Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 21. 'My Necklace?' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

25 nov 2011 - 21:37

647

1

181



~ 21. 'My Necklace?' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________ Was inspiratieloos maar ja

Als je eenmaal bovenaan de trap staat samen met Sasuke, lopen jullie door tot het einde van de gang omdat daar jouw kamer is. Je doet de deur open, loopt naar binnen en loopt meteen naar de kledingkast. Even kijk je naar Sasuke. Je ziet dat hij op jouw bed gaat zitten en om zich heen kijkt. Zuchtend zoek je in jouw kledingkast kleding uit. “Een kimono of wat anders..”ť denk je terwijl jij heel jouw kledingkast doorspeurt.
Uiteindelijk ga je niet voor een kimono, maar een korte broek en een topje. Je doet jouw headband, handschoenen en laarzen even uit. Je kijkt weer naar Sasuke, hij kijkt naar iets dat in zijn handen zit. Wat het is zie je niet, maar je weet wel dat jij je maar beter verder kan gaan omkleden. Je doet Sasuke’s T-shirt en het half kapotte rokgedeelte van de kimono uit. Snel doe je dat topje en het korte broekje aan. Je hebt geen zin om het half kapotte rokgedeelte op te ruimen , dus je laat het even liggen. Je doet jouw headband weer om en jouw laarzen en handschoenen weer aan.
Je pakt het T-shirt van Sasuke, loopt naar hem toe en gaat naast hem zitten. ‘Hier.. Heel erg bedankt dat ik dit mocht aantrekken van jou… Als jij dat niet gedaan had, lag ik waarschijnlijk ergens in de struiken totdat het zo donker was, dat als je naar huis gaat rennen bijna niemand je ziet… En eh… Armen omhoog..’ als je eenmaal deze woorden gezegd hebt, zie je dat Sasuke naar jou luistert en zijn armen omhoog hijst. Je doet zijn T-shirt bij hem aan, en kijkt dan naar het voorwerp in zijn hand. Sasuke kijkt er ook naar en zegt: ‘Eh.. Sorry het lag op jouw nachtkastje, en ik was benieuwd wat erop stond..’ Hij geeft het aan jou, je neemt het aan en kijkt naar de ketting die je nu in jouw hand hebt. ‘En.. Kan je lezen wat erop staat?’ vraag je aan hem, het is geen sarcastische vraag maar een gewone, want er staat in geheimtaal wat op de ketting geschreven.
Eventjes kijkt hij jou in de ogen aan. ‘Nee ik kan het niet lezen.. Ik wou net aan jou vragen wat het betekende.. En ook hoe je eraan komt..’ Je slaakt een zucht en zegt: ‘Wat het betekent weet ik jammer genoeg ook niet.. En volgens Kakashi heb ik hem van mijn moeder gehad.. Hoezo vraag je dat?’
‘Nou, omdat er hier in het klein het teken van de Akatsuki opstaat.’ zegt Sasuke terwijl hij laat zien waar het teken staat. ‘Komt jouw moeder soms uit de Akatsuki?’ Met verbazing kijk jij hem aan en antwoord terug: ‘Uhm nee.. Tenminste.. Niet dat ik weet.. Kakashi heeft me nooit daarover nog nooit wat vertelt.. Maar Sasuke, kan je me helpen?’ Hij kijkt jou aan alsof hij je niet gelooft, wat je over de ketting verteld hebt, maar toch praat hij daar niet over verder en zegt: ‘Waarmee?’ Je laat de ketting aan Sasuke zien, duwt het in zijn hand. Je draait je om en houdt je haren omhoog. ‘Om mijn ketting aan te doen..’ Je voelt hoe Sasuke de ketting voor je omdoet en vastmaakt.
Precies op het moment dat jij Sasuke een kus op zijn wang en een knuffel geeft, komt Kakashi naar binnenlopen. ‘Kazumi, weet jij waar mijn Icha Icha Paradise ligt?’ vraagt Kakashi terwijl hij om zich geen kijkt, uiteindelijk kijkt hij naar jou en lacht. ‘Jullie hebben het dus toch gedaan voordat ik binnenkwam. Nice!’
Jij en Sasuke kijken elkaar vragend aan en dan vraag jij aan Kakashi: ‘Hn? Wat bedoel je?’ ‘Nou ja.. Seks natuurlijk! Ik zie daar een stukje van jouw kimono kapot op de grond liggen.. jijzelf bent nu gekleed in andere kleren.. En jij en Sasuke knuffelen en kusten.. Dat zegt mij genoeg!’ antwoordt Kakashi terwijl hij naar je lacht.


Reacties:


bloodyhell18
bloodyhell18 zei op 25 nov 2011 - 23:23:
Verdeeeer ^^ me likes :3