Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 4

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

23 feb 2009 - 19:35

540

0

246



Deel 4

Deel 4

Tom POV

zeg ik terwijl ik eten in mijn mond steek. ‘ik weet het ook niet Tom, maar misschien is gewoon het gebaar dat telt, en misschien dat jullie je vriendschap weer kunnen opbouwen.’, ik haal mijn schouders op.’ Kan, ik weet niet.’, pap knikt, ‘ik ga naar boven.’, mompel ik en ga de trap op, ik haat mijn vader, weet je, hij is mijn verjaardag vergeten! Ik zit de hele tijd met een balletje tegen de muur te gooien tot ik plots op merk dat Bill ook jarig is. Ik spring op, dit is hét moment om met hem te gaan praten! Ik ren naar beneden waar ik stil blijf staan als ik alles zie, de slingers, familie, cadeaus. ‘ow, fuck, pap, ik moet eigenlijk dringend weg.’, zeg ik haastig. ‘ow naar waar dan?’, ‘ik euhm, naar Bill.’, mompel ik. Pap knikt; ‘ik begrijp het maar toch, ‘happy birthday!’’, roept iedereen. ‘jullie zijn super maar nu ben ik weg.’, en ik trek mijn schoenen aan. Ik ga naar de bushalte waar ik de eerste de beste bus richting Magdenburg neem.

-in Magdenburg-

Ik stap af en kijk waar ik ben, ik ken Magdenburg nog redelijk goed. Ik heb hier 2 jaar gewoond. Ik loop nog een eindje door, ga rechtsaf, weer een eindje rechtdoor, links, rechts, rechts en ik ben ik Bill zijn straat. Nu nog de huisnummer, die weet ik nog goed, 22! Ik klop aan en Simone doet open. ‘O Tom, hoi, gelukkige verjaardag, maar, wat doe jij hier?’, ratelt ze aan één stuk door. ‘hoi, dank je, en ik kom voor Bill.’, zeg ik. ‘ow, voor Bill, dat euhm zal moeilijk gaan hij…’, ‘mam waar is mijn stijltang!’, hoor ik plots roepen, dat is Bill. ‘hij is er dus…’, en ik duw haar aan de kant en ga naar binnen. Bill kijkt me ongelovig, en met grote ogen aan. ‘Tom, w-wat doe jij hier?’, ‘ik kwam enkel zeggen, gelukkige verjaardag.’, ‘en daarvoor ben jij helemaal naar hier gekomen?’, ik knik; ‘en ook, Bill het leek me een goed idee om weer wat meer van elkaar te laten horen, weet je dat ik al die tijd heb gedacht dat je verdwenen was van de aardbol, ik had je nog een paar keer gebeld maar je nam nooit niet op.’, ‘ander nummer.’, ik knik. ‘ik denk dat ik maar beter kan gaan.’, zeg ik en draai me om. ‘nee Tom, wacht.’, ik zucht en kijk Bill aan. ‘gelukkige verjaardag.’, en een glimlach siert zijn gezicht. Ik knik en ga dan naar buiten, naar huis.

Bill POV
‘gelukkige verjaardag.’, en ik glimlach, Tom knikt en gaat de deur uit. Hoe stom kan ik zijn? Kan ik -misschien- de draad weer oppakken moet ik zo dom doen! Ik zucht en ga naar boven. Mijn stijltang zoeken. ‘Bill je stijltang ligt beneden in de badkamer hoor, je had hem al ingestoken, en waarom stijl jij je haar ’s avonds?’, ‘omdat ik er dan morgen niet zo veel werk aan heb.’, leg ik uit en ga naar beneden waar ik mijn haar begin te stijlen, als dat ik gebeurt zet ik me bij voor de tv en kijk mee naar de film. Dit is de eerste keer ongeveer dat ik samen met de andere film kijk.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.