Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] » Part 42-The end!

Save your kisses for me..!x [TC]

23 feb 2009 - 19:31

505

3

219



Part 42-The end!

Part 42-The end! jawel dames en heren, hier stopt deze serie, ook nog mijn excuses voor het lange wachten, ik had het allemaal wel op Quizlet.nl gezet, waar nu dus ook al de vervolgserie aan gang is -geen nood die zet ik hier ook op- Maar in ieder geval, dank jullie wel voor het lezen.

wat gebeurde er de vorige keer;
‘hij moet me niet te veel aan Tom laten denken hoor!’, ‘neen, sorry.’, en hij kijkt me zielig aan. ‘ja, ja het is al goed.’, en hij lacht weer.


Tom POV
Wat doet Bill hier? Hoort hij niet ergens anders te zijn, ze gingen toch verhuizen?! Ik snap het niet meer, volgens mij speelt hij gewoon met mijn voeten na wat ik had gezegd, het was gewoon die verdomde waarheid! Niet meer niet minder, hij moet het onder ogen zien, maar hoe kan ik tot hem doordringen dat het gedaan is? Over en uit, niets meer! Ik zucht. ‘wat scheelt er?’, en Jonas kijkt me vragend aan. ‘hu? Niets hoor, het is gewoon. Weet je, het is gedaan tussen mij en Bill…’, zeg ik en kijk naar de grond. ‘hoezo?’, wat moet ik nu zeggen, als ik zeg dat het mijn broer is gaat hij me misschien verafschuwen of zo. ‘gewoon, ik zag het niet meer zitten, hij vereiste te veel aandacht.’, Jonas lijkt het te geloven en praat verder met Ruben. Bill lijkt zich te amuseren met Andreas aan zijn lach te zien. Waarom lacht hij? Dat deed hij anders nooit en nu plots gaat hij vrolijk wezen doen? Ja zal wel!

-na school-
‘hé Tom, wij moeten nog iets afhandelen!’, hoor ik iemand achter me roepen, ik draai me om en zie Drake staan. Ik draai met mijn ogen en wil doorlopen. ‘niet zo snel!’, en hij neemt mijn pols vast. ‘wat wil je gaan doen dan? Me slaan of wat? Ik sla terug!’, ‘ik denk niet dat je terug wilt slaan Tom, ik denk het niet!’, ‘wat moet je van me?!’, ‘jij hebt Bill gekwetst en dat kan ik niet hebben!’, ‘ga je nu plots het voor Bill opnemen of wat?’, ‘Bill weet hier niets van en dat moet hij ook niet weten.’, ‘ach, sinds wanneer geef jij om Bill?! het enige wat jij kon doen was aan zijn lijf zitten niet meer en niet minder!’, *BAF* de eerste klap is al gevallen. Ik ga met mijn tong over mijn lip en proef bloed, fuck! Ik wil me omdraaien en weglopen maar Drake houdt me tegen. Ik probeer te ontkomen maar hij doet nog meer moeite, als ik volgens hem vervelend begint te doen houdt hij mijn arm op mijn rug waardoor er een pijnscheut door mijn gehele lichaam trekt. ‘jij blijft hier tot Bill komt!’, sist hij me toe. ‘waarom? Ik heb hem niets meer te vertellen!’, ‘en dan?’, dan stopt er een bus en zie ik Bill aankomen, als hij ons ziet komt hij meteen toe gesneld. ‘Drake laat dat!’, ‘waarom? Wil je hem niet evenveel zien lijden als jij doet?’, ‘Drake, laat het.’, ik weet uit Drake’s greep te ontkomen. Drake wilt me weer tegenhouden. ‘nee laat! BILL VERSTA JE DAT DAN NIET?? HET IS GEDAAN, OVER! BILL, LAAT HET VERLEDEN RUSTEN EN MIJ OOK!!’, roep ik en dan ga ik weg. Weg van Bill, weg van mijn problemen, een nieuwe toekomst, een nieuw leven tegemoet!


reacties?


Reacties:


TomEnDoos
TomEnDoos zei op 9 april 2010 - 22:25:
nouu ik ga nu t vervolg lezen <3333333


Hugbear
Hugbear zei op 11 maart 2010 - 19:29:
Waaaat? O.o

oke, ik ga nu meteen het vervolg lezen.. al kost het me de hele nacht!!


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 1 maart 2009 - 9:40:
waauw, ik heb het een tijdje op quizlet gevolgd, maar niet tot hier.
ik heb het hier in 1 stuk doorgelezen, en dit had ik eigelijk nooit verwacht!!

ma ik ga nu snel het vervolg lezen!!