Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » I Remember You (BK) » 39

I Remember You (BK)

9 dec 2011 - 22:18

989

0

246



39

Langzaam ontwaak ik uit mijn diepe slaap. Een diepe, heerlijke slaap trouwens. Een koud gevoel tegen mijn bovenlichaam doet me opkijken. De lakens liggen om me heen gewikkeld, net als bij Alice, die nog vredig ligt te slapen. Ik krijg een gelukzalige glimlach op mijn gezicht en draai me op mijn zijde. Ze beweegt haar benen en slaat die plots volledig om me heen. Ze kruipt met haar bovenlichaam helemaal op me en plaatst in haar slaap een kusje op mijn borst. Glimlachend kus ik haar naakte schouder en trek de lakens beter over ons heen.


Een avond zoals gister zal voor altijd in mijn gedachten nablijven. Het was mijn eerste keer, mijn maagdelijkheid is afgenomen door de ware. En zo hoort het ook te zijn. Als er geklopt wordt op de deur zucht ik geïrriteerd. Kunnen ze een mens niet even laten genieten van het schone leven, zonder gestoord te worden? 'Ontbijt!' roept Tom. 'Tom!' sis ik zacht, zodat ze niet wakker wordt.


De deur gaat een stukje open en hij kijkt me glimlachend aan. 'Wij eten later wel, ze is nogal moe.' fluister ik. Hij knikt en steekt zijn duim op als bevestiging. Zodra de deur dichtvalt merk ik een stel bruine kijkers op. 'Goedemorgen.' zegt ze hees. 'Hey, heb ik je wakker gemaakt?' vraag ik schuldig en streel door haar haren. 'Nee...Tom.' zegt ze met een klein lachje. Ik knik begrijpend en druk een kort kusje op haar zachte lippen. Verliefd staar ik haar aan en ze begint te giechelen. 'Wat?' lach ik kreunend.


Ze slaat haar lange zwarte wimpers omhoog en trekt zich hogerop. Even lijk ik te verdrinken in haar prachtige kijkers, die de mijne vasthouden. 'Ik ben gewoon gelukkig.' fluistert ze zacht, waarna ik een kusje op mijn borst krijg. Haar vingernagel strijkt rond mijn gepiercete tepel heen, waar ze dromerig naar staart. Ikzelf geniet van de kleine aanraking die ze me geeft. Haar lange zwarte haar hangt gedrapeerd over haar schouders en bedekken een stukje naakte huid, net over haar borst heen. D'r witte huid, schittert in het felle zonlicht dat door de gordijnen komt piepen. Ze is net een Engel, beeldig, lief en onschuldig. 'Moeten we niet naar beneden voor een ontbijt?' vraagt ze met een pruillipje.



Zou ze net hetzelfde als mij denken ook? Als het van mij zou afhangen, dan bleven we de hele dag hier liggen. Lekker tegen elkaar aan, een beetje vrijen. Meer hoeft het niet te zijn, zolang zij er maar is. 'Liefje..' fluistert ze plots. Ik ontwaak uit mijn dagdroom en ze komt met haar hoofd boven me hangen. Ik ruik de heerlijke bloesemgeur die ze meedraagt als een kenmerk. Ze slaat haar ene been over me heen en een klein zuchtje verlaat mijn mond. Helemaal niet door haar gewicht, integendeel. Maar gewoon door de plek die ze bedekt met haar naakte bekken. Ze schud haar haren naar 1 zijde, waardoor alle troeven blootgesteld worden aan mijn hongerige ogen. Automatisch houdt ze het hoofd schuin en bijt op haar vochtige lip.



Mijn handen worden klam en mijn hormonen komen weer tot leven, net als vannacht het geval was. 'I don't want to have breakfast.' zegt ze zacht en zakt dieper naar mijn wang toe. 'What do you want?' fluister ik schor als haar volle lippen mijn hals tekenen.

'I want you,...Now!'


Ze spreekt het zwoel uit, waardoor ik haast een hartverlamming krijg. Haar strelende vingers over mijn hele lichaam, maken me totaal gek, vooral gek op haar. Ik kreun zacht als er plots een tong over mijn hals streelt. Haar mond maakt een krachtige zuigbeweging, waar zeker een grote zuigzoen gevormd zal worden. Mijn eerst zo slappe troef, knelt tussen onze lichamen, door de energie die momenteel naar binnen stroomt. Langzaam laat ze me los en beweegt plagend haar lichaam over me heen. 'Please..' kreun ik kermend en grijp haar billen beet. Ze stopt een vinger tussen haar lippen en sluit haar ogen glimlachend.
'Want me to, sweety?'


Door die praat van haar knelt het nog meer dan tevoren en grom ik slechts iets onverstaanbaar. 'I can't hear you..' lispelt ze plagend voordat ze plots mijn 'bezit' vastgrijpt. Geschrokken open ik mijn ogen en zie een voor mij, prachtig uitzicht. Volledig naakt zit ze op mijn bovenbenen, haar haren aan 1 zijde, haar lippen blinkend in het streepje licht dat de kamer vult, en een vragende, glazige blik in haar ogen. 'Mhhmm, yeah.' piep ik met ingehouden adem. Ze grijnst tevreden en brengt bescherming om me heen voor ze op haar 'plek' kruipt.



Beiden liggen we op onze zijde.
Beiden in volle glorie, maar schamen doen we niet.
Beiden peinzend aan de voorhene uren.
Beiden met een glimlach dat ons siert.
Haar tenen strelen over mijn benen die om de hare cirkelen. Je kan geen genoeg krijgen van de baby zachte huid die ze heeft.
'Hoe was het?' ze bijt glimlachend op haar lip, wat me doet lachen. Grinnikend rol ik mijn ogen, voor ik antwoord geef.
'In mijn stoutste dromen, komt het zelfs nog niet voor.' Ze schiet in de lach en trekt haar ogen tot spleetjes. 'Zo goed, dat je steeds luider ging?' Onschuldig tuur ik naar onder. 'Dat hoort erbij, wen daar alvast maar aan!'
Grijnzend kijkt ze op. 'Dat moet lukken.' Ik kruip naar haar toe en kus haar voor de miljoenste keer op deze dag.



'Hey, luitjes!' Gevolgd door harde kloppen op de deur. Geen zin om te antwoorden blijven we doorgaan met kussen.

'Wat voeren zij daar uit?' 'Ik heb geen idee!''Laat ze nou gewoon, ze willen vast gewoon bij elkaar zijn.' 'Nou en? Ik wil hun hoofden wel eens zien hoor vandaag!' 'Doe niet zo mal, je kan ze elke dag zien!'
Lachend laat ik haar lippen los en rolt ze het bed uit. 'Wat ga je doen?' fluister ik starend naar het vrouwelijke lichaam. Sensueel draait ze zich tot mij. 'Een heerlijke douche nemen, Wanna Join Me?'
Een jongen met gezond verstand laat zich dit geen 2 keer vragen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.