Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Proloog

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

23 feb 2009 - 19:34

342

0

321



Proloog

Ik weet het, bij een twincest, en zeker een vervolgserie, is er geen proloog, nou dit is een uitzondering, het is eigenlijkl vooral, dat je weet, hoe hard het leven van de jongens eigenlijk is veranderd.

In deze (vervolg)serie gaan Bill, Georg en Gustav opzoek naar een gitarist, aangezien ze een band willen oprichten. Bill en co gaan overal affiches ophangen en hopen op kandidaten. Tom ziet op zijn school ook een affiche hangen en ziet een auditie wel zitten, wat hij niet weet is dat Bill hem zal jureren. Hij weet dan ook totaal niet dat het Bill, Georg en Gustav zijn.

Bill heeft zijn studies niet afgemaakt en is na dat voorval met Tom aan het school gaan vragen of hij zijn eindexamen al mocht doen met de gekende leerstof. Het school vond het best dus Bill heeft nu zijn diploma. Hij is nu 19.

Tom is een jaar moeten blijven zitten omdat zijn eindexamen dat hij wel op het einde van het jaar heeft moeten maken niet zo denderend was en hij een serieus paar onvoldoendes had. Hij doet nu nog dat extra jaartje en stopt dan met school, hij hoopt ook nog eerder te kunnen stoppen. Met zijn gitaarspel heeft hij nog niet veel bereikt maar hoopt dat ooit nog eens te doen. Over Bill heeft hij niet meer gesproken en Andreas heeft hij links laten liggen. Hij is nu 19.

Andreas is afgestudeerd en woont nu samen met zijn vriendin Demi. Demi is zwanger maak overweegt abortus iets wat Andreas niet ziet zitten. Samen hopen ze er dan ook zo snel mogelijk uit te komen, misschien kunnen ze het kindje nog houden. Andreas is eigenlijk verhuist door een ruzie met zijn ouders. Hij is nu 19.

Drake heeft zijn studies nooit kunnen afmaken, hij is opgemaakt wegens pedofilie. Bill had het eindelijk van zijn hart gekregen nadat Drake weer begon. Simone was woest net als Victor. Drake zit nu al 6 maanden in de cel en is 22 jaar.

Simone en Victor begrijpen niet wat Drake bezielde om Bill zoiets aan te doen, ze zijn dan ook diep teleurgesteld. Ondertussen verwachten Simone en Victor een 2de kindje van hun twee, nou ja, het tweede, 2de en 3de, ze weten dat het al een tweeling, twee meisjes.



Reacties?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.