Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Songfics » 2. All I want for Christmas is you

Songfics

20 dec 2011 - 11:48

850

2

368



2. All I want for Christmas is you

Kan afleiden van het lied. Tips mag, Kritiek ook. maar wel positieve a.u.b. Enjoy <'3 XoX

Daar stond je dan. Te stralen van geluk op het podium. Voor al je fans. Ik stond backstage. Je had tegen me gezegd dat je het voor mij deed. Ik was al blij dat ik je zo zag stralen. Het was bijna kerst, wat we zouden vieren met jou familie omdat ik die van mij al jaren geleden had verloren. Dit zou onze allereerste kerst worden. De kado’s waren al gekocht voor mij had je gezegd. Ik moest nog steeds ze kopen. Ik had al veel mooie spullen voor je gezien. Maar wat je wilt dat is hetgene wat telt. Want ik zou eigenlijk geen kado’s hoeven hebben, want aan jou heb ik al meer dan genoeg.

Ik was zo erg in gedachten verdwaald dat ik niet eens had gemerkt dat Justin klaar was met optreden. Ik voelde 2 armen om me heen slaan en ik kwam uit mijn trans. Ik glimlachte en keek hem liefjes aan. Hj drukte kusjes overal op me gezicht. Ik giechelde en had me armen in zijn nek geslagen. “Gaan we?”¯. Vroeg Justin. Ik knikte en drukte nog een lief kusje op zijn neus en ik liet hem langzaam los. Hij zou zich nog even gaan omkleden. Ik wachtte geduldig en na 10 minuten ongeveer kwam hij de kleedkamer uit. Fris en wel. Hij pakte mijn hand vast en we liepen samen het concertgebouw uit. Ik werd verblind door de flitsen en mijn oren tuitte helemaal door alle vragen. Ik zuchtte diep en negeerde alles zoals Justin vaak zei dat ik moest doen. “Negeren”¯. Had hij gezegd. Dus dat deed ik ook.
Eenmaal in de auto reden we naar zijn huis toe. Hij had vrij gekregen van zijn tour om kerst te kunnen vinden. Ik keek hem lief aan toen hij ze hoofd op mijn schouder neerlegde. Ik streelde door zijn haren heen en ik glimlachte. Eindelijk had hij weer tijd voor me ook gelukkig. Ik zuchtte diep en ik zakte wat onderuit en viel toen ook langzaam in slaap.
Een aantal uurtjes later werden we gewekt door Kenny die ons naar huis had gebracht. Ik gaapte en rekte me eventjes uit. Ik stapte sloom uit en ik wachtte totdat Justin er ook was. Ik glimlachte en we liepen hand in hand naar de voordeur. We waren nog niet binnen of de eerste sneeuwvlokken kwamen al naar beneden gevlogen. Ik glimlachte en we gingen snel naar binnen toe en Pattie verwelkomde ons al met 2 grote mokken warme chocolademelk. We gingen in de woonkamer op de bank zitten en ik kroop op Justin zijn schoot en nipte wat van mijn drinken. Ik hoorde ineens geschreeuw buiten en ik keek uit het raam waar alle kinderen vrolijk aan het schreeuwen en spelen waren in de sneeuw. Ik hoor zelfs een aantal kinderen al vrolijk kerstliedjes zingen. Ik stond p en liep naar het raam en keek eruit. Ik glimlachte en zag weer eventjes snel voor me hoe ik vroeger zo deed. Ik draaide me om en zag Justin achter me staan. Ik gaf hem een kus. “Weet je wat ik echt voor kerst zou willen Bree?”¯. Ik keek hem schuin aan met mijn hoofd. “Nee want je hebt het me nog niet verteld.”¯. Ik glimlachte liefjes. “Ik wil jou voor kerst.”¯. Zei hij lief. Met die woorden vloog ik hem om zijn hals heen.


I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is...
You

I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I don't need to hang my stocking
There upon the fireplace
Santa Claus won't make me happy
With a toy on Christmas day
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you
You baby

I won't ask for much this Christmas
I don't even wish for snow
I'm just gonna keep on waiting
Underneath the mistletoe
I won't make a list and send it
To the North Pole for Saint Nick
I won't even stay awake to
Hear those magic reindeers click
'Cause I just want you here tonight
Holding on to me so tight
What more can I do
Baby all I want for Christmas is you
Ooh baby
All the lights are shining
So brightly everywhere
And the sound of children's
Laughter fills the air
And everyone is singing
I hear those sleigh bells ringing
Santa won't you bring me the one I really need
Won't you please bring my baby to me...

Oh I don't want a lot for Christmas
This is all I'm asking for
I just want to see my baby
Standing right outside my door
Oh I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
Baby all I want for Christmas is...
You


Reacties:


JeRiNo
JeRiNo zei op 28 dec 2011 - 15:37:
Yeey!
Een kerstsongfic dinges (:
Ik hou niet echt van Justin Bieber, maar ze zijn wel schattig samen(L)

xxx


xEmma
xEmma zei op 24 dec 2011 - 17:18:
Ach, ondanks dat ik een hekel heb aan de kou is Kerst eigenlijk toch wel leuk (:
Ze klinken sowieso al schattig samen, maar Kerst heeft op een of andere manier een toevoeging aan hun schattigheid-waarde. *brabbelt*
Ik ben dankzij deze SF eindelijk een beetje in de kerstsfeer. Ik heb gisteren een gala gehad, maar zelf dat hielp niet. Ik had simpelweg nog niet het idee dat Kerst alweer voor de deur stond. Nu begint het eindelijk een beetje door te dringen.

Klein beetje kritiek: Ik zou getallen onder de twintig en 'ronde' getallen (honderd, duizend) uitschrijven. Oh, en Kerst is met een hoofdletter :'D

xx