Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] » Part 35

Save your kisses for me..!x [TC]

23 feb 2009 - 19:27

646

1

205



Part 35

Part 35

Tom POV
‘pap?’, vraag ik en kijk op. ‘ja?’, ‘wat moet ik nou doen als ik Bill nooit meer te zien krijg?’, pap zucht;’ik zorg er wel voor dat je Bill nog gaat zien hoor.’, ik lach dankbaar en dan staat pap op. ‘het is al laat, ik ga eten maken.’, ik knik en laat me weer achterover op mijn bed vallen. Waarom zei Bill het eigenlijk als Simone het nog niet wist? Volgens mij wist Bill wel hoe ze zou reageren. Ik sta zuchtend op en zet me achter de computer die ik ook opstart. Ik meld me aan op msn en zie dat Bill online is.

*..!Tom!..* Bill iloveyou!<3 zegt;
Heey!^^ <3

Ik staar heel de tijd naar dat verdomd kleine balkje maar ik krijg maar geen antwoord, ik klik erop voor groter scherm en zie dan dat Bill offline is. Oké, raar! Ik zucht en staar naar het scherm. Weet je dat Bill een leuke foto heeft op zijn msn? Neen, nou nu wel dus! Ik staar de hele tijd naar die foto tot dat mijn vader roept om te gaan eten, ik sluit de pc af en ga naar beneden en zet me bij aan tafel. Ik schep op en begin te eten. Ik heb niet eens door wat we aan het eten zijn, zo diep ben ik verzonken in mijn gedachten. Als er niets meer op mijn bord ligt help ik pap met afruimen en ga dan voor de tv hangen. Dan denk ik aan de teksten van Bill. hij had ze voor me gekopieerd zodat ik met mijn muziek kon oefenen. Ik snel naar boven en haal de teksten uit mijn lade en neem mijn gitaar. Na een tijdje komt er al best een aardige sound uit mijn gitaar. Wat zou Bill nu aan het doen? Schiet me plots te binnen. ik besluit om hem een sms te sturen.

Heey, kan je naar het parkje komen? <3 Tom.

Ik klik op verzenden en neem de teksten en mijn gitaar mee naar beneden waar ik mijn schoenen en jas aandoe. ‘waar ga je heen?’, ik draai me om en kijk mijn vader aan. ‘effe naar buiten, luchtje scheppen.’, hij knikt en gaat de keuken weer in. Ik ga naar buiten en loop richting het parkje waar ik me op een bankje zet en muziek begin te spelen. Zonder het zelf te beseffen banen tranen zich weer een weg naar beneden. Waarom ze dat steeds doen weet ik niet. Zachtjes begin ik de tekst ook mee te zingen, ook al kan ik geen ene noot juist zingen, het maakt me niet zoveel uit. ‘Ich will nicht stön und ich will auch nicht zu lange bleiben Ich bin nur hier um Dir zu sagen…’, ik leg mijn gitaar op de grond en zet mijn benen bij op de bank en verberg mijn gezicht in mijn handen. Waarom? Waarom moet het nou net zo lopen?! En waarom komt Bill niet! Ik zucht en neem mijn spullen, sta op en ga weer naar huis, als Bill niet komt moet hij dat maar weten!thuis aangekomen gooi ik alles tegen de grond en ga voetstampend naar boven. Dan weet pap meteen dat ik geen zin heb ik een gesprek! Ik laat me op mijn bed vallen en staar naar mijn plafond. Ik wil hier weg! Mijn plafond is niet interessant! Ja, ik wil hier weg omdat mijn plafond niet interessant genoeg is. Ach wat maak ik mezelf wijs..het ligt niet aan mijn plafond, helemaal niet! Het ligt gewoon aan het feit dat ik en Bill broers zijn. Misschien dat we daarom zo een band vormden, dat we ons daarom naar elkaar aangetrokken voelden, misschien hebben we onze liefde verward met broederliefde. Dat zal het wel zijn Tom, je bent niet verliefd op Bill Tom, dat kan niet, het was die broederband dat jou liet denken dat je verliefd op hem was!



reacties?


Reacties:


Hugbear
Hugbear zei op 11 maart 2010 - 18:15:
'Ik wil hier weg! Mijn plafond is niet interessant! Ja, ik wil hier weg omdat mijn plafond niet interessant genoeg is. Ach wat maak ik mezelf wijs..het ligt niet aan mijn plafond, helemaal niet!'

Whaha, dat is echt heel grappig als je melig bent


En Tom; you cannot deny it, het is meer dan broederliefde!!


ik ga snel verder lezen