Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Living with One Direction [PAUZE] » Hoofdstuk 23

Living with One Direction [PAUZE]

30 dec 2011 - 14:56

1768

1

381



Hoofdstuk 23

Laatste stukje is 16+ (: enjoy reading!

Sophie
Ik keek naar Harry die traag de potten aan het afdrogen was. Ik beet op mijn lip en wendde mijn blik weer af. Mijn hormonen sloegen op tilt vandaag. Ik had het nog nooit gedaan maar ik wist wel dat ik er ontzettend veel zin in had. En Harry blijkbaar ook. Ik zuchtte en ging verder met de afwas terwijl ik probeerde mijn lichaam onder controle te houden. Toen ik de laatste pot had weggezet sloeg Harry zijn armen rond mijn middel en drukte een kusje in mijn nek. Ik wil je, fluisterde hij in mijn oor. Ik draaide me om en keek hem aan.
Vanavond niet Harry.
Ik maakte me los uit zijn omhelzing en liep naar de woonkamer. Ik opende de schuif van het kastje waar de tv opstond en haalde er de Lion King uit. Ik plaatste hem in de dvd-speler en plofte in de zetel. Even later kwam Harry naast me in de zetel zitten. Ik nestelde me tegen hem aan en hij wreef afwezig over mijn arm. Niall kwam ook terug naar beneden en plofte naast ons in de zetel. The Lion King! riep hij uit. Ik staarde naar het scherm zonder dat de beelden echt tot mij doordrongen. Ik wist dat Harry meer naar mij keek dan naar de film maar ik negeerde zijn blik. Niall daarentegen zat wel geconcentreerd te kijken. Hij slaakte een kreetje toen Mufasa naar beneden viel en werd vertrappeld door de andere dieren en moest lachen toen Timon en Pumba in beeld verschenen. Toen de film was afgelopen zette Niall de tv op Disney Channel waar op dat moment Timon en Pumba bezig was, wat een timing. Ik gaapte en maakte me los uit Harrys omhelzing om uit de zetel te kunnen komen. Ik nam Harrys hand vast en trok hem mee uit de zetel. Ga je mee een stukje wandelen?
Hij zei niets maar volgde me wel naar buiten. Ik pakte zijn hand vast en onze vingers verstrengelden zich terwijl we de zwoele avondlucht instapten. We wandelden een tijdje zwijgend naast elkaar maar dit was niet één van de fijne stiltes die we vaak hadden. Ik zuchtte en draaide mijn hoofd naar Harry.
Hé Harry, kom nou, ik wil het ook maar het gaat niet. Begrijp dat nu toch eens.
Hij antwoordde niet maar stopte wel met wandelen. Toen legde hij zijn arm rond mijn schouder en drukte me tegen zich aan.
Mijn hormonen zijn een beetje op hol geslagen vandaag, zei hij zacht.
Wat is dat toch met die hormonen vandaag, mompelde ik.
Wat zei je?
Niks, laat maar.
Ik lachte naar hem en drukte een kus op mijn lippen. We liepen verder richting het speelpleintje waar Steffi en haar vrienden aan de picnictafel zaten. Ze gaven een joint door en lachten luid toen iemand een mop vertelde. Ik wou me al omdraaien en weglopen maar Harry liep door en trok me achter hem aan.
Kijk wie we daar hebben! zei Steffi
De groep draaide zich naar ons om en begonnen spontaan te lachen toen ze ons zagen staan. Het was duidelijk niet hun eerste jointje.
Seg Harry, moet je niet bij Milou zijn? vroeg Steffi
Ik voelde Harry verstijven en in zijn ogen flikkerde woede.
Milou interesseert mij niet, ze is een vuile bitch en ze moet uit mijn buurt blijven!
Oei, oei, dat gaat ze niet graag horen.
Ken je haar dan? vroeg ik impulsief.
Ze is mijn nicht, wist je dat nog niet? Ik zou trouwens oppassen als ik jou was.
Wat bedoel je?
Gewoon, je vriendje is, laat ons zeggen, nog niet klaar voor een vaste relatie.
