Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Living with One Direction [PAUZE] » Hoofdstuk 13

Living with One Direction [PAUZE]

27 nov 2011 - 16:51

1339

1

371



Hoofdstuk 13

We hadden afgesproken op het speelpleintje en toen ik eraan kwam zag ik hem in een schommel zitten. Glimlachend liep ik naar hem toe.
“Hej schatje.”¯
Hij sloeg zijn armen rond mijn middel en trok me tegen zich aan. Ik ging op zijn schoot zitten en legde mijn hoofd in zijn nek zodat ik zijn geur kon opsnuiven. We schommelden zachtjes heen en weer.
“Ik ga je missen.”¯
“Ik jou ook.”¯
“Kun je echt niet spijbelen?”¯
“Ik zou wel willen. Jullie zijn toch terug tegen eind juni hè?”¯
“Ja, ik zal je maar een maandje moeten missen.”¯
“Een maand is lang.”¯
“Dat zijn vier weken.”¯
“En 31 dagen.”¯
“En oneindig veel uren.”¯
Hij stak zijn vingers onder mijn kin en draaide mijn hoofd zodat hij me recht kon aankijken. Toen drukte hij zijn lippen teder en liefdevol op de mijne. Hij streek het haar uit mijn ogen en we staarden elkaar een tijdje aan.
“Je bent echt mooi, weet je dat?”¯
“Jij bent mooier.”¯
Ik gaf hem een kusje op zijn neus en liep weg voor hij me kon tegenspreken.
“Hé, waar ga je naartoe?”¯
Ik wenkte hem met mijn hand. Ik liep naar een boom en haalde mijn huissleutel uit mijn zak. Daarmee kraste ik S ♥ H in de schors.
“Voor altijd,”¯ zei ik toen.
Hij glimlachte en er verschenen kuiltjes in zijn wangen. Hij sloeg mijn armen weer om me heen en drukte een kus op mijn lippen.
“Weet je, toen ik met Tessa samen was… Ik had nooit echt een speciaal gevoel. Ik was wel verliefd maar ik wist dat het niet zou blijven duren. Pas op, ik was wel gelukkig en ik heb totaal geen spijt van die relatie maar het is … anders. En de laatste weken deed het me niets meer als we zoenden ofzo. En ik merkte dat ik meer aan jou dacht dan aan Tessa. En toen we met de jongens een weekendje weg waren om een privé-concert te geven merkte ik dat ik jou meer miste dan Tessa. En ik dacht dat, dat kwam omdat mijn gevoelens voor Tessa aan het wegebben waren en jij mijn best buddy was. Toen ik terugkwam betrapte ik mezelf erop dat ik meer naar jou keek, dat ik kriebels begon te voelen als ik in je ogen keek. En in het begin negeerde ik die gevoelens want ik wilde niet verliefd op je worden. Jij was mijn best buddy en ik wou onze vriendschap niet kapot maken. Maar die gevoelens werden enkel maar sterker. En telkens als ik Tessa kuste dacht ik aan jou, hoe het zou zijn als ik jou lippen op de mijne voelde. Ik besefte dat ik die gevoelens niet kon negeren en besloot om Tessa te dumpen omdat ik niet meer wou liegen over mijn gevoelens. Maar ik vond nooit het juiste moment of de moed om het effectief te doen. En toen nam Tessa het initiatief in handen maar in plaats van me gekwetst te voelen voelde ik me eerder opgelucht. Daarna heb ik steeds meer op jou gelet. Ik probeerde erachter te komen of jij hetzelfde voelde voor mij als ik voor jou. Ik wist niet wat me overkwam maar ineens besefte ik dat, als we niet samen zouden kunnen zijn ik depressief zou worden. Ik had zoiets nog nooit meegemaakt. Ik bedacht tientallen scenario’s om jou mijn gevoelens bekend te maken maar ik durfde nooit naar jou toe te stappen, bang voor jou reactie. En toen gaf Niall de perfecte voorzet door mij tegen jou aan te duwen zodat we samen op de grond belandden. Je maakte geen aanstalten om weg te rollen toen ik bovenop jou terecht kwam en toen ik een kus op je wang drukte begon je te blozen. Het liefst wou ik dan al mijn gevoelens bekend waren maar de jongens kwamen binnen en het moment was voorbij. De repetitie had volgens mij nog nooit zo lang geduurd en de jongens bleven precies nog langer plakken dan gewoonlijk. Maar uiteindelijk bleven jij en ik toch alleen over en ik wist dat dit de perfecte kans was. Toen je mijn kus beantwoordde liep ik over van geluk. Ik hou van jou Sophie, meer dan van wie ik ooit heb gehouden. En ik weet dat we nog maar een paar weken samen zijn, maar ik heb nu al het gevoel dat wij voorbestemd zijn voor elkaar.”¯
