Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Those eyes » 2

Those eyes

2 dec 2011 - 21:03

463

2

240



2

Nieuw hoofdstuk! XXX

-Volgende dag-
Maria en ik zaten op de rand van het zwembad te genieten van de zon.
Dat heb ik wel nodig namelijk, aangezien ik lijk wit ben. "Gister was echt een top avond!" Zei Maria. "En de jongens hier zijn zeker niet verkeerd." Grijnsde ze. Ik moest lachten, typisch Maria. "Nee, inderda.." En toen lagen we in het water. "BAREND! EIKEL." Schreeuwde ik. "ME HAAR!" Gilde Maria en ik rolde me ogen. Barend liep lachend door met zijn vrienden. "Ik haat hem zo!" Zei ik terwijl ik de rand op klom. Ik draaide me om en Maria was nergens te bekennen. "Maria?" Ik keek rond in het zwembad en daar stond ze te zoenen. Ik keek met grote ogen, hoe doet ze dat toch?! Ik dook het zwembad in en zwom naar ze toe. "Uhm, Maria?" Zei ik blozend. "An! Kijk, dit is Bill." Zei ze terwijl ze nog om nek hing. Ik zwaaide verlegen en hij antwoordde. "Hoi." Hij had half langzwart haar, bruine ogen, een wenkbrauw piercing en was erg dun. Maria keek hem in zijn ogen en begon hem weer te zoenen. Ik zuchtte en zwom naar de kant. Dan gaan ik maar aan de bar zitten even wat drinken. Terwijl ik drinken bestelden keek ik naar Maria en Bill. Dat gezicht van Bill kwam me zo bekend voor.. Die ogen vooral.
Na een tijdje waren ze eindelijk klaar met zoenen en kwamen ze mijn kant op.
Ze kwamen naast me op een krukje zitten aan de bar. "We gaan vanavond met Bill en zijn broer naar de bios!" "Ok, leuk." Glimlachde ik. "Maar ik denk dat ik moet gaan want ik ga zo eten, dan kom ik daarna wel naar jou toe Maar."
"Is goed! Dan ga ik nog effe verder zoenen met Bill." Giechelde ze. Bill moest keihard blozen, arme jongen.. "Ben je om half 8 bij mijn huisje?" Vroeg ze. "Jep, is goed." Antwoordde ik en gaf ze allebei een knuffel, en ging naar me huisje.

Het was half 8 en ik stond voor Maria's huisje. Me ouders deden eerst moeilijk over het naar de bioscoop gaan, maar uiteindelijk heb ik ze overtuigd.
Ik belde aan ze deed binnen 2 seconden open. "Hoooooi." Zei ze enthousiast en vloog me om de hals. "Hey." Zei ik lachend en knuffelde haar terug. Ze draaide een rondje. "Wat vind je van mijn outfit?" "Sexy hoor!" Grijnsde ik. "En mijn outfit dan?" Ze giechelde. "Super cute! Maar kom, let's go." Ze pakte haar tasje en arm-in-arm liepen we naar de bioscoop. "Kijk daar zijn ze volgens mij." Zei Maria. "Oh mijn god, dat is Tom! En heeft Bill nou make-up op? What the fuck?!?!" Ik slikte. Tom was Bill's broer?.. Wacht, ik ben zo dom! Logisch dat Bill me zo bekend voor kwam..


Reacties:


SweetGirl
SweetGirl zei op 2 dec 2011 - 22:22:
whiiiiiiiii nice deeltje


raveness76
raveness76 zei op 2 dec 2011 - 21:21:
snel verder gaan hoor!!