Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •Fallen Angel Of Blood• » ~ 12. 'Important Information I Must Know' ~

•Fallen Angel Of Blood•

29 nov 2011 - 19:39

897

0

229



~ 12. 'Important Information I Must Know' ~

Storyline: Fallen Angel Of Blood .......................................................................................................................... Part 1: Tales Of A Frozen Heart _____________________________________________________________________________

Verschrikt kijk je naar jouw moeder. Verward knipper je met jouw ogen, geschrokken omdat je niet weet wat ze ermee bedoeld. 'W-Wat is er met mijn zus Kazumi?' vraag je nogal verbaast en geschrokken. Je vertrouwt het niet, want waarom wilt precies jouw moeder iets over Kazumi met jou bespreken. Normaal gesproken zou ze dat namelijk helemaal niet doen. "Ze is vast iets van plan.. Dat weet ik zeker.." denk je bij jezelf als je jouw moeders richting opkijkt.
Je ziet dat ze jouw richting op kijkt, niet op een normale manier, maar juist op een best duistere mysterieuze manier. Niet dat ze ooit echt normaal naar je gekeken hebt. ‘Wil je het echt weten?’ vraagt jouw moeder op een rare manier, niet een manier die je echt zou verwachten uit jouw moeders mond. Behalve als ze iets van plan is. Het lijkt namelijk erop dat ze er iets achter zoekt, of je wilt gebruiken uiteindelijk. Even twijfel je over wat je wilt zeggen, want je weet niet zeker wat ze erachter zoekt. Meestal moet je dan iets voor haar terugdoen, want belangrijke informatie over jouw zus geven, doet ze niet zomaar. Dat is iets wat je zeker weet.
‘J-Ja.. Dat denk ik, tenminste..’ zeg je nogal twijfelachtig. Jouw moeder staat op, loopt jouw richting op en staat uiteindelijk vlak voor jouw neus stil. Je bent al voor het ergste voorbereid, zoals een klap, een schop of een andere manier om jou pijn te doen. Als je in jouw moeders blauwgroene ogen kijkt, zie je dat ze moeite doet om haar lach in te houden. Daardoor bal je jouw handen even tot een vuist. ‘Hoe graag wil je haar zien?’ vraagt ze heel normaal en bijna heel serieus. Geschrokken en verbaast kijk je haar aan. ‘I-Ik.. Wil haar heel graag zien.. H-Hoezo..’ ‘Omdat ik je die kans kan geven.’ Zegt ze best serieus, terwijl ze twee stappen vooruit zet en haar hand boven op jouw schouder plaatst.
Je huivert eventjes en weet niet wat je moet doen, blijven staan, of toch een aantal stappen achteruit zetten en weglopen. ‘Hoeveel heb je voor haar over? Om haar te zien bedoel ik..’ als ze dat zegt, knijpt ze zachtjes in jouw schouder. Je wilt haar zó graag zien, maar je weet gewoon niet wat jouw moeder ervoor terug wilt, aangezien ze dit echt niet uit vrije wil zal doen. ‘I-Ik denk.. Dat ik veel voor haar over zou hebben..’ mompel je zachtjes, maar hard genoeg zodat ze het net kan horen. ‘Hoeveel is veel voor jou? Want je houdt toch wel van jouw zus, hn?’ zegt ze, terwijl je voelt dat haar nagels zachtjes in jouw schouder gedrukt worden. Je schrikt, aangezien je niet verwacht had dat ze dat zou doen.
Je kijkt even naar de grond en je voelt opeens sterker, sterker in jouw schoenen. ‘Ik houd inderdaad van mijn zus, ja.. Hoeveel ik voor haar over heb om haar te zien.. Heel veel.. Echt.. Ik mis haar..’mompel je met veel moeite. Jouw moeder laat jou los en loopt naar achter. Verward kijk je naar jouw handen. Je snapt niet waarom jouw moeder jou die vragen stelde. Wat is het belangrijke waar ze het met jou over wilde hebben. Je ziet dat ze iets onder haar lade vandaan haalt, en naar jou toeloopt. Je ziet dat het een grote envelop is. ‘Je wilde toch informatie over jouw zus?’ vraagt ze op een best sarcastische toon. Je knikt eventjes en let heel erg goed op de envelop. Ze loopt naar je toe en zegt: ‘Weet je zeker dat je dat je alles zou doen? Letterlijk alles? Zal je er alles voor doen, zodat ze geen pijn lijdt?’ Het lijkt erop alsof ze het voor de zekerheid zegt, alsof ze je ermee wilt chanteren.
Maar, je vindt op één of andere manier dat je elke kans moet nemen om jouw zus te zien, en ervoor te zorgen dat ze geen onnodige pijn lijdt. Het liefst natuurlijk helemaal geen pijn. ‘A-Alles.. Ik zou er alles aan doen zodat ze geen onnodige pijn lijdt..’ fluister je zachtjes.
Ze drukt de envelop in jouw handen en zegt: ‘Dit is de belangrijke informatie over haar..’ Even twijfel je, maar opent uiteindelijk de envelop. Je haalt er een aantal papieren uit en een foto, een foto van haar maar dan is ze ouder. Je ziet allerlei informatie over haar, persoonlijke informatie, die bijna niemand zou kunnen weten. ‘H-Hoe.. Kom je eraan..’ ‘Dat gaat jou helemaal niks aan, Yui. Maar, nu je het gelezen hebt, wil ik dat je iets voor me doet.’
Je zucht eventjes zachtjes, aangezien je wist dat dat eraan kwam. Ze doet niks voor niks, altijd wilt ze er iets voor terug. ‘W-Wat..’ zeg je met moeite. ‘Ik wil dat je Kazumi hierheen brengt. Ze heeft iets in zich dat voor ons voor belang is. Namelijk de Two Tailed Beast, Nibi.’ ‘Maar als ze het in zich heeft, hoe krijgen we het dan uit haar?’ vraag je, maar je weet al eigenlijk hoe dat gaat. De persoon waarbij je een Tailed Beast uithaalt zal doodgaan, iets waarvan je niet wilt dat dat bij Kazumi gebeurd. ‘Ik weet dat je weet wat er gebeurd, maar wat boeit jou het? Je hebt haar jarenlang niet gezien en zonder haar geleefd. Ze kent je niet, ze is je vergeten. Waarom zou het dan nog wat boeien als ze doodgaat?’


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.