuk vind!’ ‘Wat nou als ik je bewijs dat ik geen gay ben..?’ als hij dit zegt wrijft hij zachtjes met zijn rechterhand over je wang , en gaat langzaam naar jouw kin die hij uiteindelijk vasthoudt. Wat hij wilt doen weet je niet maar je wordt er wel nogal rood door. ‘H-Hoe wil jij dat bewijzen dan..’ zeg je zachtjes, bijna fluisterend. ‘Nou zo!’ als hij dit zegt drukt hij zijn lippen zachtjes op de jouwe.


Reacties:


ilovevampire
ilovevampire zei op 8 juli 2012 - 21:34:
Ooe heavy stuff x