Harry keek nu echt woedend en hij liet mijn hand los. Hij balde zijn vuisten en liep dreigend op Steffi af maar voor hij kon uithalen had ik mijn hand al stevig rond zijn pols geklemd. Het leek alsof het weer zich aan zijn emoties aanpasten want dikke wolken pakten samen en schoven voor het waterig zonnetje waardoor het ineens een pak donkerder was. Hij draaide zich naar me om en keek me vragend aan.
Laat het zo Harry.
Ja, luister maar naar je vriendinnetje, nu ze nog je vriendinnetje is tenminste.
Hij draaide zich weer woedend om en de eerste regendruppels vielen naar beneden. Steffi stond op van de bank en de groep volgde haar voorbeeld.
Wij zijn hier weg, tot de volgende keer maar weer.
Ãâ°én van haar vrienden barstte in lachen uit. Dat rijmt! riep ze uit.
Steffi keek haar met een schuin hoofd aan en liep toen weg, met de groep als schoothondjes achter haar aan. Het begon harder te regenen maar we maakten geen aanstalten om terug te keren. Harry ging op een schommel zitten en ik sprong op hem, maar daar had de schommel niet op gerekend want een van de touwen brak en we vielen op de grond. Ik barstte in lachen uit en bleef plat op mijn rug liggen. Harry legde zich op mij en er drupte water vanuit zijn haar op het stukje blote huid onder mijn nek waardoor het water in mijn beha stroomde. Ik huiverde eventjes door de plotselinge kou maar kreeg het meteen terug warmer toen Harry op zij armen steunde en met zijn gezicht nu vlak boven de mijne hing waardoor zijn warme adem over mijn gezicht streek. Mijn hart begon automatisch sneller te slaan. Hij drukte een kus op mijn lippen en ik opende mijn mond om zijn tong binnen te laten. Ik sloot mijn ogen en genoot van het moment terwijl ik tegen zijn schouders duwde zodat hij omdraaide en ik nu vanboven lag. Ik beet op zijn lip en drukte toen een kusje op zijn mondhoek. Toen liet ik mijn lippen naar boven glijden en drukte een kus achter zijn oorlel. Hij nam me bij mijn middel en draaide me weer om. Hij drukte ook een kusje achter mijn oorlel waardoor er een vreemde, warme tinteling door mijn lichaam schoot. Hij verplaatste zijn handen naar mijn heupen en liet ze naar boven glijden tot vlak naast mijn borsten. Toen liet hij zijn handen over mijn borsten glijden en wreef met zijn duimen over mijn tepels, die door het feit dat ik een witte T-shirt droeg die nu nat was geworden duidelijk zichtbaar waren. Ik kreunde tegen zijn lippen en hij grijnsde. Harry, fluisterde ik. Niet hier.
Hij haalde zijn handen van mijn borsten en stond recht, hij stak zijn hand uit en trok mij ook recht. Toen zwierde hij me op zijn rug en begon terug naar mijn huis te lopen. Het was ondertussen beginnen onweren en een bliksemflits verlichtte de hemel. Toen we terug thuis kwamen stond Niall net op het punt om te vertrekken.
Aha, jullie leven dus nog, ik ben er eens mee weg, tot morgen!
Dag Niall, veel plezier! riep ik nog voor hij naar het bushokje liep, even verderop.
Ik en Harry besloten om een warme douche te nemen omdat de kletsnatte kleding erg koud begon te voelen.
Gaan we samen in de douche? vroeg Harry. Ik keek hem eventjes aan, Harry had me nog nooit naakt gezien en het was ook de eerste keer dat ik met een jongen in een douche kroop, maar voor alles was er een eerste keer.
Is goed.
Hij tilde me op als een baby en droeg me de trap op. In de badkamer aangekomen zette hij me weer netjes op de grond en ik trok mijn T-shirt over mijn hoofd terwijl Harry de douchekraan al openzette zodat het water warm kon worden. Toen Harry naakt voor me stond liet ik mijn ogen over zijn lichaam glijden, ik had zijn six-pack al eens kunnen bestuderen en mijn ogen gleden onwillekeurig naar zijn geslachtsdeel.

