Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 6

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

23 feb 2009 - 19:36

641

0

237



Deel 6

Deel 6

Tom POV

Faith lijkt het te begrijpen en lacht. ‘weetje, misschien, als hij je zo meteen ziet neemt hij je meteen op je bek en ben je zo aangenomen.’, grijnst ze. ‘neen, dat denk ik niet echt.’, zeg ik en kijk naar de grond. ‘ach, ik wou je enkel opbeuren.’, ‘weet ik wel.’, zeg ik om haar gerust te stellen. Ze knikt. Dan gaat de deur open en Tyler komt buiten waarna ik binnen mag, deze keer is het niet Bill die de deur komt openen, ik volg de jongen met zijn lange bruine haren. We gaan een kamer binnen waar nog een andere jongen met kort bruin haar en Bill zitten, beide lijken ze me nog niet te hebben opgemerkt. Pas wanneer de jongen met langer haar zich neer zet kijken de andere twee op, Bill zijn blik verandert meteen en wordt weer op de bladeren voor zijn neus gericht. ‘Naam?’, zegt de jongen met langer haar. ‘Tom.’, ‘we willen meer weten dan enkel dat.’, zucht hij geërgerd. ‘Kaulitz.’, zegt Bill en hij kijkt op. ‘we bedoelen die van hem hoor.’, zegt die jongen weer. ‘ja weet ik, en zijn naam is Tom Kaulitz!’, roept Bill hysterisch. ‘ow oké.’, zegt de jongen en kijkt beschamend naar zijn blad. ‘kan je een stukje spelen van die akkoorden voor je?’, vraagt de jongen met zijn kort haar. ‘euhm kan, mag ik een stukje spelen van mezelf…en iemand anders.’, vraag ik als ik zie dat het andere akkoorden zijn op dezelfde liedjes. ‘ja is best.’, zegt de jongen weer waarna ik mijn bladeren op dat ding leg en begin te spelen.

Bill POV

Tom zet bladeren op de houder, bladeren die ik herken, die scheur dat er in zit komt nog door mij. Hij gaat dus akkoorden spelen die we samen hadden gezocht. Ik zucht, wanneer Tom de eerste noten begint te spelen kijk ik van hem weg. Waarom, waarom zit hij hier?! Als hij klaar is knikken Georg en Gustav goedkeurend en kijken me afwachtend aan. Ik knik maar. ‘Bill ga jij de volgende halen?’, vraagt Gustav die wat te drinken neemt. ‘en laat je naamgenoot buiten.’, vervolgt Georg die zich bij Gustav zet. Ik zucht en sta op en ga richting de deur, Tom volgt me op de voet. Als ik de deurklink vast neem legt Tom zijn hand op de mijne. ‘Bill, we, ik denk dat we eens moeten praten.’, zegt hij. Het enige wat ik kan doen is naar onze handen staren, waarom ging er zo’n raar maar goed gevoel door me heen wanneer hij zijn hand op de mijne legde? ‘Bill?’, ‘ik euhm, ja is goed.’, mompel ik. ‘wanneer?’, vraag ik dan en haal mijn hand weg. ‘morgen of zo, Bill ik kan het echt niet meer aan!’, ‘je hebt toch een hele tijd niets laten horen, ik dacht dat je dí¡t niet zo lang zou volhouden.’, kaats ik hem toe. ‘ik had toen andere dingen om mijn hoofd, maar toen ik je pas zag en je Jonas negeerde en door liep voelde ik me echt kut.’, zegt hij. Ik knik, ‘morgen is goed.’, zeg ik en open de deur en laat de volgende binnen.

‘oké we zitten door onze voorraad!’, grapt Georg die een gaap moet onderdrukken. Ik knik, ‘ja eindelijk.’, zeg ik en leg mijn pen neer. ‘wie vonden jullie de beste?’, ‘nou die Tom Kaulitz en Tyler Ravers vond ik wel best goed.’, antwoord Georg op Gustav zijn vraag. ‘en jij Bill, ik ben het met Georg eens.’, ‘goh ik weet niet, die Tyler was inderdaad goed, maar ik zal het nog wel laten weten wie ik nog best vond.’, zeg ik en sta op. ‘wat ga je doen?’, ‘naar huis, het is laat en ik ben moe.’, ‘ja, wij gaan ook maar eens.’, zegt Gustav die opstaat en Georg volgt ons voorbeeld, opruimen doen we morgen wel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.