Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Instrumental » Hangover

Instrumental

13 dec 2011 - 17:48

1265

5

605



Hangover

Dorien
Mijn hoofd. De geringste geluiden komen aan als atoombommen, in mijn hersenpan is alles tot pulp geslagen en mijn oogspieren zijn verstrakt, zodat het niet mogelijk is om mijn oogbollen een kant op te laten draaien zonder te creperen van de pijn. Maar het was het waard.
Gisternacht. Wat een top nacht. Ik ben dan wel mijn vriendinnen kwijtgeraakt -al in het begin van de avond, maar ik heb daar gratis drank, leuke mannen en vrouwen voor terug gekregen. Iedereen had in mijn schoenen hetzelfde gedaan. En ik durf het bijna niet te zeggen, maar die pruik doet wonderen. Knal paars haar schrikt sommige mensen af, en dat zijn vaak de leukste. Heb ik eigenlijk een trofee mee naar huis genomen?
Kreunend en steunend draai ik mij op mijn andere heup. Voorzichtig open ik mijn ogen half. Lichtbruin haar blokkeert mijn zicht en besef mij traag dat mijn pruik honderdtachtig graden is gedraaid. Grommend ruk ik deze van mijn hoofd en trek mijn lakens op. Een geschrokken gilletje komt vrij.
“Jezus, waar is dat voor nodig?”¯ In alleen een slipje komt Yasmine mopperend omhoog en wrijft in haar oog. Haar pruik zit als een vogelnest op haar hoofd. Ze rekt zich uit en kijkt dan mijn kant op. Haar ogen lijken plots klaarwakker.
“Hebben wij iets..?”¯
“-Ik heb geen idee,”¯ antwoordt de gitarist verward, kijkt op haar horloge die ze vergeten is af te doen. “Man, wat zitten deze dingen verrot.”¯ Ongegeneerd pulkt ze aan haar zwartkante slipje. Uit de onderbroekenlade van Tessa gejat, omdat een lange mannenbokser niet in zo’n strakke broek past.
“Cut the crap! Gebruik je hoofd even. Ik wil precies weten wat er gisteren is gebeurd.”¯
“Jaja. Ik weet niet hoe het met jouw hoofd zit, maar die van mij staat op ontploffen. Probeer jij daar maar eens mee na te denken.”¯ Geërgerd rol ik met mijn ogen, maar vergeet dat het niet kan en grijp dan pijnlijk naar mijn slapen. “Goed. Na Tessa kwijt geraakt te zijn ben ik de dansvloer opgegaan. Ik heb na deze vreselijke metamorfose alsnog genoeg beet gehad en heb hier lustig gebruik van gemaakt. Na heel wat drankjes later ben ik in de hoek van de club belandt met een chick en heb mijn kunsten op de banken laten zien. Daarna wordt het mij wat vaag..”¯
Met veel moeite probeer ik ook terug te graven naar wat er allemaal is gebeurd. De man achter de bar is geen succes geworden, die heb ik afgeschrikt. Op de dansvloer zijn er veel cocktails aangeboden door vreemdelingen en heb die allemaal naar binnengewerkt. Uiteindelijk vond ik iets leuks en ben…in de hoek van de club belandt.
“Wat?”¯ reageert Yasmine op mijn vergroten ogen. Mijn handen sla ik voor mijn mond om geen onzin uit te kramen. “Wat?!”¯ vraagt ze nu ongeduldig.
“-Ik ben aan het einde van de avond ook met iemand op de bank terecht geraakt.”¯
“Lul niet.”¯ Gefrustreerd trekt ze de pruik van haar hoofd en laat haar dreadlocks vrij. Ze krabt hevig over haar hoofd. Zonder commentaar bekijk ik haar. “Dit kan echt niet. Als we verder waren gegaan, dan zouden we toch helemaal naakt zijn?”¯
“En wat als we te loom waren om alles uit te trekken om te doen wat we wilden doen?”¯
“Praat niet zo moeilijk, dat kan ik en mijn hoofd nu echt niet aan. Nee, we hebben niets gedaan. Ik ben niet de persoon die zijn prooi onaangetast laat.”¯
“Noem mij a.u.b. geen prooi.”¯
“Ga er niet vanuit dat we iets hebben gedaan!”¯ roept Yasmine over de rooien. Ze stapt uit bed om haar kleding te verzamelen. “Ik ga kijken of de kust veilig is en pak dan de douche.”¯ De deur wordt kraakvrij geopend. Oplettend kijkt ze naar buiten waardoor ik goed zicht heb op haar billen die onder het V-vormige broekje vandaan komen. Verward krab ik aan mijn nek en kijk weg. Ze zegt nog dat het veilig is om naar buiten te gaan en verdwijnt dan.
“Wat een rotzooi,”¯ verzucht ik. Mijn hoofd laat ik terug op het kussen vallen. Opnieuw probeer ik alles te relateren tot dat ik weet wat er echt is gebeurd.

