Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I Remember You (BK) » 30

I Remember You (BK)

4 dec 2011 - 14:00

838

0

206



30

Vrolijk spring ik op het bed, bovenop, Bill neer. 'Zo actief?' grijnst hij speels. Ik knik wild en hij trekt me plat op hem. 'Krijg ik mijn ochtendkusje?' vraagt hij lief. 'Misschien.' lispel ik gemeen. 'Oh! Dat is niet erg lief van je!' Ik grinnik en ga rechtop zijn buik zitten. 'Ik heb ook nooit gezegd dat ik lief was.' Hij grijnst en springt nu zelf bovenop mij, maar om me dit keer de kieteldood te geven. 'Nee hahahahha neenee stohhhhhaahahahaaoopp!!!' gier ik uit en spartel onder zijn sterke armen. 'Zal je dan een lief kusje geven?' vraagt hij streng. Braafjes knik en trek zijn gezicht dieper. Al snel gaat dit al veel verder, dan verwacht. Ik laat zijn mond even los om op adem te komen. 'Jij hebt er behoorlijk zin in!' lacht hij geamuseerd. 'Je zoent geweldig, dat is de enige reden!' grijns ik en druk ze er weer op. 'Ontbijt!' wordt er door de gang gegild. Zuchtend laat hij me los en ga ik pruilen. 'Sorry schat, maar deze jongen, moet zich nog douchen.' en kruipt van het bed. 'Maar je stinkt toch helemaal niet!' werp ik tegen. Hij draait zich tot mij en fronst.

'En daarom hoef ik mij niet te douchen?' Ik knik gretig, maar hij schud zijn hoofd. 'Je zal moeten wachten op mij.' en knipogend loopt hij mijn kamer uit. Ik zucht en trek mijn jumpsuit correct.
Ik daal de trappen af en zie als eerste een bekend gezicht. 'Bella.' zeg ik zingend. Ze draait zich om en rent op me af. 'Alles oke?' fluisterd ze knuffelend in mijn oor. 'Kan niet beter joh!' lach ik en zie nu ook de jongens naar onder komen, enkel Bill heeft weer eens meer tijd nodig. Het valt me op dat Laura er niet is. 'Waar is ratje?' vraag ik dan maar. 'Naar huis.' meld mijn moeder die de kamer binnentreed.

'WAT?' vraag ik verbaasd. 'Ik heb Bjög voor een keuze gesteld, ofwel zet hij dat kind buiten, ofwel heeft hij met mij te maken.' zegt ze schouderophalend. Tom begint te lachen en Bill loopt naar onder. Verstopt in een Skinny jeans en een rood hemd. Gewoon Toppie!
'Goeiemorgen allemaal!' roept hij uit en schuift aan de tafel. 'Bill, Laura is weg!' zeg ik enthousiast. Grijnzend kijkt hij omhoog. 'Wat enig!' Ik knik en ik zie hoe Tom en de andere jongens ons vervreemd aankijken. 'Is er soms wat?' vraagt Bill voorzichtig. 'Wel...wat is dat tussen jullie 2? Jullie lijken net een gelukkig duo!' lacht Tom.
'Dat komt omdat we ook een gelukkig Duo zijn.' zeg ik schouderophalend.

Niet begrijpend kijkt hij me aan. 'Ik heb haar gevraagd.' zegt Bill dan zacht. 'WAT?' gilt Bella opgewekt. 'Je..je hebt een robijntje aan je hals!' tiert Tom en laat zijn stoel op de grond kletteren. Verbaasd kijk ik die jongen aan. 'Bill! Waarom heb je me niets verteld?' vraagt hij ontzet, maar vrolijk tegelijkertijd. 'Dat wou ik ook, maar jij was net iets te druk bezig met andere dingen.' zucht hij shouderophalend.
Tom grijnst Bella's kant op. 'Gefeliciteerd!' zeggen de jonens dan vrolijk en besluiten me allemaal te knuffelen. 'Hey! Ik wil niet jaloers worden!' klaagt Bill op de achtergrond. Lachend laten ze me los en kijkt Bill me liefjes aan. 'Beter zo?' grijnst Georg. 'Veel beter!' antwoordt hij. Samen met Bella, praat ik over gisteravond en ze krijgt tranen in haar ogen. 'Wat scheelt er met jou?' vraag ik verbaasd.

'Wel..het klinkt allemaal zo ontzettend romantisch!' Ik kijk haar droog aan, waarna ik in de lach schiet. 'Lach nou niet! Je leeft net in een film.' spreekt ze jaloers. 'Ach welnee, ik heb gewoon geluk met Bill.' zeg ik tuur door het raam naar buiten, waar de jongens mijn vader helpen met het opruimen van de tuin. Vannacht heeft de wind haast alles weggeblazen en wie kan je beter helpen dan een stel sterke mannen. Alhoewel dat Bill, niet echt iets lijkt te dragen. Ik begin te lachen als ik zie hoe hij stuntelig een klapstoel dichtklapt. Hij merkt me op en gooit een handkusje, die ik opvang.

Ineens komt mijn vader binnen met een grote glimlach. 'Nounou, wat hoorde ik vanmorgen?' vraagt hij trots. Ik glimlach en knuffel die ouwe. 'Hij is een goede jognen voor je meid, die verslijt je niet rap!'
'ik geloof niet dat, dat de bedoeling is, toch?' Bill komt erin en kijkt me angstig aan. 'Ik geloof niet dat ik snel genoeg van jou zal krijgen.' zeg ik bedenkelijk. 'Klopt! Ik zit vol verassingen!' Ik rol mijn ogen, gevolgd door een kus op mijn mondhoek. 'Dus, wat staat er voor vandaag op het plan?' vraagt Gustav en wijrft in zijn handen. 'Wel..ik had gedacht aan de opening van het nieuwe zwembad in de stad.' zegt mijn vader. De jongens joelen gelijk en Bella trekt me recht. 'Zeg alsjeblieft, dat je een paleis vol bikini's hebt.' smeekt ze me toe. 'Oh, ik heb een kasteel vol.' lach ik. Ze trekt me gretig mee naar mijn eigen kamer en begint alvast te zoeken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.