Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 3

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

23 feb 2009 - 19:35

488

0

259



Deel 3

Deel 3

Tom POV

Samen met Jonas loop ik was rond in Loitche, hij is de enige van de ‘gang’ die niet op vakantie is. ‘Hé, is dat Bill niet?’, zegt Jonas plots en wijst naar drie jongens die de drukker uit komen. Ik knik; ‘ja.’, maar wie zijn die twee gasten? Misschien die Georg en Gustav waar Bill het ooit eens over had. ‘ken jij die twee andere?’, ‘neen, nooit gezien.’, Jonas knikt; ‘Hé Bill!’, roept hij dan plots. ‘ben je gek geworden?’, Bill draait zijn hoofd, maar als hij ons ziet stapt hij enkel nog maar sneller door. Ik haat het, ik haat het dat hij zo doet. Ik heb hem dan ook al een eeuwigheid niet meer gezien of gesproken. Jonas wilt nog is roepen. ‘laat maar, het heeft geen zin.’, zeg ik, hij knikt en we lopen verder.


-1 september 2009 donderdag-

Fuck, vandaag eerste schooldag. Ik hoop maar dat ik er dit jaar wel door ben, echt, ik ben het beu, nu al. Ik zucht en doe mijn schoenen nog aan en ga dan de deur uit richting de bushalte. Als ik bij de bushalte ben zie ik een opvallend affiche hangen.

Denk jij muzikaal talent te hebben?
Kan je goed over weg met een gitaar?
Twijfel niet langer en doe auditie!
De audities zullen plaats vinden op 6 september.
*STRAAT, NUMMER, MAILADRES*


Ik schrijf de gegevens op een blaadje en wacht dan op de bus die niet veel later aankomt. Ik stap in en ga naar achter in de bus bij Jonas en de rest zitten. We praten wat en stappen dan uit omdat we bij de halte zijn. Op school hangen er ook zulke affiches. Blijkbaar zijn er wel een paar geïnteresseerd. De lessen zijn saai omdat we niet echt les krijgen, de dag gaat ook best snel vooruit.

-thuis-

Eenmaal thuis haast ik me naar de computer en stuur een mail naar dat mailadres om me in te schrijven voor de audities. Als dat is gebeurt ga ik naar boven waar ik me op mijn bed laat vallen en tv kijk.

‘Tom eten!’, roept pap van beneden. Ik antwoord dat ik zo kom en ga dan naar beneden en zet me aan tafel. ‘hoe was het op school?’, ‘saai, echt serieus we hebben dat zelfde gezever moeten aanhoren als vorig jaar. En o ja ik ga auditie doen voor één of andere band, als gitarist.’, pap knikt, ‘leuk.’, ik knik; ‘ja, maar ik doe het enkel zodat ik mijn gedachten kan verzetten, weet je wel, en ik heb Bill vorige week nog gezien.’, zeg ik en sla mijn ogen neer op mijn bord. ‘ow en zei hij iets?’, ‘nee, Jonas riep maar hij ging enkel nog sneller wandelen.’, ‘ach Tom toch.’, ‘volgens mij haat hij me echt pap.’, pap zucht. ‘ik weet het niet hoor Tom, misschien moet je toch eens met hem gaan praten.’, ik haal mijn schouders op. ‘het is toch veel te lang geleden, dus waarom zou ik nog.’,


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.