Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Just Read it » 6. shoppen

Just Read it

15 dec 2011 - 16:57

1270

0

163



6. shoppen

Georg en Gustav gingen bill ophalen en dus samen met Samantha en Laura, want die gingen mij ophalen. ‘’goed geslapen?’’ vroeg Gustav aan bill, maar die was niet wakker te krijgen, zo diep sliep die nog. Ik werd wel wakker van Gustav. ‘’Wa...?’’ zei ik gapend, hij lachte. ‘’had het tegen bill, maar die is niet wakker te krijgen..’’ zei Gustav, Georg liep naar de kraan, en pakte een glas.. we wisten al wat hij ging doen, hij gooide het gevulde glas water op z’n gezicht, hij schrok wakker. ‘’wat is der nou weer..?’’ zei hij chagrijnig, het was dus geen goed idee geweest om water in z’n gezicht te gooien..’’oh, sorry, maar je sliep zo diep, en we wouden je wel wakker hebben..’’ hij zuchtte, en stapte van bed. Ik,Samantha en Laura lachten hard. Bill keek me geïrriteerd aan, ik grinnikte. Hij haalde z’n schouders op, en trok z’n schoenen weer aan. ‘’nou ..ik zie je nog wel.. niet met dat gegrinnik hoop ik.. maar ja..’’ zei hij, en zwaaide. Ik grinnikte door. ‘’en??’’ vroeg Samantha.
‘’ wat..?’’ zei ik. Ze zuchtte. ‘’niks gebeurt of zo?’’ zei Laura, ik schudde me hoofd. ‘’nee, hij geeft Sophie nog een kans.. *zucht* ik snap hem niet hoor… maar ja, laat ik maar me hoofd bij hem weghouden en aan andere jongens denken..’’ zei ik, en trok me schoenen aan en liep met ze mee. ‘’Hey! Komen jullie bij ons zitten?’’ riep Tom, toen we met z’n 5en het restaurant binnen liepen, ik knikte, en liep naar de tafel. ‘’de anderen komen ook nog zo, gelukkig is het een grote tafel.’’ Ik glimlachte, en ging eten, want er waren broodjes etc. neer gezet. Ik was net wat aan het drinken toen Miranda me aanstootte, ik verslikte me. Ze lachte, en klopte me op me rug. ‘’wat is der?’’ vroeg ik, toen ik was uitgehoest. En ze wees naar de andere kant van het restaurant. Bill en Sophie zaten daar. Ik keek, en voelde me weer leeg, telkens als ik ze samen zie. ‘’ach, laat ze toch lekker, als bill straks vermoord word door der, is het tenminste niet onze schuld..’’ zei Gustav, die er net aankwam lopen, Laura verslikte zich dit keer, en Samantha sloeg haar op der rug. ‘’zou jij hem laten vermoorden dan? Als ze bijvoorbeeld écht erge ruzie hebben?’’ zei ze, hij schudde z’n hoofd. ‘’niet letterlijk nemen, ik bedoelde het figuurlijk.’’ Zei Gustav, ze knikte langzaam. We aten langzaam door, en zeiden haast niks. Shari zat naar bill en Sophie te kijken. Ze zaten alweer te discusseren, en Shari draaide haar hoofd weer de andere kant op. Ik keek haar vragend aan, ze schudde haar hoofd. Ik knikte, en at verder. ‘’wat zijn jullie stil…’’ zei Georg, en de hele stilte was verbroken. Ik zuchtte. ‘’SST was net zo lekker stil..’’ en glimlachte breed. Hij lachte. ‘’wat gaan jullie straks doen?’’ Vroeg Tom, toen de borden werden weggepakt door de bediende. Laura haalde haar schouders op. ‘’weet niet, weten jullie iets?’’ vroeg ze aan ons, ik shari en Miranda keken elkaar aan, en schudden ons hoofd, toen keek ze Samantha aan, die wist het ook niet. Tom glimlachte. ‘’dan gaan we toch samen naar de stad of zo?’’ ik keek hem raar aan. ‘’weetje, het valt me op, we kennen elkaar pas 1 dag, en gaan verrukt veel met elkaar om..’’ Tom lachte. En we liepen samen terug naar de kamers……
