Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » True love ~ Niall James Horan. » Preface.

True love ~ Niall James Horan.

4 aug 2012 - 17:07

257

3

263



Preface.

Woedend dat ik ben. Woedend op de jongen die mij stuk heeft gemaakt van binnen. Hij had het me beloofd. Ik vertrouwde hem. Ik pak het fotolijstje op en gooi hem tegen de muur aan. Ik hoef niets meer te zien wat me aan hem herinnert. Het liefst ga ik nog aan de andere kant van de wereld wonen. Snel volgen meer spullen die tenslotte de muur raken. Paniekerig komt mijn zus naar boven gelopen.
‘Gaat alles wel goed?’Komt ze nou echt naar boven om dit te vragen? Kijk goed naar me, kijk goed. Ziet het er uit of het goed met me gaat. Niet echt eigenlijk. Voor ik er erg in heb bal ik mijn vuisten en loop kwaad op mijn zus af. Ze is misschien dan wel ouder,maar niet sterker. Mijn hand raakt haar wang en verschrikt kijkt ze me aan voordat ze wegloopt. Je kan het eerder rennen noemen maar goed. Ik laat me zuchtend op mijn bed zakken. Ik ben echt goed bezig zeg. En dat door allemaal maar één simpele sms. Dat één simpele sms je leven zo kan veranderen.

Alles van hem was mijn uit mijn leven verwijderd. Alleen hij zat nog in mijn gedachten. Ik kan hem gewoon niet vergeten. Ik hield echt van hem. Waarom doet hij mij dit aan. Een traan ontsnapt uit mijn oog. Ik neem alleen de moeite niet om hem weg te vegen. Ik weet nu onderhand wel dat er toch wel een nieuwe ervoor in de plaats zal komen. Ik hou nog steeds van hem.


Reacties:


meral15 zei op 7 aug 2012 - 21:12:
Please ga door met schrijven. Dit is goed


candyXbar
candyXbar zei op 5 aug 2012 - 0:20:
Het is heel goed! Alleen sommige zinnen staat in tt en de andere in vt


Pline
Pline zei op 15 feb 2012 - 13:24:
Ooh, deze is echt mooi!! Ga je er nog mee verder? xx