Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » 30 Seconds to mars » The Road To Happiness » Chapter 24

The Road To Happiness

24 nov 2011 - 21:35

3274

2

320



Chapter 24

Weer een nieuw hoofdstuk! Het is ontzettend druk aan de unief, dus geen idee wanneer er nog ééntje gaat opkomen.. Om goed te kunnen volgen, geef ik hier de link naar het liedje van Journey dat in het hoofdstuk vermeld wordt en dan ook nog eens de link naar het filmpje waar Jared een stuk van het liedje meezingt en er zelfs op danst! :D - http://www.youtube.com/watch?v=rfUYuIVbFg0 - http://www.youtube.com/watch?v=Bm46300TdsA Ik hoop dat jullie het een leuk hoofdstuk vinden en hopelijk tot snel! Reacties mogen altijd! xx

De vlammen zijn overal. Ze slaan zelfs de ramen stuk. De hitte is onmiskenbaar. Jared staat als aan de grond genageld toe te kijken. Zijn hoofd wil niet toegeven dat het voorbij is. Dat ik niet meer buiten zal komen. Ineens hoort hij alles kraken en ziet hij dat het gebouw langzaam begint in te storten. Het is een hels lawaai. Tranen rollen over zijn wangen en hij zakt neer op zijn knieën. Het heeft geen zin meer. Niks heeft nog zin. Zijn leven is voorbij.

Jared schiet met een ruk wakker. Zijn rug is bezweet en het duurt even eer hij beseft dat het maar een droom was. Ik ben ook wakker geworden van zijn plotse beweging en wrijf nu troostend over zijn rug.
“It was only just a dream, honey”¯, fluister ik. “Go back to sleep.”¯
Jared draait zich om en kijkt me met wijd opengesperde ogen aan. Ik ben helemaal in de war door die blik. “What’s wrong?”¯ vraag ik daarom ook.
“I need a drink”¯, mompelt hij. Hij schiet uit bed en gaat naar de keuken. Ik trek snel mijn negligé aan om hem te kunnen volgen. Jared leunt tegen het aanrecht en kapt een heel glas water naar binnen. Met een bezorgde blik kijk ik hem aan.
“Will you finally tell me what you dreamed of?”¯ vraag ik ongerust.
“The fire”¯, antwoordt hij simpelweg. Ik heb niet meer informatie nodig om te weten wat hij bedoelt.
“And what precisely?”¯ vraag ik. “Because everything ended alright in real life, so I assume it didn’t in your dream.”¯
Hij blijft even stil en kijkt me zelfs niet aan. Zijn blik staat op oneindig, maar dan begint hij eindelijk te vertellen. “You weren’t outside yet”¯, zegt hij zacht. “The flames were terrible. So hot. They broke the windows.”¯ Hij zwijgt opnieuw, maar ik wacht tot hij terug verder kan. “All of a sudden I heard a noise and before I knew it, the building was crashing. There was nothing left. It was just a pile of stone. And you were still inside.”¯
Nu zie ik dat zijn lijf begint te trillen van de herinnering en ik snel op hem af om hem vast te houden. “It’s not real, Jared”¯, zeg ik fel. “Look at me.”¯
Ik draai zijn gezicht naar me toe, omdat hij me nog altijd niet aankijkt. “I’m here. Very much alive and in your arms. It wasn’t real.”¯
“But it could be”¯, zegt hij met gesmoorde stem. “It could have ended that way.”¯
“But it didn’t”¯, onderbreek ik hem voor hij meer kan zeggen. “Everything is okay.”¯ Hij blijft me stil aankijken en ik hou het niet meer van de spanning. “Please Jared”¯, smeek ik. Mijn hoofd komt dichter bij het zijne, maar omdat hij nog altijd geen aanstalten maakt, zet ik de eerste stap. Ik zet mijn lippen traag op die van hem en streel hem zacht over zijn arm. Hij reageert niet meteen, maar ik blijf hardnekkig verder doen. Uiteindelijk doet hij zijn lippen toch een beetje vaneen onder mijn zachte liefkozingen. Ik fluister nog eens “I’m okay”¯ en dan wordt hij helemaal wakker. Jared trekt zich terug om mijn hele gezicht met zijn ogen af te tasten, mompelt dan een “Yes you are”¯ en kust me vol en hard op mijn lippen. Ik klamp me aan hem vast van plezier omdat hij weer helder is. Zijn borstkas voelt lekker warm tegen mijn dun negligé, waardoor ik mijn armen rond zijn hals sla, om hem nog dichter te trekken. Jared tilt me op in zijn armen en draagt me opnieuw naar de slaapkamer waar hij traag en een tikkeltje wanhopig de liefde met me bedrijft.

