Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 11

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

23 feb 2009 - 19:37

538

0

230



Deel 11

Deel 11

Bill POV

Mam heeft de rest van de avond zitten huilen op haar kamer. Ze is echt van slag, als ik Victor te pakken krijg, ik weet niet wat er dan zou gebeuren, maar ik ieder geval niets goeds! Ik haat hem zo,echt waar, ik haat niet veel mensen maar hem…ik zou op dit moment het liefste Tom bellen en hem alles vertellen, maar door mam kan ik het nu moeilijk doen, ze weet niet dat ik weer met hem opga en dat soort dingen, en op dit moment ben ik ook niet van plan om dat te vertellen op één of andere manier.


‘mam? Ik ga slapen.’, ze knikt; ‘slaapwel.’, en ik ga naar boven, naar mijn kamer. Ik kleed me al om en ga dan naar de badkamer en haal mijn make-up eraf. Dan ga ik weer naar mijn kamer en ga in bed liggen. Na nog wat nadenken val ik uiteindelijk in slaap.

maandag 7 september
07:10 u


Slapen kan ik niet meer, op 7 uur ongeveer werd ik wakker van mam die aan het schreeuwen was, ze had Victor aan de lijn, nog steeds zelfs, maar het geschreeuw is gestopt. Vandaag ga ik ook horen op de school van Tom voor werk. Ik hoop maar dat ze me aannemen, al is het maar voor invaller, dat ik toch iets verdien. Ik ben niet van plan om honderden scholen af te lopen, neen, echt niet. Desnoods ga ik wel in een supermarkt werken maar ik ga maar naar één school om het te vragen, niet meer. Echt niet! Ik sta dan maar op en kleed me om, kan ik misschien nog de bus halen richting Loitche.


07:30 u

Als ik bij de bushalte aankom zucht ik opgelucht en stap de bus in die er al stond. Ik zet me ergens op een leeg plaatsje en staar wat naar buiten, mam was nog steeds erg van streek toen ik wegging. Ze zit er echt erg mee. Ik snap het niet, zo speciaal was Victor niet, en romantisch ook niet, dus ik snap het gewoonweg niet! Nu denken jullie vast; `waarom miste jij Tom dan zo erg?´simpel Tom geeft dat gene dat ik altijd zocht bij mensen, liefde, respect en vriendschap, maar moet ik niet hebben, echt niet! Nu kan je wel denken dat het quatsch is maar dat is het niet! Echt niet, dat garandeer ik je! Tom is gewoon speciaal! Na een tijdje in die bus te hebben zitten stopt de bus in Loitche ik stap af en ga dan richting de school, ver is het niet meer.

08:00 u

Ik loop de school binnen, kinderen zitten al verspreid over het schoolplein en praten, wat ja, het is weekend geweest hé, dan hebben ze veel aan elkaar te vertellen want O ze willen enkel met hen omgaan op school, buiten school hebben ze wel wat andere mensen! Ik rol met mijn ogen en ga richting het bureau van de directeur en klop. Een diepe; ‘binnen’ weerklinkt en ik stap het bureau binnen, de directeur kijkt me raar aan. ‘zo, zo, Bill Kaulitz, wat een verassing, zet je.’, ik lach geforceerd en zet me op de stoel die voor het bureau staat. De directeur gaat ook zitten. ‘en vertel het eens?’,


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.