Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Air Gear » Gedichten! » Gedichten!

Gedichten!

3 dec 2011 - 21:09

130

0

284



Gedichten!

Dit gedicht is geschreven voor iemand die me enorm dierbaar is en ik gewoon mijn verhaal kwijt moet!

Ik keek je aan
En zag je staan
Ik zag een mooie meid
Maar als ik zeg wat ik voel raak ik haar zeker kwijt.

ik ken je al vrij lang
naar soms als ik je niet spreek ben ik snel bang
soms spook je in mijn hoofd
en dan vraag ik me af waarom ik dingen heb beloofd.

Als ik je zou zien
dan schreeuwde ik hard He daar is ....
ik zou willen zeggen dat ik van je hou
maar dan denk ik aan je en voel ik al snel kou.

ik zou willen schreeuwen "ik vind je leuk"
maar dan maak ik meteen een enorme breuk
ik zal wachten tot je het juiste zal kiezen
anders ben ik weg en zullen we elkaar verliezen!


Dit gedicht is geschreven voor iemand die me enorm dierbaar is en ik gewoon mijn verhaal kwijt moet!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.