Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Those eyes » 1

Those eyes

2 dec 2011 - 17:53

426

1

201



1

Hi! Ik ben Sydney en dit is mijn eerste Tokio Hotel verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vinden en een reactie achterlaten :) XXX

Die ogen. Konden ze niet ergens anders naar toe kijken?
Ongemakkelijk zat ik heen en weer te wiebelen en staarde naar het glas cola dat ik vast hield. Ik keek op en keek of ik Maria kon vinden. En jahoor, daar stond ze met 5 jongens om haar heen bij de bar. Maria had ik ontmoet hier in Spanje op vakantie. Zij komt zelf ook uit Duitsland, gelukkig maar anders had ik me moeten vermaken met me broer, Barend. Hij kan aardig zijn maar ook echt een lul!
Ik zette mijn cola op tafel en leunde naar achter en sloot even mijn ogen. Ik was hier al 3 uur en best wel moe,maar Maria kennende konden we hier nog wel 4 uur zijn. In die 3 uur werd ik ook al de hele tijd bekeken door een gozer met veeeel te grote kleding, een petje en dreads. Hij zat me de hele tijd geil aan te kijken terwijl hij zijn lip piercing af zat te lebberen. Opeens werd ik van de bank af gesleurd. "Doos, lag je nou te slapen?" giechelde Maria. "Nee." Zei ik kort af terwijl ik rood werd. Uiteindelijk waren we beland bij de dansvloer. Maria ging helemaal los en ik besloot om mee te doen.
Na 10 minuten dansen voelde ik opeens 2 handen op me heupen en ik werd naar achter tegen iemand aan getrokken. Ik keek Maria aan en ze stak haar duim op. Goedgekeurd dus.

Aarrrgh, wat was het koud buiten. Eigenlijk best wel logisch, ik had ook alleen maar een jurkje aan. Ik zat op een bankje voor de club te wachten op Maria. Ze zou naar de wc gaan, maar bij haar wist je nooit hoe lang dat ging duren. "Hey, wil je me vest lenen?" zei een vreemde stem. Ik draaide me om. Oh, hij.. De jongen die me de hele tijd zat te bekijken en waar ik mee gedanst had. "Uhm, ja graag." Antwoordde ik verlegen. De jongen kwam naast me zitten en legde zijn vest over mijn schouders. "Ik heet Tom." Zei de jongen terwijl die zijn hand uit stak. "Anne." En ik schudde zijn hand. Maria kwam naar ons toe gelopen. "Wie hebben we daar?" Zei ze grijnzend. "Tom dit is Maria, Maria dit is Tom." Maria keek Tom flirtend aan."Ik wou dat we langer konden blijven, maar we moeten echt gaan. Kom An." Maria gaf Tom nog snel een knipoog terwijl ik opstond en Maria trok me aan me arm mee. "Doei Tom!" Schreeuwde ik nog na.
En hij keek me alleen maar aan.


Reacties:


SweetGirl
SweetGirl zei op 2 dec 2011 - 18:11:
vet leuk begin!