De volgende ochtend word ik wakker en staar ik recht in de meest fantastische blauwe ogen ooit.
“Goodmorning”¯, zeg ik glimlachend. “How are we feeling today?”¯
“I’m feeling fine”¯, glimlacht hij terug. “Watching you wake up is very sexy.”¯
“Don’t laugh with me, Jared Leto!”¯ zeg ik waarschuwend. “Be honest. Are you feeling better?”¯
“Yes”¯, zegt hij. “I’m sorry if I worried you. It was just.. that dream was so real.”¯
Ik zet me recht en kus hem zacht op zijn lippen. “Dreams always seem real. But they are not.”¯ Ik zwijg even, maar ga dan verder. “Do you think about it often?”¯ vraag ik.
“Think about what?”¯ vraagt hij. Hij is intussen mijn schouder aan het kussen en het is nogal moeilijk om me te concentreren.
“About the fire”¯, zeg ik. “Did you have dreams before?”¯
Hij voelt al welke kant dit opgaat en stopt abrupt met me te kussen. “You are not going to be the psychologist with me now, are you?”¯
“No, I’m not”¯, reageer ik wat verdedigend. “But if you still think about it, maybe you should talk to someone.”¯
“I don’t think about it, okay? It was just a onetime thing. So don’t worry about it.”¯
Ik kijk hem wat onderzoekend aan, maar besluit dan om het er toch maar bij te laten. Ik moet de dag niet laten verpesten hierdoor, maar het kan nooit kwaad om eens aan Shannon te vragen of hij er soms over begint.
“So what do you want to do today?”¯ vraagt hij dan, omdat hij merkt dat ik wat afwezig ben. Misschien is hij wat te hard geweest.
“I wanted to see the lake”¯, zeg ik nu ineens verrukt. “I saw amazing pictures and I would love to spend our day there!”¯
“We could take a picnic basket?”¯ stelt Jared voor.
“Oh yes”¯, zeg ik. “And some books and a towel so we can lay in the sun and maybe a ball to play in the water?”¯
“I see you thought about this”¯, lacht Jared.
“Well, duh!”¯ lach ik mee. “Let’s get ready!”¯
“Okay, you go get dressed and I will see what I can find to take with us”¯, stelt hij voor. Ik geef hem nog snel een kus en ga dan naar mijn kleerkast om te beslissen wat ik ga aandoen. Dit keer wordt het een rokje, samen met een topje. Mijn bikini doe ik ook al maar aan. Kwestie van daar niet in mijn nakie te moeten gaan staan. Als ik weer beneden kom, zie ik dat Jared een hele picknickmand heeft vol gestoken met allerlei lekkers. Fruit, koekjes, chocolade, broodjes, chips en drank. Alles steekt er in.
“I didn’t know we had that much in the fridge”¯, zeg ik verbaasd.
“I asked if someone wanted to fill it for us”¯, antwoordt hij met een grijns. “I know what you like.”¯
Ik kijk hem met een dromerige blik aan en mijmer: “You sure do.. last night was.. amazing.”¯
“Yeah”¯, zegt hij, terwijl hij naar me toekomt en me in zijn armen neemt. “Especially the uhm..”¯
“Uhu, that was the best”¯, stem ik meteen in. Ik kijk in zijn mooie ogen en glimlach. “I love you so much”¯, fluister ik.
“I love you too”¯, reageert hij zacht. Hij kust me traag op de lippen en het duurt even voor ik besef dat hij zich ook nog moet omkleden. Na enkele minuten laat ik hem dan ook met tegenzin los.
“You should get dressed”¯, zeg ik traag. “We can still do this in the water later.”¯
Hij knipoogt en laat me los om naar de badkamer te gaan. “Too bad you’re already wearing your bikini!”¯
Ik schiet in de lach als ik hem zie verdwijnen en zet me dan even aan de computer die in een hoek staat. Alles is klaar, dus kan ik een beetje surfen, terwijl hij een snelle douche neemt. Automatisch surf ik naar de youtube pagina, waar ik wat filmpjes van hem bekijk die andere mensen gemaakt hebben. Ik zie beelden van hem op concerten, beelden vanuit films, mooie foto’s, enzoverder. Het doet me allemaal beseffen wat voor een ontzettend leuke verloofde ik heb! In de verte hoor ik dat de douche wordt uitgezet en ik bekijk nog snel mijn favoriete interview met hem. Hij zit er zo ontspannen bij en voelt zich duidelijk op zijn gemak. De vlinders fladderen weer helemaal in mijn buik. Als ik hoor dat Jared terug de kamer binnenkomt, klik ik de site rap weg. Het is een beetje raar als hij zou merken hoezeer ik hem wel niet bewonder.
“What were you doing?”¯ hoor ik hem vragen met die stem die me altijd rillingen geeft.
“Nothing”¯, antwoord ik snel. “Just some surfing. Nothing special, really.”¯
“I thought I just recognized my own head”¯, denkt hij luidop na.
“That’s not possible”¯, geef ik niet toe. Ik loop op hem af en leg mijn armen rond zijn middel. “But you are the most amazing man I know and I totally adore you. Now let’s go!”¯
Snel geef ik hem nog een kus op zijn mond, voor ik hem loslaat en de picknickmand pak.