‘’verrukt nog wel..ach, het is gewoon, jullie zijn fans, die niet aan 1 stuk doorzeiken over handtekeningen of wat dan ook.. jullie doen gewoon als of we het normaalste van de wereld zijn..’’ Shari lachte. ‘’het is tegenwoordig ook niet meer zo moeilijk om populair te worden, dus ik vind het best normaal..’’ Georg lachte. ‘’normaal om populair te zijn, als rocksterren?.. t kan, maar ach, laten we hier niet over zeiken, maar over wat we nou gaan doen..’’ ik glimlachte. ‘’we gaan gewoon even lekker shoppen.’’ En zuchtte even. ‘’alweer…’’ Miranda lachte. ‘’we hebben gister niks gekocht ja, alleen wat te vreten. ‘’ ik knikte. ‘’dat is waar, maar als nog, gaan we alweer de stad in. ‘’ Laura knikte. ‘’maar dit keer wel met de leukste gasten van Duitsland,, toch?’’ ik haalde me schouders op. ‘’bill gaat vast niet mee,, of wel?’’ Gustav schudde z’n hoofd. ‘’hij mag niet met ons mee van Sophie, ní­et zonder haar tenminste, hij kan niet eens normaal oefenen voor de nieuwe cd, of zij moet erbij zijn..’’ Samantha lachte. ‘’onafhankelijkheid bestaat niet bij haar dus..’’ ik lachte mee. ‘’tja, het is ook geen land toch, Sophiëaanland..’’
Tom lachte. ‘’die was wel goed, voortaan noemen we haar Sophiëaanland.’’ Ik glimlachte, en we liepen even de kamers binnen. ‘’hoeveel geld neem jij mee?’’ vroeg Shari aan mij, ik haalde me schouders op. ‘’iets van 20 of zo, jij dan?’’ vroeg ik. ‘’euh, denk ook iets van 20..’’ ik knikte. ‘’oké, zijn jullie klaar?’’ zei ik, ze knikten. Ik liep alvast naar de kamer van Tom en de anderen. Ik klopte op de deur. ‘’kom binnen..’’ hoorde ik bill, ik haalde me schouders op, en liep naar binnen. ‘’hé? Wat doe jij nou hier dan?’’ vroeg hij vriendelijk, ik glimlachte. ‘’we gaan straks naar de stad met z’n allen..’’ hij knikte. ‘’oké, ja ze waren even naar beneden, Tom zei al dat ze straks naar jullie gingen..’’ hij wees naar de plek naast hem op de bank, ik ging zitten. ‘’pff..’’ zuchtte ik na 3 minuten, bill lachte. ‘’wat ben je stil ja..’’ ik glimlachte weer, en knikte. ‘’wat gingen ze doen dan?.. dat het zo lang duurt..’’ bill lachte. ‘’vind je 5 minuten lang?’’ ik knikte. ‘’best wel..’’ hij knikte langzaam, en wou net wat gaan zeggen toen Tom met de anderen binnenkwam.. ‘’oh hier zit je, de anderen waren je al kwijt, Haha. ‘’ ik glimlachte en stond op. ‘’nou, ik spreek je wel weer denk ik..’’ zei ik tegen bill en liep naar de anderen, bill bleef in z’n eentje achter. We liepen de straat uit, andere straat in, de hoek om, en we waren in de winkelstraat. ‘’dus… waar gaan we als eerste heen?’’ vroeg Gustav, maar ik stond al met Miranda en Samantha voor een etalage. ‘’oké daar dus.. Haha..’’ zei shari. En de anderen liepen ook naar de winkel. Ik stond met me neus op het raam, der hing zo’n mooi jasje. ‘’nou, loop de winkel in, kijk waar ze hangen, zoek naar je eigen maat, en koop hem..’’ zei Georg snel, hij was niet zo gek op shoppen. Ik keek hem aan, en zuchtte. ‘’van een winkel moet je genieten, rustig rondkijken, en kopen wat je kan kopen!! Niet alleen wat je hebt zien hangen en leuk vond, maar alles wat leuk is*grinnik*. ‘’ Georg sloeg zichzelf tegen z’n voorhoofd. ‘’aaaaaahhhh nee hé!! Net zo’n bill type, echt shopverslaafd..’’ ik keek hem weer aan. En liep, hem negerend, de winkel in. Hij schudde z’n hoofd en liep met de anderen achter ons aan de winkel in. ‘’hier kers! Hier hangt..dat..geval..’’ riep Gustav, en ik liep naar het rek waar hij stond. ‘’dankje, nu nog ff mijn maat zoeken.’’ En hij keek wat we al hadden gepakt. ‘’zoo, jij bent al weer volgeladen..’’ zei hij tegen Samantha, ze knikte breed glimlachend en liep naar de kassa….
‘’tja…..’’ antwoordde ik droog, toen ik na 5 minuten nog steeds niet de goede had gevonden. Miranda zocht even mee, en zij vond hem meteen. ‘’hier, hij hing vooraan aan het rek..’’ ik keek verbaast, en haalde me schouders op. ‘’ach, na ja zeg, maar ja, bedankt voor het vinden..’’ en liep naar de kassa.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.