[16+]
Geniet je van het uitzicht? vroeg hij.
Ik schrok en keek weer naar zijn gezicht. Hij grijnsde.
Jij ziet er echt mooi uit, fluisterde hij. Ik bloosde. Hij deed een stap naar voor en drukte een kus op mijn lippen. Kom, het water is warm genoeg zo.
Ik volgde hem de douchecabine in en genoot van het warme water dat over mijn lijf stroomde. Harry bukte zich om de zeep te nemen en hij begon me zachtjes in te zepen. Zijn handen wreven over mijn armen naar mijn nek en zo naar beneden tot aan mijn borsten. Hij nam ze voorzichtig vast en mijn tepels verstijfden onder zijn aanraking. Hij glimlachte en liet zijn handen verder naar beneden glijden. Zijn vingers masseerden mijn vagina op de plaats van mijn clitoris en ik kreunde zachtjes. Hij duwde me tegen de muur terwijl zijn vingers mijn vagina bleven masseren. Zachtjes drukte hij zijn lippen tegen de mijne om mijn kreunen op te vangen terwijl hij zijn vingers tussen mijn schaamlippen plaatste en zachtjes heen en weer wreef. Zijn vingers gleden naar binnen en ik kreunde nog harder toen hij ze steeds rapper op en neer liet gaan. Ik begroef mijn handen in zijn haren en trakteerde hem op een passionele kus terwijl zijn vingers dieper naar binnen gleden en mijn clitoris raakten. Luide kreunen van genot verlieten mijn lippen en hij streelde voorzichtig met zijn andere hand over mijn tepel. Ik duwde me tegen zijn vingers aan en een onbeschrijfelijk gevoel van genot overspoelde me toen ik klaar kwam. Ik trilde op mijn benen en Harry nam me vast zodat ik niet zou omvallen.
Dat was echt fantastisch, fluisterde ik.
Dankjewel, grijnsde hij.
Ik liet mijn vingers over zijn borst en buik glijden en stopte net boven zijn penis. Ik keek diep in zijn ogen en besefte dat ik iets wou terugdoen voor het fantastische gevoel dat hij me net had gegeven. Het water stroomde nog steeds en ik strekte mijn hand uit om de kraan uit te zetten. Toen liet ik mijn hand zachtjes over zijn penis glijden. Hij kreunde lichtjes en ik bewoog mijn hand steeds sneller op en neer. Zijn penis ging in erectie staan en ik liet zijn penis los. Ik ging op mijn knieën zitten en stak zijn penis voorzichtig in mijn mond. Ik liet mijn tong rondjes draaien rond zijn eikel en luide kreunen verlieten zijn mond. Ik liet mijn tanden zachtjes heen en weer schuren over zijn penis en begon lichtjes te zuigen. Hij kreunde harder en ik liet mijn tong weer rond zijn eikel glijden. Ik begon wat harder te zuigen en ging heen en weer met mijn mond. Zijn kreunen verlieten steeds sneller achtereen zijn mond.
Ik ik kom, bracht hij moeizaam uit. Ik liet mijn tong nog één keer rond zijn eikel glijden en liet zijn penis toen los. Een stroom van sperma spoot uit zijn penis en hij draaide de kraan weer open om het weg te spoelen. Hij nam mijn gezicht in zijn handen en drukte een kus vol liefde op mijn lippen. Dankjewel, fluisterde hij.


Reacties:


realMe
realMe zei op 30 dec 2011 - 15:03:
die zat er wel aan te komen.....
zou awkward zijn als nu die moeder ineens thuis zou komen
hoop het niet voor hun
ga maar snel weer verder