“No, let me”¯, zegt hij en hij neemt ze van me over. Ik controleer of ik genoeg handdoeken, zonnebrandolie en mijn balletje bij heb en loop dan hand in hand met hem naar het nabijgelegen meer. Er was al weinig volk; dat had ik gisteren opgemerkt; maar toch ben ik verbaasd als er niemand aan het water ligt. Het meer zelf is niet zo groot, maar er is een klein watervalletje en een prachtige open plek, waar toch wat schaduw opkomt door de bomen achteraan. De zon schijnt fel en mooi, het water is mooi blauw en zelfs het gras is mooi! Jared staat achter me te kijken hoe ik de hele omgeving in me opneemt.
“What do you think?”¯ hoor ik hem met zachte stem vragen. Verrukt draait ik me naar hem om.
“It’s the most beautiful place ever”¯, zeg ik blij. “It’s so nice and quiet and peaceful. I love it! But how come we are the only ones here?”¯
“Uhm”¯, aarzelt hij. “I kind of reserved this place for us today.”¯
Met open mond kijk ik hem aan. “How did you do that?”¯ vraag ik, mijn stem iets hoger dan gewoonlijk.
“Well.. I gave the owner of this place some money?”¯
Hij kijkt me wat schaapachtig aan en ik schud lachend mijn hoofd. “I can’t believe you would do this.”¯
“Why not? You love places like this and we could not enjoy this properly if other people were hanging around here as well. I had no choice!”¯
“It’s fine”¯, glimlach ik. “Let’s just enjoy this day!”¯
Ik begin de handdoeken te installeren op de mooie open plek en Jared plaatst de picknickmand tussen ons in. Daarna ga ik zitten en steek ik het flesje zonnebrand naar hem uit.
“Could you please smear me?”¯ vraag ik, terwijl ik mijn haar al aan één kant hou. Hij pakt het flesje aan en zet zich achter me.
“Arms in the air”¯, hoor ik hem zeggen. Ik doe wat hij vraagt en hij doet mijn topje uit, zodat hij me beter kan insmeren. Ik lach en geniet als hij zijn handen vakkundig over mijn lichaam laat gaan. Hij smeert werkelijk bijna alles van mijn lichaam in. Als ik nu verbrand, weet ik het ook niet meer. Daarna is het mijn beurt om hem in te smeren. Het is zo heerlijk om zijn harde spieren onder mijn huid te voelen dat ik de hitte in mijn lijf voel flakkeren. Hoog tijd om wat afkoeling te zoeken in het water.
“Are you coming with me?”¯ vraag ik, terwijl ik rechtsta.
“No, I like the view from here”¯, antwoordt hij en hij laat zijn blik over mijn lange benen gaan. Ik steek mijn tong naar hem uit en loopt dan maar naar het water. Het is lekker lauw, waardoor ik er in één keer in kan. Ik ga meteen kopje onder en zwem wat rond. Het voelt heerlijk aan rond mijn verhitte lijf. Ineens hoor ik het bekende liedje van Journey, don’t stop believing. Ik draai mijn hoofd richting Jared en zie dat hij nog kleine boxen uit de picknickmand heeft gehaald. Die zijn nu aangesloten op zijn Ipod en hij staat er in zijn zwembroek rond te dansen. Nu hou ik het niet meer van het lachen. Het ziet er zo grappig uit dat mijn hele buik ervan pijn doet.
“Are you laughing with me, Alys?”¯ hoor ik hem quasi kwaad vragen.
“I wouldn’t dare”¯, bulder ik nog altijd.
“You are so dead”¯, antwoordt hij. Hij loopt naar het meer en springt er met een plons in. Ik zwem al de andere kant uit, maar natuurlijk heeft hij me snel ingehaald.
Zijn handen glijden over mijn lichaam, maar ik lach nog altijd. “Surrender”¯, dreigt hij, maar ik zie de pretlichtjes in zijn ogen.
“Never!”¯ roep ik uit. Hij begint me te kietelen, waardoor ik nog harder moet lachen. Intussen probeer ik zijn handen van me weg te nemen, maar hij houdt mijn polsen vast en houdt ze voor mijn lichaam.
“And what now?”¯ antwoordt hij met een grijns.
“Nothing”¯, fluister ik verleidelijk. Ik til mijn armen wat de lucht in, omdat ze tussen ons hangen en Jared staat het toe, omdat ik die blik in mijn ogen heb. Het is pas na een sensuele kus dat we elkaar terug loslaten.
Voor de rest picknicken we nog op de handdoeken. Er wordt wat gerust, want het is heerlijk om op zijn borstkas te liggen slapen, er wordt nog wat met de bal gespeeld en voor de rest wordt er ook om de zoveel uur naar huis gebeld om te horen hoe het met Iana is. Natuurlijk wordt er veel over haar gepraat. Ondanks de leuke tijd die we samen hebben, mis ik haar toch verschrikkelijk. En dat is voor Jared niet anders. Zijn hele gezicht klaart op als hij zijn dochtertje hoort brabbelen aan de telefoon. We vertrekken weer naar ons huisje als het al lang donker is. Het was prachtig om de zonsondergang te zien, terwijl ik stevig tussen zijn benen zat en er wat chips werd gegeten. Maar het werd wat frisser, waardoor Jared het beter vond om terug te gaan. De koele bries zorgde voor kippenvel op mijn armen en hij wilde wat warmere oorden opzoeken, met name dan de Jacuzzi. Dat vond ik een schitterend idee, waardoor we snel terug naar het huisje liepen. Ook de tijd in de Jacuzzi was heerlijk. We bleven nauwelijks een meter van elkaar. Er werd gepraat, gelachen, gezwegen; het was gewoon perfect. Die avond viel ik dan ook zielsgelukkig in slaap.

