Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Daddy? I’m hungry. » 1

Daddy? I’m hungry.

6 dec 2011 - 18:49

1056

1

472



1

“Mam? Kom op, ik ben al te laat! Mam?”¯
De gedreadlockte tiener kwam de hal weer binnen met een moorddadige blik op zijn gezicht en keek de trap op. Zijn moeder was gewoon ongelooflijk. Hij hoefde alleen een ritje naar Mike’s huis, dus waarom had ze in Godsnaam ze al haar make-up en dat soort dingen nodig? Niemand die daar iets om zou geven.
“Mam!”¯ schreeuwde hij weer en klemde zijn kaken op elkaar.
“Ik kom, Tom. Geef me een seconde en kalmeer.”¯
“Ik kom,”¯ zei hij, zijn moeders stem imiterend, en trok een gezicht. Tom ging op de trap zitten en begon de passerende minuten te tellen. Hij wist zo zeker als dat de zon iedere dag opkomt, dat zijn moeders ‘geef me een seconde’ twintig minuten betekende.
Na nog eens tien minuten te hebben gewacht, hoorde hij eindelijk voetstappen boven zich. De gedreadlockte jongen keek omhoog en wierp een ‘vuile blik’ op zijn moeder.
“Tien minuten, mam. Meen je dat?”¯ Hij rolde met zijn ogen en stond op. Zijn kont deed pijn van de harde houten trap. Hij nam zijn hoodie en ging naar buiten. Zijn moeder volgde vlak achter hem.
“Let op je toon, jonge man.”¯ Ze ontgrendelde de auto en liet Tom instappen. “De wereld gaat niet ten onder omdat je een paar minuten te laat bent.”¯
“Een paar minuten? Het zijn deze tien minuten en de komende twintig, mam!”¯ zei hij boos en deed zijn gordel om.
“Oh, echt? En wat denk je? Het kan zelfs meer worden als je gaat klagen, je kunt ook makkelijk lopen.”¯ Simone keek haar zoon triomfantelijk aan. “Ik dacht het ook,”¯ grijnsde ze toen hij niks zei. Ze richtte haar ogen weer op de weg en glimlachte toen ze ontevreden gemompel hoorde.
“En wat is er eigenlijk gaande bij Mike?”¯ vroeg ze na enkele stille minuten.
“Niks.”¯ Tom haalde zijn schouders op en keek uit het raam. “Geen groot probleem,”¯ voegde hij eraan toe toen hij de ogen van zijn moeder intensief naar zich voelde staren.
“Geen groot probleem? Ga je alcohol drinken?”¯
“Mam!”¯ Hij gaf haar een geschandaliseerde blik alsof ze gek was, denkende dat Tom zou drinken. “Nou... Oké, misschien wat bier en wodka. Zoals ik al zei, geen groot probleem,”¯ voegde hij er aan het eind toe. Hij kon gewoon niet liegen tegen haar.
“Oké. Dus niet te veel drinken. We moeten morgenochtend Bill ophalen.”¯
Tom kreunde. “Moet ik persé?”¯ Hij hield van zijn broer, echt waar, maar deze avond was het zí­jn planning, net als die van Mike, dus morgen zou hij zeker niet in staat zijn om samen met Simone te rijden.
“Ja, dat moet. Dus niet te veel drinken. Ik hoef geen dronken tiener op de achterbank morgen. Ben ik duidelijk?”¯
“Hmpf,”¯ snoof hij en stapte uit de auto. “See ya morgen, mam.”¯
“Tom, ik meen het, niet drinken. Bye lieverd, hou van je.”¯
“Ik hou ook van jou.”¯ Tom sloot de deur en ging op weg naar het huis van zijn vriend. De muziek was buiten al te horen.
Hij grijnsde en drukte op de bel.
Na enkele ogenblikken schoot de deur open. “Je bent te laat.”¯
“Ik weet het. Moeders.”¯ Tom rolde met zijn ogen en ging naar binnen. “Is er iemand?”¯ vroeg hij wanneer hij enkele stemmen hoorde.
“Och.”¯ Mike gaf hem een ​​onschuldige glimlach. “Weet je, ik ontmoette Jessica vanmiddag en vertelde haar dat je zou komen. Maar wat denk je?! Ze heeft haar zus ook meegebracht.”¯
“En dat is een excuus, Mike? Je kan beter.”¯ Tom gooide zijn schoenen uit en ging naar de woonkamer.
“Hallo, dames.”¯ Hij glimlachte naar hen en ging naast Amelia op de bank zitten, de jongere zus van de brunette; Jessica.
“Hoi, Tom.”¯ Beide meisjes glimlachten naar hem. Hij knikte alleen met zijn hoofd en nam een ​​biertje van de tafel.
“Hoi,”¯ herhaalde hij en nam een ​​slok uit de fles. “Dus, jullie verblijven hier deze nacht?”¯
Beide meisjes knikten. “Nou, we kunnen hier wel verblijven.”¯
“Jessica, ik heb het al verteld, dit is mijn en Toms nacht,”¯ zei Mike vanuit de deur tussen de keuken en woonkamer.
“En? We zijn hier al, Mike.”¯ Ze keek hem aan, zodat hij niet kon tegensputteren. Hij zuchtte.
“Oké, het goed als Tom het ook goed vindt, dan kan je blijven.”¯
“Wat?”¯ Tom keek om zich heen. Drie paar ogen waren op hem gelijmd. “Sorry, ik luisterde niet.”¯
“Ja. Dus we kunnen blijven?”¯ Terwijl Amelia dat vroeg raakte ze licht zijn knie. Hij keek naar haar hand en nam nog een slokje uit zijn fles.
“Oké, het kan geen kwaad als deze meisjes blijven voor een nacht...”¯
“Oké,”¯ Mike haalde zijn schouders op en gaf haar een halve glimlach.

