Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » •A Shadow Out Of Darkness• » ~ 24. 'Can I Trust Him?' ~

•A Shadow Out Of Darkness•

14 dec 2011 - 14:50

606

0

172



~ 24. 'Can I Trust Him?' ~

Storyline: A Shadow Out Of Darkness .......................................................................................................................... Part 1: The Story Only I Didn't Know _____________________________________________________________________________

Er komt een vrouw naar jullie toe met het eten dat jullie besteld hebben. ‘Sorry dat het zo laat is.’ zegt ze met een verontschuldigende blik in haar ogen, terwijl ze het eten op de tafel neerzet. ‘Maar ja, geniet van het eten!’ Je kijkt met een glimlach op jouw gezicht naar de vrouw. ‘Bedankt! We zullen er zeker van genieten.’ Nadat je deze woorden tegen de vrouw gezegd hebt, kijkt ze je met een glimlach aan en loopt weer weg.
Jullie zijn net met het eten begonnen, als je ziet dat Sasuke iets wilt zeggen maar erover twijfelt. ‘Sasuke… Je wilt iets zeggen, maar je durft het niet.’ Sasuke kijkt je nu heel verbaast aan als je dit gezegd hebt, alsof je zijn gedachte bijna kan lezen. ‘Als je het gewoon zegt, kunnen we er met z’n allen over praten. Dat is de reden dat Kakashi ons met z’n vieren laat eten.. Om alle problemen, misverstanden, en andere dingen die ons hinderen uit Team 7 gehaald wordt.. Ons team..’ Nu kijkt niet alleen Sasuke, maar ook Naruto en Sakura jou verbaast aan. ‘Wie ben jij en wat heb jij met Kazumi gedaan! Het is niks voor haar om zomaar met een vreemde uit te gaan, terwijl ik hier duidelijk zie dat je gevoelens voor Sasuke hebt!’ gilt Naruto hard in jouw oor, terwijl hij in jouw wang port.
Je probeert je in te houden maar het lukt je niet echt. Snel pak je met jouw linkerhand zijn vinger vast, en met jouw rechterhand duw je zijn hoofd in zijn ramen en gilt: ‘Gay-Boy! Natuurlijk ben ik Kazumi! Ik heb geen gevoelens voor Sasuke en ik bepaal zelf met wie ik uitga! Stil en eet je ramen! Laat Sasuke vertellen wat hij wilt vertellen.’ Nu kijk je met een lieve en rustgevende blik naar Sasuke, pakt zijn hand vast die op de tafel ligt, wrijft er zachtjes overheen en zegt: ‘Sasuke, je wilt iets vertellen waar je heel erg mee zit, maar je twijfelt er heel erg over. Als je het gewoon vertelt… Dan zullen we erover praten of afhandelen. ‘ Hij kijkt je nu recht in jouw ogen aan, twijfelt nog steeds maar toch zie je hem dat hij het eindelijk wilt vertellen. ‘Nou het is gewoon zo… Dat ik die Akira niet zo vertrouw. Hij voert iets in zijn schild.. Maar, wat weet ik niet.’ Langzaam trekt hij zijn hand onder de jouwe vandaan.
‘Oeh, is Sasuke jaloers!?’ gilt Naruto zo hard, dat bijna elk mens dat in het eetkraampje zit, naar jullie aan het kijken is. Sasuke kijkt Naruto met een hele boze blik aan. ‘Mag ik soms niet bezorgd zijn om een teamlid? Als ik bezorgd om haar ben, betekent dat niet gelijk dat ik jaloers ben.’ Hij draait zich naar het raam en kijkt naar buiten. ‘Als je niet op Kazumi bent, heb ik toch nog heel veel kans om met je te krijgen?’ vraagt Sakura heel erg opgetogen. Maar het enige wat Sasuke laat horen is een simpele: ‘Hmpf.’ Daardoor kijkt ze heel verdrietig naar Sasuke, maar ze blijft het maar niet opgeven. ‘Maar Sasuke… Wil je dan geen kinderen krijgen, trouwen en gelukkig leven.’ Even valt er een stilte. Je kijkt naar Sasuke om te zien hoe hij hierop zal reageren. ‘Geluk in mijn leven zal ik ooit krijgen, hoop ik tenminste… En kinderen en trouwen… Ach, laat maar zitten..’ Als hij dit gezegd heeft kijkt hij jou snel aan.
Na een aantal lange gesprekken gaan jullie naar huis. Als je naar jouw huis loopt, voel je dat je gevolgd wordt door iets of iemand. Maar wie of wat je volgt weet je niet.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.