Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I Remember You (BK) » 25

I Remember You (BK)

4 dec 2011 - 13:58

1035

0

290



25

Aan de ontbijttafel was het stil. Dit keer zat ik recht tegenover hem, omdat 'Misses Important' mijn plek zo nodig moest stelen. Maar niet getreurd! Ik had Bill's volle aandacht gekregen. Nouja, niemand sprak. Georg en Gustav waren druk bezig met hun liefjes te sms'en die zich nu nog aan de andere kant van Amerika bevinden. Het leek erop dat zaterdag de dag van het sms'en was met hun. Dan had je nog Tom die zijn eigen gsm maar eens aan het verkrachten was. Drie keer raden wie de gelukkige is! Tot slot en het minst belangrijk had je Laura die Bill's aandacht probeerde te trekken met haar diep uitgesneden topje. Natuurlijk had ik een jaloerse pokerface opgezet. Maar toen Bill alles behalve aandacht aan haar schonk, wist ik dat ik me nergens zorgen over moest maken. Bill was een goed gemanierde jongen, dus keek hij ten eerste niet naar volle boezems.


'Vandaag is het Brainstorm day jungs! Dus geen vriendinnetjes of eender wat, gsm blijft uit!' Er wordt flink geprotesteerd, maar hij houdt voet bij stuk. 'Dus Alice mag niet bij Bill blijven, en ik wel?' Met een klap zet ik mijn glaasje fruitsap neer op de houten tafel. Enkele heerlijke druppels maken gele cirkels op het eik, maar dat is nu het minste van mijn zorgen! 'Jij al helemaal niet! Je verstoord enkel zijn concentratie met je waardeloze manier van indruk maken!' Spreekt Tom fel en plots vol aandacht, voor ik mijn mond kan openen. 'Deze 2 lieverds zijn totaal niet waardeloos!' probeert ze zich te redden.
'Wel als je de helft van je bh volpropt met wc papier.' zeg ik zacht, ervan uitgaand dat niemand het hoort. Bij het lachen te horen is dat niet echt het geval. 'Mond dicht PVV!' gromt ze met een rode kop. 'Beter een PVV, dan een IFAB!' brom ik terug. Ze trekt een arrogant gezicht, maar weet niet wat ze hierop nou moet zeggen. 'Een watte?' vraagt Tom me verbaasd. 'I'll Fuck AnyBody.' lispel ik grijnzend.

Het lijkt alsof de hele tafel nu pas tot leven komt. Ze beginnen luid te joelen terwijl zij nog roder wordt en me kwaad aankijkt. Bill wijst plots lachend opzij en ik zie mijn moeder lachen in het handje. Geweldig is ze toch!

'ALICE! Jou Taalgebruik!' buldert mijn vader kwaad, maar ik kan enkel lachen en af en toe een verontwaardigd gezicht zijn kant op werpen. 'Ach laat haar toch Bjög, je mag blij zijn dat ze weet hoe ze zich moet verdedigen.' verdedigt mijn moeder. 'Dat kan ook op een beschaafde manier!' houdt hij kwaad vol. 'Oh, dus zij mag mij een PVV noemen, terwijl dat niet zo is, en ik haar geen IFAB?' vraag ik verontwaardigd. 'Wat is een PVV?' Droog kijk ik hem aan. 'Een Plat Van Voor.' grom ik en wijs naar mijn borsten. Snel draait hij zijn hoofd weg en kucht. 'Oké, dan wel..geloof ik.' Ik draai me om en zie Tom plots heel geïnteresseerd kijken. 'Welke Cupmaat heb je?' De woorden rollen over zijn lippen als water. Ik schiet in de lach als Bill hem begint te knijpen in zijn armen. 'Dat vraag je toch niet!' roept hij uit. 'Waarom niet? Omdat ze jou liefje is?' grijnst hij amuserend.

'Nee omdat!...' Nu lijkt iedereen wel interesse te hebben, evenals mijn vader die van mij naar Bill terugkijkt. 'Ehm..dat vraag je een vrouw niet!' zegt hij arrogant. 'Dus aan Laura mag ik dat ook niet vragen?' grijnst hij, wetend dat Bill echt niet om haar geeft. 'Haar moet je het toch niet vragen!' zegt hij afwerend. 'Hoezo niet?' vraag mijn moeder volledig in de ban. 'Ik kan zo zeggen dat ze een A heeft hoor, dat wc papier maakt het niet echt ..real.' zegt hij neutraal. Het is even stil, tot ze weer in de lach schieten. Zelfs mijn vader kan zich nu niet inhouden. 'Ach krijg wat allemaal! Wat is er mis aan een A?' roept ze uit. 'Wel...dat dat..' zegt Tom met een moeilijk gezicht. Hij maakt grijphandjes voor zich en knijpt. 'Dat gaat gewoon niet..' mompelt hij verbaasd en houdt zijn handen recht voor haar. Bill ligt strijk, net zoal de andere jongens die lachen om Tom's handelingen. 'Oke, haha..nu is het wel genoeg jongens.' grinnikt mijn vader en staat op.

'Ik wil dus enkel Tokio Hotel in de studio zien, is dat duidelijker?' vraagt hij op Laura neerkijkend. Ze staan op en Bill kijkt me zielig aan. 'Ik zie je wel, later!' zeg ik wuivend. Verontwaardigd legt hij een hand in zijn zijde. 'Gisteravond piepte je wel anders!' zegt hij gemeen. Ik verslik me in mijn drinken, kijk op en trek mijn ogen tot spleetjes. 'Jij houdt je mond Kaulitz!' waarschuw ik hem. 'Oh..maar ik weet niet of ik dat wel kan.' zegt hij en Tom trekt Bill mee. 'Wat hebben jullie gedaan gisteren ? Vertel op!' zegt hij nieuwsgierig.

Ik rol mijn ogen en Bill opent zijn mond. 'Wel ,dus ik en Alice gingen naar haar slaapkamer en daar..' begint hij gretig. Ik sta snel op en kan maar 1 ding bedenken, dat Bill het zwijgen oplegt. Bruusk trek ik zijn hoofd mijn kant op en druk mijn lippen erop.


Verschillenden slaken een gil, en Tom staat luidruchtig te gillen als een klein kind ofz...Is nogal vaagjes.
Bill schrikt zich een ongeluk, maar kan toch even mijn hals beetnemen. Gisteren was top geweest, we hebben enkel liggen zoenen en knuffelen. Ik was er eerst niet zo zeker van, want ik wilde nog niet écht kussen, je weet wel French Kissing. Maar Bill had er echt geen problemen mee, dus ging het niet verder dan lippen, armen en strelingen.

Ik laat hem los en dromerig staart hij voor zich uit.'Damn.' mompelt hij zacht. 'Oké, ga nu maar, Varkentje.' lach ik en licht blozend draai ik me om. Mijn ouders lijken versteend en Laura haar mond staat wat open. Ik haal mijn schouders op en ruim af. 'HOOOTTTTTT Bill ze is geweldig!!Damn!' Dat is duidelijk Tom's hyperkenetische stem die door het hele huis galmt. Ik grinnik en denk terug aan Bill's gezicht. Goud waard, het leek of hij droomde, maar ik kan hem verzekeren dat dit alles behalve een droom was, het was echt, echt gebeurd!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.