____________


Zachte kreunen verlieten zijn mond toen ze zijn nek zoende. Haar lippen waren zo warm en haar handen wisten precies waar ze hem aan moesten raken. Ze was heet. Tom lag op de zwarte bank en Amelia lag boven op hem. Ze kuste in zijn nek en haar nagels schraapten lichtjes over zijn buik. Het voelde zo goed.
“Oh, Am, je bent zo goed,”¯ siste hij toen haar hand in zijn baggy jeans verdween. Zelfs al was ze net vijftien jaar oud, ze was zo verdomd goed in wat ze aan het doen was. Hij raakte haar heupen en langzaam bewoog hij haar op en neer op zijn groeiende kruis.
“Denk je?”¯ Ze beet op zijn oor en verbond hun lippen weer. Hij rolde haar top over haar hoofd en schoof zijn handen naar haar rits.
“Ja, ik denk het wel,”¯ hijgde hij uit en kneep in haar kleine kont. Tom likte in haar mond, ze smaakte zo zoet. “Ik wil je,”¯ fluisterde hij en schoof een hand onder haar slipje. Ze kreunde en sloot hun lippen weer op elkaar.
Ze veranderden hun positie, nu lag hij bovenop. De gedreadlockte jongen maakte haar bh los en gooide hem op de vloer, die was niet langer nodig. Hij kuste haar hals, haar borst. Hij nam één ​​van haar tepels in zijn mond en likte hem. Ze kreunde.
“Omhoog.”¯ Zijn stem was een ruwe fluistering. Hij pakte haar heupen en tilde haar op. Hij was zo ongeduldig. Zodra haar skinny jeans uit de weg was, legde hij zich tussen haar benen en kuste haar buik. Ze was overal zo zoet.
“Doe hem uit,”¯ siste ze en trok aan zijn spijkerbroek. Giechelend deed hij het uit. In een vingerknip was haar slipje ook uit en zijn bokser hing boven zijn knieën. Het kostte hem slechts een klein moment voordat hij een condoom om had en schoof in haar.


Reacties:


Heartbeat
Heartbeat zei op 6 dec 2011 - 21:06:
Foei foei Tom! Ben best nieuwsgrierig nu. Laat je me weten waneer het volgende stukje online staat? xXSally