Toen hij uitgepraat was keek hij met een scheef glimlachje aan. Hij was nog nooit zo eerlijk geweest over zijn gevoelens.
“Ik hou ook van jou Harry, meer dan woorden ooit kunnen beschrijven.”¯
En toen nam ik zijn gezicht vast en trok hem naar me toe om hem een passionele kus te kunnen geven. Hij drukte me tegen de boom aan en ik sloeg mijn benen rond zijn middel zodat ik niet op mijn tippen zou hoeven te staan. Ik gleed met mijn handen door zijn haar terwijl zijn tong rond de mijne gleed. Het was de meest fantastische zoensessie ooit. Toen we elkaar eindelijk loslieten om adem te halen hijgden we allebei. Ik lachte en hij lachte mee. Hij zwierde me in het rond en zette me toen terug neer.
“Kom, ik heb een idee.”¯
Hij begon te lopen en ik liep achter hem aan. Hij vond echter dat ik te traag liep en zwierde me op zijn rug. “Hup, hup, paardje!”¯ riep ik en Harry schoot in de lach.
Er waren een paar fans in de straat maar Harry negeerde ze en liep ze straal voorbij.
“Wat doe je met dat lelijk wijf op je rug Harry?”¯
Ik wist dat ze gewoon jaloers waren maar toch stak het.
“Maak je maar geen zorgen, jij bent het mooiste meisje van de hele wereld, trek je er maar niets van aan, heb je gezien hoe lelijk die ene was?”¯
Ik moest lachen, het was inderdaad echt geen mooi meisje. Uiteindelijk kwamen we aan bij een juwelierszaak. Harry zette me op de grond en belde aan. We hoorden een geluidje dat we binnen mochten en Harry duwde tegen de deur. Binnen rook het zoals het in alle juwelierszaken rook, ik hield van die geur. Ik keek rond en zag enkele mooie kettingen en uurwerken voor een paar honderden euro’s hangen. Hij liep naar de toonbank en sprak de man die erachter stond aan
“Ik ben op zoek naar een ring, voor dit meisje hier,”¯ zei hij terwijl hij naar me wees.
“Liefst iets met een diamantje maar niet te duur.”¯
“Ik zal eens kijken wat we hier hebben liggen, mag ik eens je ringvinger zien meisje?”¯
Ik liep naar de man toe en liet hem mijn vinger zien. Hij knikte en verdween toen naar achter. Een tijdje later kwam hij terug met allerlei doosjes. Ik zag dat de prijs varieerde van vijftig tot tweehonderd euro en dat was dan goedkoop. Het waren stuk voor stuk prachtige ringen.
“Welke vind jij het mooiste?”¯
“Deze,”¯ zei ik terwijl ik met mijn vinger op een ring van honderd euro wees.
“Maar je hoeft dit echt niet te doen Harry, het kost superveel geld.”¯
“Ik heb geld genoeg.”¯
Ik wou nog protesteren maar hij draaide zich al naar de man en zei: “We nemen deze.”¯
Hij nam zijn bankkaart uit zijn portefeuille, rekende af, nam het doosje en liep naar buiten. Ik volgde hem. “Harry, dat had je echt niet hoeven te doen, ik…”¯
“Ssssht,”¯ antwoordde hij terwijl hij een vinger op mijn lippen drukte.
Toen we weer aan de boom arriveerden knielde hij neer op één knie en opende het doosje.
“Liefste Sophie, zou je deze ring willen dragen als teken van onze liefde? Als teken dat je me nooit zult bedriegen? Als teken dat jij en ik bij elkaar horen?”¯
“Ja, natuurlijk!”¯
Hij stond recht en schoof de ring rond mijn ringvinger, hij paste precies. Ik sloeg mijn armen rond hem en drukte hem tegen me aan. Zijn handen gleden over mijn rug. Een traan gleed over mijn wang en hij veegde ze weg met zijn duim. Hij drukte weer een teder kusje op mijn lippen.


Reacties:


realMe
realMe zei op 27 nov 2011 - 17:08:
ben zo blij nu.....
dat is zo lief van harry