Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 22. 'Eating Together' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

25 nov 2011 - 22:22

606

0

179



~ 22. 'Eating Together' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________

‘Pap? Ik mag dan wel jouw dochter zijn, maar ik ben denk ik wel veel verstandiger ben, dan jij bent in zulke dingen..’ zeg je tegen hem terwijl je niet begrijpt waarom hij dat denkt, want jij en Sasuke hebben niet eens wat met elkaar. ‘Het kan toch.. Ik bedoel kleine meisjes worden ooit een keer groot.. En omdat jij nog nooit zo bij een jongen hebt gedaan, zoals je bij Sasuke doet.. Denk ik dat jouw tijd gekomen is..’ antwoordt Kakashi terwijl hij jou met een overtuigende blik aankijkt.
Sasuke kijkt jou met grote ogen aan, alsof hij denkt dat je op hem verliefd bent. ‘Pap! Mijn tijd is nog lang niet gekomen! En ik doe aardig tegen jongens, die ook normaal tegen me doen! Nu wegwezen!’ gil je naar Kakashi terwijl je een schoen naar zijn hoofd gooit. Kakashi ontwijkt de schoen en staat nog steeds in de deuropening. ‘Kakashi-sensei, heb je Sasuke en Kazumi gezien?’ hoor je een bekende jongensstem zeggen. Je pakt nog een schoen en gooit hem nog een keer naar zijn hoofd. Nu zie je wie de bekende stem is, want Kakashi ontwijkt nog een keer de schoen en de schoen is toen met een harde vaart tegen Naruto’s hoofd aangekomen. Naruto valt op de grond en je hebt moeite om jouw lach in te houden.
‘Waar was dat voor nodig?!’ gilt Naruto terwijl hij weer opstaat. ‘Eh.. Omdat je mij en Sasuke bespioneerde. Waardoor Kakashi nu denkt dat wij seks gehad hebben.. En Sakura zal dat volgens mij ook wel denken, als ze dat tenminste al niet doet!’ als je dit gezegd hebt, loop je naar de deuropening. Naruto probeert naar binnen te komen, maar je gooit de deur vlak voor zijn neus dicht. ‘Ouch!’ hoor je Naruto gillen aan de andere kant van de deur.
Je hoort uiteindelijk dat Kakashi en Naruto de trap aflopen, loopt rustig naar het raam en ziet ze buiten lopen. ‘Pff.. Het werd eens tijd dat ze weggingen,’ zeg je zuchtend en nu kijk je Sasuke aan. ‘Wil je wat eten? Aangezien ik de keuken nu tot mijn volledige beschikking heb. Aangezien jij en ik nog niks gegeten hebben, en omdat ik je nog steeds wil bedanken voor het feit dat je me gered hebt..’ Sasuke kijkt jou nu ook aan, recht in jouw ogen en antwoordt terug: ‘Als je dat wilt doen, zou ik je heel erg dankbaar ervoor zijn.. En ik heb je niet echt gered eerlijk gezegd.. Het is ook mijn schuld dat jouw kimono kapot gegaan is, als ik gewoon had opgelet was er niks aan de hand geweest.. ‘ ‘Kom dan met me mee.’ zeg je met een glimlach op zijn gezicht, terwijl je heb bij zijn hand pakt en mee neemt naar de keuken.
Sasuke kijkt al de hele tijd om zich heen, alsof hij denkt dat mensen hem bespioneren, dus vraag je aan hem: ‘Sasuke, waarom kijk je steeds om je heen?’ ‘Nou ik had niet verwacht dat iemand als Kakashi in zo’n huis zou wonen.. En al helemaal niet met een dochter..’ antwoordt hij terwijl hij aan tafel gaat zitten. ’Onbegrijpelijk hé? En trouwens wat wil je eten?’ terwijl je dat aan hem vraagt, leun je tegen het aanrecht. Hij bekijkt je nu van top tot teen en zegt bedenkelijk ‘Maakt niet uit, verras me maar.’ Als je zijn antwoord gehoord hebt, draai je naar het aanrecht en maakt wat te eten voor hem en jezelf.
Als het eten klaar is, ga je tegenover hem zitten en beginnen jullie samen te eten. Hoor je dat de deur opengaat. Daar staan Sakura, Kakashi en Naruto met z’n drieën in de deuropening.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.