Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 12

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

23 feb 2009 - 19:37

619

0

222



Deel 12

Deel 12

Bill POV

‘en vertel het eens?’, nieuwsgierig kijkt hij me aan. ‘oké, nou het zit zo, ik zoek werk, en aangezien ik een diploma heb voor het onderwijs dacht ik, hé waarom geen les geven, dus nu mijn vraag is er hier plaats voor me?’, ‘Goh, we zitten wel met veel zieke en zwangere leerkrachten de laatste tijd, dus een invaller kunnen we wel gebruiken, weet je wat, vul deze papieren in tegen morgen, breng ze hierheen met een kopie van je diploma en we zullen het verder wel regelen.’, ik knik; ‘oké, euhm, tot morgen dan hé.’, zeg ik en sta op, hij knikt en steekt zijn hand uit die ik aanpak. ‘tot morgen.’, en hij laat men hand weer los, ik ga het bureau uit en loop weer over het schoolplein, dan zie ik Tom het schoolplein op komen stappen, als hij me in het vizier heeft verlaat hij het groepje en komt naar me toe. ‘Bill! wat doe jij hier eigenlijk?’, ‘euhm nogal een lang verhaal, maar ik ieder geval, ik kom hier dus hoogstwaarschijnlijk werken als invaller.’, zeg ik. ‘oké.’, ‘weet je, kom deze avond anders naar me toe, dan leg ik alles uit, let maar niet op mama.’, Tom knikt; ‘oké, tot straks dan?’, ‘ja tot straks.’, en ik loop door richting de bushalte naar huis.


Tom POV

Oké, dat was…raar. Bill komt hier gewoonweg werken. Als ik weer bij Jonas en de groep sta vragen ze meteen wat hij hier deed. ‘gewoon, hij zocht werk, wordt waarschijnlijk invaller.’, leg ik ze uit, ze lijken het allemaal niet zo erg te vinden en praten lekker gezellig door. ‘omg! Tom heb jij dat nieuw wijf al gezien hier in Loitche, echt jonge, die borsten alleen al…’, ik geef hem een houd-je-kop blik. ‘ow ja sorry, jij valt…’, ‘voor jongens ja!’, maak ik zijn zin af. Die Mathijs is echt dom op sommige momenten, nu weet ik waarom hij zijn 5de jaar moet overdoen. Dan gaat de bel. Ik neem mijn tas en ga samen met Jonas naar de klas. Voordeel van 6de jaar, we hoeven geen domme rij meer te vormen dit jaar. De leraar schijnt er al te zijn want de deur staat al open, we gaan naar binnen zetten ons op onze vaste plaats en nemen onze boeken, jawel, Tom Kaulitz let dit jaar op!

10:10 u
Pauze.


Ik en Jonas zetten ons bij de rest van de groep bij op het bankje. Ze zijn over van alles en nog wat aan het praten maar dat nieuw kind is echt wel het hoofd onderwerp, om de vijf minuten gaat het onderwerp wel weer over naar haar omdat zij dat toch wel net iets meer heeft als die dat voorbij loopt. Die gasten hebben echt geen leven, Jonas zit ook maar wat rond zich heen te kijken. Die vindt het blijkbaar ook niet zo interessant. Als hij merkt dat ik kijk lacht hij eens effe. Dan gaat de bel weer, echt ik meen het een kwartier pauze is echt te weinig. Ik sta op en ga, gevolgd door Jonas, naar de klas.


16:40 u
Na school
Bij de bushalte.


Bij de bushalte kijk ik hoe laat de bus naar Magdenburg komt. `14:50 u´staat er op het bord, nog tien minuten wachten dus, ik zet me neer op het bankje, dan komt de bus naar mijn huis al aanrijden. ‘Tom de bus is er hoor!’, zegt Mathijs die al bijna in de bus is. ‘ga maar, ik moet nog naar Magdenburg.’, zeg ik, hij knikt en stapt de bus in die onmiddellijk weer weg rijdt. Na nog een vijftal minuutjes komt de bus van Magdenburg ook al aanrijden, ik stap in en ga ergens naast een gast van 15 jaar of zo zitten. Detail!


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.