De ochtend erna voel ik meteen dat Jared dicht achter me ligt. Ik wiegel wat in zijn schoot en draai me dan om, zodat ik hem kan aankijken. Zijn ogen zijn nog gesloten en dus wrijf ik zacht over zijn wang. Daar trekt hij een raar gezicht door, waardoor ik moet glimlachen. Zacht kus ik hem op zijn mond.
“I’m going to take a bath”¯, fluister ik. “Care to join me?”¯
Nu duurt het ineens niet meer lang eer zijn ogen opengaan. “Goodmorning”¯, mompelt hij eerst en met een luide geeuw rekt hij zich uit. Daarna schudt hij eens snel met zijn hoofd om wakker te worden. “No, I can’t take a bath with you”¯, zegt hij. “But you take one, I’ll take a shower and prepare your surprise while you bathe.”¯
“A surprise? What kind of surprise?”¯ vraag ik verbaasd.
“You’ll see. Just wait. But now, chop chop! Out of bed!”¯
Met veel nieuwsgierigheid volg ik hem dan maar uit bed. Hij springt de douche in, terwijl ik mijn bad laat vollopen. Als ik er dan inzit en hij klaar is, komt hij nog naar me toe om me een zachte kus te geven.
“Just follow my instructions”¯, fluistert hij tussen twee kussen door. Dan laat hij me los en vertrekt weer naar de slaapkamer. Ik moet minstens een kwartier blijven zitten en dus zit ik me intussen maar af te vragen wat de verrassing zou zijn. Na een kwartiertje stap ik uit bad en grijp ik mijn handdoek die ernaast op een stoel ligt. Erop ligt een briefje met de boodschap: “Wear this”¯, en een pijltje naar beneden. Ik til mijn handdoek omhoog en zie een sexy nachtkleedje liggen. Ik droog snel mijn lichaam, laat het badwater weglopen en trek het weinig verhullende ding aan. Mijn haren zijn nog wat vochtig, maar daar geef ik al helemaal niet meer om. Ik loop naar de deur die naar de slaapkamer gaat en zie dan een nieuw briefje op de kast naast de deur liggen.
“Enter, milady”¯, staat erop. Wanneer heeft Jared dit gedaan? Ik heb het nauwelijks gemerkt. Met zenuwachtige vlinders in mijn buik, open ik de deur. Het zou normaal klaarlichte dag moeten zijn, maar daar valt niets van te merken in de slaapkamer. De zware gordijnen zijn dicht, zodat er geen enkel zonlicht binnenkomt. Doorheen de kamer staan een stuk of zeven kaarsen die een romantisch effect geven en het hemelbed heeft zijn gordijnen gesloten. Ik loop naar het gordijn toe, omdat daar ook een briefje opkleeft en daarop staat: “Welcome in the World of ultimate pleasure and relaxation. Once you open this curtain, I won’t let you go, unless absolutely necessary.”¯
Ik zucht beverig, leg het briefje weg, kijk nog eens goed rond en doe dan het gordijn open. Op het hemelbed, maar toch afgesloten van de buitenwereld door de gesloten gordijnen, ligt Jared in een zwarte boxer op de zijden lakens. Hij ziet er zo ontzettend knap uit met zijn blote, brede borstkas en die innemende grijns dat ik geen woord kan uitbrengen. Jared steekt zijn hand naar me uit en herhaalt mijn woorden van deze morgen. “Care to join me, milady?”¯
Als onder een betovering leg ik mijn hand in de zijne en ga ik op het bed zitten met mijn knieën. Ik ben me bewust van het kaarslicht dat zacht door de gordijnen heen schijnt, de zijden lakens onder mijn knieën en de man die mijn hand vasthoudt.
“I was planning on having an entire day in bed”¯, zegt Jared met verleidelijke stem. “Just you and me. Not even the outside world. Of course we can always use the bathroom or call home, but we will stay here the entire time. We will eat here, drink here and do a lot of other stuff too.”¯
En die belofte vervult hij met verve.

