Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 10

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

23 feb 2009 - 19:37

625

0

216



Deel 10

Deel 10

Bill POV
Na nog een hele namiddag wat te hebben rond gehangen besluiten we maar om afscheid te nemen en ieder onze weg naar huis te nemen, onderweg denk ik aan eerder de dag, toen dat Tom op me vloog. Zou die kus gemeend zijn? Ik weet het eigenlijk niet…misschien wel. Thuis aangekomen tref ik mijn moeder huilend aan in de keuken. ‘mam wat is er?’, vraag ik meteen, bang dat er iets aan de hand is met de baby’s! ‘ik…’, maar door de tranen geraakt ze niet uit haar woorden. Ik zet me bij aan tafel en wrijf over haar rug, hopend dat ze wat kalmer wordt, ben ik effe blij dat Lien bij tante is. ‘ik, Bill…hij is weg!’, gilt mam hysterisch. ‘wie is weg?’, vraag ik niets begrijpend. ‘Victor hij, hij is weg!’, brult ze. ‘hoe bedoel je weg, weg, weg, of gewoon weg?’, ‘weg voor altijd, hij wilt scheiden.’, ‘wat?! Dat meen je niet, waarom?’, mam haalt haar schouders op. ‘ik weet het niet, m-maar hoe moet ik hier uit geraken, weet je wel, dan zit ik hier met 4 kinderen!’, ‘co-ouderschap?’, mam schud. ‘neen, Victor gaat afstand tekenen van de kinderen.’, ik zucht en staar naar de tafel. ‘klootzak.’, mompel ik. ‘wat zei je lieverd?’, ‘neen, niets, maar, ik kant och helpen?’, ‘maar dan zitten we nog financieel.’, ‘maar, ik kan toch ook werk zoeken, ik kan toch op die ene school als leerkracht gaan of zo? ik heb toch mijn diploma.’, mam kijkt me raar aan. ‘welke school?’, ‘die waar ik heen ging, toen, in Loitche.’, ‘en Tom dan, die ga je dan tegen komen en dat is niet de bedoeling!’, ‘ik red me wel mam, maar wij moeten er toch ook door komen.’, mama knikt; ‘je hebt gelijk.’, geeft ze dan toch toe. ‘ik zal er morgen wel eens voor gaan horen of zo, maar euhm komt Victor nog, of niet?’, mam haalt haar schouders op. ‘ik weet het echt niet.’, zegt ze waarna ze haar tranen wegveegt. Ik knik en ga dan naar de woonkamer en laat me in de zetel zakken, waarom nou net nu? Ik laat mijn hoofd in mijn handen zakken, dit gaat nog moeilijk worden, heel moeilijk.


Tom POV
Zenuwachtig open ik de deur, pap gaat me natuurlijk helemaal uitvragen, hij wist dat ik met Bill had afgesproken. Als ik binnen ben is pap tot mijn grootste verbazing nergens te bekkenen. Ach ja, leuk of zo zeker? ik snel naar boven waar ik me achter de computer laat neerploffen die ik vervolgens op zet. Als dat is gebeurt zet ik msn ook op en meld me aan. Jonas begint zowat meteen tegen me te praten.

Jonas zegt;
Heey Tom^^

Tomsel zegt;
Hoi..

Jonas zegt;
En wat gedaan vandaag?

Tomsel zegt;
Niet veel, ben effe naar het skatepark geweest met Tyler enzo..

Jonas zegt;
En wie is Tyler? oÃâ€

Tomsel zegt;
Gewoon iemand, heb ik leren kennen op die auditie.

Jonas zegt;
Ow oké, hoe was je auditie eigenlijk gegaan?

Tomsel zegt;
Zen gangetje, maar het was Bill enz. dat er zaten..

Jonas zegt;
Oei, toch niets ergs gebeurt?

Tomsel zegt;
Neen, integendeel, ik had vandaag met Billchen afgesproken.

Jonas zegt;
Oké dan…maar ik ben maar eens weg, spreek je morgen wel weer..


En weg is hij. Nou volgens mij is hij jaloers of zo.. ik geef er niet veel aandacht aan en ga wat op internet of zo.. als ik daar niets meer vind en die dingen sluit ik de computer maar af en ga naar beneden, pap is nog steeds niet thuis! Ik besluit maar om hem op te bellen. ‘met Jög.’, ‘ja pap, waar ben je?’, ‘ik zit nu in de auto, ik ben bijna thuis.’, ‘oké, tot zo.’, ‘ja doei!’, en hij hangt af. Ik zet de tv op en staar wat naar het beeld tot ik uit mijn concentratie word gehaald door pap die binnenkomt.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.