Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » ââ¬Â¢Fallen Angel Of Bloodââ¬Â¢ » ~ 13. 'A Serious Decision I Must Make' ~

ââ¬Â¢Fallen Angel Of Bloodââ¬Â¢

30 nov 2011 - 21:01

777

0

189



~ 13. 'A Serious Decision I Must Make' ~

Storyline: Fallen Angel Of Blood .......................................................................................................................... Part 1: Tales Of A Frozen Heart _____________________________________________________________________________

Je spert jouw ogen wijd open, wijd open van schrik. Je kan jouw oren gewoon niet geloven. Ze wilt jouw zus, haar bloedeigen dochter dood hebben. Ze wilt dat jij degene bent die haar vermoord, dat weet je zeker. Anders zegt ze zoiets niet tegen jou. Maar, je weet dat je haar niet kan vermoorden. Je kan haar waarschijnlijk niet eens verwonden. Je houdt gewoon te veel van haar. Al heb je haar al ongeveer zeven jaar niet gezien, en heb je door jouw moeder al die jaren gedacht dat ze dood was, je kan het niet. 'W-Wat.. M-Mijn zus.. D-Dood?' vraag je vol verbazing en schrik. Je weet sinds kort dat ze eigenlijk leeft, en dan krijg je vandaag de dag ook nog eens te horen, dat ze vermoord moet worden. Je weet niet echt wat ze bedoelde. Bedoelt ze ermee dat jij degene bent die haar moet vermoorden, of wilt ze dat iemand anders dat doet. Maar een ding weet je zeker. Je wilt niet dat het gebeurd, wat er ook gebeurd.
Eigenlijk had je zo'n gedachte wel achter jouw moeder gezocht, zon onmenselijke gedachte als het laten vermoorden van haar eigen dochter. Maar, dat ze zegt dat jouw zus dood moet voor meer kracht, zodat ze daarmee meer macht krijgt of heeft, gaat je te ver. Veel te ver. Ja, dood ja. Dat heb je heel goed gehoord. Hoor je haar nogal kalmpjes zeggen, alsof het de normaalste zaak van de wereld is, om over het dood maken van haar dochter te praten. Even klem je nogal woedend jouw tanden op elkaar. Je wilt zoveel tegen haar zeggen, haar zoveel commentaar geven op de dingen die ze fout doet. Maar je weet gewoon zeker dat ze niet zal luisteren. Wat je ook zal zeggen. Het enige wat ze waarschijnlijk zou doen, is jou een preek geven over jouw onbeschofte gedrag, en jou ook ervoor straffen op een hele pijnlijke manier. Als je er al aan denkt wrijf je even op de plek waar ze je verbrandt heeft. Het doet pijn, heel veel pijn.
Ze kijkt jou even aan. Diep in jouw ogen, maar ze kijkt niet zo blij. Eerder dreigend. Met haar hand knijpt ze weer in jouw schouder, alsof ze daardoor denkt dat je naar haar zal luisteren. Na een aantal lange seconden, zie je dat ze een grijns op haar gezicht heeft. Een duistere grijns waar je al snel de rillingen van krijgt. Ach, als jij het niet voor me wilt doen, zijn er nog altijd andere manieren om mijn zin te krijgen. Zoals bijvoorbeeld het omkopen van mensen, mensen die het vrijwillig willen doen of natuurlijk andere dingen.. Kortom, als jij het niet wilt doen, zijn er nog altijd andere manieren om haar dood te krijgen. W-Waarom?! Waarom wil je haar dat aandoen! Ze heeft je toch niks aangedaan?! En trouwens ze is mijn eigen zus! Dus ook jouw bloedeigen dochter! Soms kan ik gewoon niet geloven dat.. Dat.. Jij mijn moeder bent! Ik haat je! gil je uit. Je hebt jezelf niet eens onder controle.
Ze kijkt heel kwaad naar je, alsof ze je wel kan vermoorden op elk moment. Ze begint plotseling keihard te knijpen. Niet met alleen haar vingertoppen, maar ook haar nagels. Je voelt bijna hoe ze in jouw schouderblad geboord worden. Een lichte pijnscheut raast er door jouw lichaam. Van schrik kijk je naar jouw schouder, waar je kleine straaltjes bloed naar beneden gaan. Toon wat respect, Yui! Wees eens zoals jouw zusje Sayuri! Zij is tenminste iemand die luistert, respect heeft voor haar ouders, een ware Hashimoto dus! zegt ze op een bijna bedreigende toon. Je wilt toch dat jouw zus geen onnodige pijn lijdt?! Ik heb een deal voor je.. Maar luister goed en denk goed na voordat je uithaalt!
Je knikt, heel voorzichtig en twijfelachtig. Wat is dat kreng toch van plan.. Heeft Sayuri soms met haar gepraat? Nee.. Hier zit vast iets achter.. denk je bij jezelf, terwijl je een opgeluchte zucht slaakt als ze haar hand bij jouw schouderblad vandaan haalt. Als jij haar vermoord, snel en minder pijnlijk.. Lijdt ze geen onnodige pijn en is ze dood, dan zijn we beide blij.. zegt ze droog. Voordat je ook maar jouw mond open kan trekken, legt ze haar vinger op jouw lippen. Mondje dicht. Maar, als je dat niet doet.. Lijdt ze juist een onnodige pijn en zal ze pijnlijk en langzaam vermoord worden. Geen leuke dood dus.. Dus wat kies je? Een langzame en pijnlijke dood, zonder dat jij het hoeft te doen. Of een snelle en minder pijnlijke dood, terwijl jij degene bent die het doet. Aan jou de keuze.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.