Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Frozen Love • One Direction | Harry Edward Styles. » Chapter 6 -

Frozen Love • One Direction | Harry Edward Styles.

25 nov 2011 - 20:11

552

0

129



Chapter 6 -

Verveeld staarde ik naar het plafond van mijn blauw met witte kamer. Dit was nog maar de eerste dag dat ik “rust”¯ moest houden en ik verveelde me nu al voor dood. Ik wou de pc open zetten maar dat mocht niet, ik wou tv kijken, maar er was niets op tv. Dan besloot ik een boek te lezen, is er ook helemaal niets aan dat boek. Laatste optie een boekje met denkspelletjes. Maar ook dat wees ik af. Veel te vermoeiend, nadenken. Dus schiet er levenloos naar een plafond staren over. En wat was dat nou eens een uiterst interessante opdracht. Not. Papa was al lang geleden vetrokken naar zijn werk en de verleiding de laptop van mijn bureau af te gaan halen was vlak daarna plots opgedoken. Voorzichtig kwam ik recht en stapte het bed rustig uit. Ik bleef even stil staan om aan te voelen of mijn hoofd niet draaide, maar dat was niet het geval. Op mijn bureau lag mijn laptop te blinken en ik ging op mijn bureau stoel zitten. Ik klapte de laptop open en surfte naar YouTube. Tegen de verveling ging ik maar wat grappige filmpjes kijken. Maar ook dit werd me al snel weer beu. De laptop sloot ik af en klapte ik dicht. Waarna ik terug in mijn bed gingen liggen. Starend naar mijn plafond. Ik schrok op uit mijn lichte trance toen beneden de deurbel door het huis schaalde. Vlug veerde ik recht en wou naar beneden lopen, als ik besefte dat die actie niet zo goed voor mijn hoofd geweest was. Ik liet mezelf even bij mijn positieven komen waarna ik rustig de trap afdaalde en de voordeur open deed. Vijf bekende gezichten stonden voor de deur. Namelijk Harry, Niall, Louis, Liam & Zayn. “Wij zijn u reddende engelen tegen verveling.”¯ Riep Louis lachend. “Oh dankjewel eindelijk. Ik dacht al wanneer komt er mij eindelijk iemand redden van de doodse verveling. Ik ken ondertussen heel mijn plafond vanbuiten.”¯ Riep ik melodramatisch. De jongens schoten in de lach en drukten allemaal een kus op mijn wang waarna ze naar binnen liepen. Toen Harry zijn lippen op mijn wang drukte, begon de huid van mijn wang te gloeien en werd er een hoeveelheid van fijne gevoelens door mijn lichaam gepompt.

Allemaal tegen elkaar aangenesteld lagen we in mijn king size bed. De lichten en gordijnen hadden we uitgedaan en gesloten. Het was op het tv - licht na pikkedonker in mijn kamer. Op mijn nachtkastje stonden wat flesjes drinken en bakjes popcorn of zakjes chips. Ik lag helemaal in het midden met Harry en Liam tegen me aan. Ze hadden een horror film opgezet ”¯The Covenant.”¯ Ik had hem nog nooit gezien, en was dus ook niet voorbereid op de schrikmomenten. Waarna ik opvallend veel wegdook in de armen van de jongens naast mij.

Op een gegeven moment werd het me echt te veel een bleef ik roerloos op Harry zijn borst liggen. “He Amy, gaat het?”¯ fluisterde Harry zachtjes in mijn oor. Liam keek me ook wat bezorgd aan. “Horror is niet zo mijn ding vrees ik.”¯ fezelde ik stilletjes. “Kom we gaan even rustig naar buiten anders.”¯ Stelde hij voor. Ik knikte zachtjes. “Liam ga je ook mee?”¯ vroeg Harry aan Liam die vreemd zat te kijken. “Is goed.”¯ Antwoordde deze meteen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.