Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Goede Tijden, Slechte Tijden » Wat als » Moment after

Wat als

21 dec 2011 - 18:51

762

0

510



Moment after

Had iemand anders het idee dat de ruzie scene van afgelopen maandag maar half af was. Ik heb met dit verhaal geprobeerd om Lucas kant van het verhaal te vertellen. Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen. Voor de link naar de scene: http://www.youtube.com/watch?v=NJf3DXE2Y8w&feature=plcp&context=C3f56b1dUDOEgsToPDskLyYOxH4OF3FgoJalg_zxQY

But I can’t accept
that we were strange
without you, without you.
- Usher ft. David Guetta, without you.


Fuck Edwin, fuck Bas, fuck heel deze avond. Dat waren de gedachten die door Lucas heen gingen terwijl hij van een afstandje toekeek hoe Bas en Edwin door Bing Dansatoria werden uitgezet. Blijkbaar had hun ruzietje de aandacht getrokken van de andere gasten die naar de gay-avond waren gekomen en had uiteindelijk een van hun Bing erbij gehaald.

Lucas wist dat hij ,nadat Bing Edwin en Bas een preek had gegeven, aan de beurt was om door Bing toe gesproken te worden, maar hij had er echt geen zin in. Snel sloeg hij nog een shotje achterover.

Edwin had geen recht om zich als jaloerse ex te gaan gedragen. Hij was degene die als eerste met iemand anders het bed in was gedoken (iemand die geen Lucas was), hij was de degene die aangaf dat hij gevoelens had voor iemand anders (die geen Lucas was). Hij was degene die het uitmaakte de eerste keer. Dus wat geeft hem het recht om nu zo jaloers te reageren omdat hij nu ook een keer een ‘lekker hapje’ had gevonden.

Hij verdient het om iemand anders te vinden. Hij mag verder gaan met zijn leven net zoveel als Edwin dat mag. Dus waarom laat Edwin hem niet gewoon met rust.

Vanuit zijn ooghoeken ziet Lucas Bing al aankomen lopen met ogen die onweer stralen. Lucas kijkt rond de danszaal zoekend naar een kans om nog te vluchten, maar hij weet dat het hopeloos is. Bing kan heel lang boos op je blijven en dat gaat pas weg als hij aan je heeft kunnen laten weten dat hij boos op je is. Dus bestelt Lucas nog een shot voordat Bing hem op de schouder tikt.

‘Grote scene die je weer hebt geschopt,’ zegt Bing.

‘Ik heb niks gedaan hoor! Het was die kut Edwin die zijn handen weer eens niet thuis kon houden.’ zegt lucas terwijl hij zijn shotje achter over slaat.

‘En jij wil zeggen, dat je hier niks mee te maken had?’

‘Nee, echt niet. Edwin kwam ineens bij ons staan en begon ruzie te zoeken met Bas. Ik heb Edwin al weken niet meer gesproken en nu ineens wil hij een gesprek starten alsof er niks aan de hand is. Ik zeg je, die gozer is gek geworden.’

Bing kijkt Lucas even aandachtig aan voordat hij wegkijkt met een grijns op een gezicht.

‘Wat lach je nou, heel mijn avond is verpest door die twee!’ zegt lucas, wild gebarend naar de deur waar hij Edwin en Bas het laatst zag.

‘Lucas, je moet wel heel dom zijn als je niet ziet waarom Edwin zo deed.’

‘Oh, ik weet waarom, omdat hij een eikel is.’

‘Ik denk eerder dat het komt omdat hij jaloers is. Ineens wordt Edwin geconfronteerd met het idee dat jij ook verder gaat met je leven zonder hem.’

‘Pfft, dat is onzin. Edwin is degene die gevoelens had voor Ron, Edwin is degene die met Ron het bed in dook en Edwin is degene die het uitmaakte met mij, dus ik zou juist jaloers moeten zijn op hem.’

‘Misschien ben je dat ook wel,’ zegt Bing waarop Lucas boos naar hem kijkt. ‘Maar wat ik bedoel te zeggen,’ vervolgt Bing, ‘is dat Edwin misschien wel gevoelens heeft voor Ron, maar ook nog steeds gevoelens voor jou. Hij dacht dat hij waarschijnlijk door iets met Ron te beginnen, jou kon vergeten. Maar doordat hij ziet dat jij prima een leven kunt hebben zonder hem, dat maakt hem jaloers. Hij kan dat namelijk niet, zo blijkt.’

‘Ik snap je niet, Edwin heeft Ron toch?’

‘Ja, maar blijkbaar is Ron niet genoeg voor hem. Edwin voelt duidelijk nog iets voor jou, Lucas. Anders zou hij niet zo jaloers hebben gereageerd op die andere jongen waar je net nog mee was,’ zegt Bing terwijl hij rondkijkt in zijn club.

Lucas kijkt Bing vragend aan, maar als hij merkt dat die niet verder gaat met zijn uitleg, bestelt hij nog maar een shotje. De avond is nog jong en nog lang niet verloren, hij kan altijd nog een andere leuke jongen vinden.

‘Drink je niet te veel, ik verwacht je hier morgenvroeg weer om 8 uur,’ zegt Bing terwijl hij Lucas een klap op zijn schouder geeft en wegloopt.

Lucas kijkt Bing even na, voordat er een shotje voor hem wordt neergezet. Screw Bing met zijn vroeg op staan. Lucas wil gewoon weer genieten en een leuke avond hebben. Op de dansvloer ziet hij alweer een leuke jongen dansen. Hij slaat zijn shotje achterover en gaat er op af. Screw Edwin.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.