Als ik die avond laat weer in bad zit, ben ik dan ook helemaal bekaf. Jared zit achter me en ik leun tegen zijn borst. De slaap overvalt me bijna, maar ik heb een heerlijk weeïg gevoel in mijn lichaam.
“I hope I didn’t exhaust you too much today”¯, zegt hij ineens in mijn oor.
“I’m tired”¯, antwoord ik eerlijk, “but I wouldn’t have missed it for the world. It was amazing. My entire body is still tingling.”¯
“Yeah, I feel the same way”¯, antwoordt hij. Ik begin te lachen en hou zijn armen stevig rond mijn buik. “Let us just enjoy this bath, our goodnight sleep and then go home safe to our baby girl, who I have missed so much.”¯
“I missed her too”¯, antwoordt hij eerlijk. “Can’t wait to hold her in my arms again.”¯
Er valt een stilte die helemaal niet vervelend is en na nog een halfuurtje besluiten we om uit bad te stappen. Het water is niet meer warm en het is beter om toch wat fris te zijn voor de vlucht morgen. Ik doe een ietwat deftiger nachtkleedje aan en stap de kamer terug binnen. Genietend kijk ik nog even rond. Het was echt een schitterend weekend! Als Jared de kamer ook binnenkomt, draai ik me naar hem om.
“Thank you, honey. This was the most unforgettable vacation ever. I had the best time.”¯
“You are welcome”¯, zegt hij. Hij komt naar me toe, legt zijn armen rond mijn middel en kust me op mijn neus. “It was nice to be alone with you for a while. You can tell I needed that.”¯
“Yeah, me too”¯, lach ik. “I can barely feel my legs.”¯
“Your wish is my command”¯, antwoordt hij en voor ik het weet, heeft hij me opgetild en naar bed gedragen, waar we uitgeteld, maar dolgelukkig in slaap vallen.


Reacties:


Lovalicious
Lovalicious zei op 10 dec 2011 - 16:01:
Greaaaaaaaaaaaaaaaaaattt!
Mannn, wat een leuk hoofdstuk!
Dat ik hem niet eerder heb gelezen!!
Ik moest me schamen
Hahahaha, school is zooo onwijs druk!
Maar wat heb ik geluk dat ik gelijk door kan lezen! Te gek!

xxxx Nadine


Kahlan
Kahlan zei op 26 nov 2011 - 17:47:
jajaja, je weet de mensen hun fantasie wel te prikkelen
The Uhm was amazing...Ja je laat echt wel ruimte voor mijn eigen fantasie