Na de avond twaalf keer over gegaan te zijn, blijf ik op hetzelfde uitkomen. Het lukt mijn geheugen alleen niet een gezicht op de persoon te plakken, behalve die van Yasmine. Natuurlijk vult hij die in, hij gaat er al vanuit dat ik met haar geflikflooid heb, ik zie niets anders meer.
De hete waterstraal over mijn hoofd stoomt mijn hersenen tot dat de kater naar buiten vlucht. Door de hitte ben ik al een paar keer over mijn nek gegaan. Om niet in mijn eigen kots te staan ben ik met mijn tenen op de rand geklomen en vervolgde zo mijn doucheroutine.
Die kusjes zijn nog onschuldig te voelen, maar seks? Het hardop zeggen in mijn hoofd maakt mij al misselijk. Mijn lichaam hoort halt te roepen met dit soort gevallen, ook al ben ik bezopen. Ze is mijn bandgenoot, beste vriendin! Wat als dit onze relatie verpest? Dit zal onze fame ruïneren. De band gaat uit elkaar, omdat we niet meer normaal samen met elkaar kunnen spelen. Tessa, Nicole en Rianne zullen er niets van snappen, maar raken uiteindelijk ook geïrriteerd door de gespannen sfeer die er hangt en besluiten dan als eerste op te stappen.
Dit mag niet gebeuren.
De kraan draai ik dicht, mijn klaargelegde handdoek trek ik over de douchewand heen en wikkel deze om mijn lichaam. Met druipende haren glibber ik de badkamer uit naar de woonkamer. Mijn onverwachte binnenkomst laar iedereen omkijken, Yasmine nauwlettend. Mooi.
“Ik laat onze vriendschap en band niet naar de klippen lopen doordat we met onze dronken kop met elkaar geslapen hebben!”¯ Zelfzeker blijf ik de gitarist aankijken. Zij daarentegen kijkt geschrokken naar de andere om hun reactie te peilen. Nicole en Tessa hebben groten ogen opgezet, maar Rianne lijkt haar lach in te houden.
“Wat?”¯ proest de drumster dan uit. “Is Yasmine daarom zo verdacht stil? Jullie hebben helemaal niets gedaan! Ik heb jullie beide losgetrokken van jullie vangst, omdat ik er klaar mee was en zo laat niet alleen terug wilde gaan. In geen tijden waren jullie zo stomdronken. Yasmine wilde geen stap meer zetten en besloot naar jouw kamer te gaan, omdat die het dichtstbijzijnde was. Ze heeft op automatisch piloot alles uitgetrokken en jij bent er naast gaan liggen. Binnen vijfminuten waren jullie van de wereld.”¯
“Wat?”¯ De kleur op Yasmines gezicht trekt bij. “Jij beweert dus dat er helemaal niets is gebeurd tussen ons?”¯
“Ja. Tenzij jullie nog wakker zijn geworden en hebben besloten om te gaan rotzooien.”¯
Halfnaakt en ondertussen een klein waterplasje onder mijn voeten laat ik deze informatie tot mij doordringen. Wanneer alles netjes is aangekomen kan ik mijn glimlach niet beheersen. Met alleen een handdoekje sprint ik naar de gitarist die mij niet ziet aankomen. Gillend werp ik mij op haar en kus heel haar gezicht. Ze probeert mij met haar handen van mij af te krijgen, maar met mijn adrenalinerush ben ik in mijn voordeel.
“Dit is geweldig nieuws! We hebben niets gedaan, Yas, we zijn nog maagd!”¯
“Ga van mij af, gek, voordat je mij alsnog verkracht.”¯ Ze weet mij eindelijk van haar af te krijgen. Er zit een stiekem grijnsje wanneer ze mij aankijkt en grijpt mijn hand om er in te knijpen.
Ik help haar recht en krijg dan te horen: “Maar dat betekent niet dat het mij niet was gelukt om jou onder mijn lakens te krijgen.”¯
“Onder wiens lakens ben je uiteindelijk geëindigd?”¯ Ze schiet in de lach en omhelst mij innig. “Help mij voortaan dit te voorkomen.”¯
“Ik kan geen drank meer zien..”¯ antwoordt ze.


Reacties:


MariTom
MariTom zei op 22 dec 2011 - 21:58:
Hahah, dit was echt een geniaal stuk. Het ging van: omg, fuck no, naar *grijns*.
Me wants more <3


ZeroGravity
ZeroGravity zei op 16 dec 2011 - 18:50:
Dit was zo leeeuk. <3 Ik zat hier echt van *smile smile smile.* Wat Nadezhda zegt. Het was echt een supergeweldig hoofdstuk, keep on saying that, maar Instrumental leest zo heerlijk weg en. ik ging weer eens helemaal stuk, en. ja. En ook awesome dat je zo snel alweer postte. :'D
Ja. Het was gewoon superawesome, dit stuk, en daarom. ga ik nu maar weer, voordat ik nog meer nutteloze dingen ga zeggen en deze reactie nog onzinniger wordt dan hij al is. :'
Tschüsski. ^^


xNadezhda zei op 16 dec 2011 - 14:21:
Dit stuk was één grote grijns. Ze zijn awesome met z'n allen, zo droog en ontspannen. Om jaloers op te zijn.

<3


NaNaa
NaNaa zei op 13 dec 2011 - 16:53:
Minnie's on a roll! En ik kan niet klagen. Dit was zo'n geniaal hoofdstuk!<3 Bij gebrek aan enig idee wat nog te zeggen behalve tien keer hoe awesome het is.. over en uit?


inke
inke zei op 13 dec 2011 - 16:24:
LEUK STUK!
ga je snel verder??
xx