Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Kuroshitsuji » Never trust a demon » His butler, cat obsessed

Never trust a demon

30 dec 2011 - 23:20

516

2

363



His butler, cat obsessed

Dit is het eerste hoofdstuk! Hope you like it!

Sebastian POV
‘Wat doe jij hier, Earl Ciel Phantomhive?’ vraagt inspecteur Abberline aan mijn master.
‘Ik hoorde dat er een moord gepleegd was in Londen en de queen wil dat ik het uitzoek’ antwoord hij. Ik loop achter hem aan. ‘Kom Sebastian, laten we het lijk onderzoeken’ beveelt hij me. ‘Yes, my lord’ zeg ik en we lopen door de menigte naar het lijk. Er ligt een wit doek overheen wat mijn master voorzichtig optilt. Meteen komt de geur van vers bloed mijn kant op drijven. ‘Sebastian, hoe lang is ze al dood?’ vraagt hij. ‘3 hooguit 4 uur’ antwoord ik. Ik trek het witte laken helemaal van haar af. Er ligt een vrouw onder, ik schat haar zo rond de twintig, ze heeft middellang, bruin haar en wijd opengesperde, groene ogen. Ze draagt een lange, witte jurk waar verscheidene bloedvlekken op te vinden zijn. Voorzichtig leg ik het laken weer terug op zijn plek. ‘Een gewone moord?’ vraagt mijn master die een beetje van zijn stuk gebracht is van het lijk. ‘Ja’ antwoord ik kortaf, ‘de dader zal snel gepakt worden’ Mijn master en ik lopen weer terug naar Abberline. ‘Ik laat deze zaak aan jouw over, inspecteur Abberline’ zegt mijn master. ‘Niet geïnteresseerd, Earl Phantomhive?’ vraagt Abberline. Opeens zie ik iets op de grond liggen en ik loop erheen. Ik zie dat het een moederkat met kleintjes is. ‘Ah’ zeg ik zachtjes. Met verbazing kijk ik naar de kleine katjes die proberen op de rug van de moeder te klimmen. Ik ben zo druk bezig dat ik niet doorheb dat mijn master en en Abberline klaar zijn met praten….

Ciel POV
‘Bedankt voor je hulp en informatie’ zegt Abberline tegen mij. ‘Hm’ mompel ik alleen maar, ‘Sebastian kom op we gaan’ Ik krijg geen antwoord en draai me om. Opeens zie ik mijn butler, hij zit op zijn hurken en kijkt naar een nest katjes. Ik zucht. ‘Je butler heeft een kat obsessie, hè?’ vraagt Abberline. ‘Helaas wel’ zeg ik en ik loop naar mijn butler toe. Ik pak hem bij zijn stropdas en trek hem mee. ‘Sebastian, hoe vaak moet ik je nog zeggen dat je niet weg moet lopen om naar katten te kijken!’ roep ik boos naar hem. ‘Sorry, bocchan’ zegt hij, ‘maar katten zijn het enige waarvan mijn hart sneller gaat kloppen. ‘Van alle demons die ik had kunnen krijgen, krijg ik diegene met een obsessie voor kat….’ Wil ik zeggen, maar ik wordt onderbroken door een stem die roept: ‘Hou op, NEE!’ Ik kijk in Sebastian’s ogen en ik zie dat we hetzelfde denken: ‘wat is daar aan de hand?’ ‘Volg mij!’ zegt Sebastian en hij rent weg. ‘Wacht Sebas….’ wil ik zeggen, maar hij is al weg. Snel ren ik achter hem aan. Even later kom ik hijgend achter Sebastian tot stilstand. ‘Sebastian, waarom rende je zo har….’ wil ik vragen, maar voor de derde keer vandaag wordt ik onderbroken. ‘Ssst!’ zegt Sebastian en hij wijst achter het steegje. Voorzichtig kijk ik waar hij naar wijst. Drie jongen zijn bezig een meisje aan het schoppen en slaan. ‘NEE, STOP!’ gild het meisje….


Reacties:


Zoeylove
Zoeylove zei op 31 dec 2011 - 0:25:
hee vet leuk verhaal en leuk als je een melding geeft als je weer een nieuw verhaal bent begonnen en wil je me graag ook een melding geven als je een nieuw hoofdstuk heb van dit verhaal klinkt echt leuk!!!!

Zoeylove
ps ik heb weer een nieuw hoofdstukje in het verhaal van vakantieliefde!!!


xbubblegum zei op 30 dec 2011 - 23:28:
Echt een kei leuke kat.
Sebastian en ik passen bij elkaar we hebben allebei een katten obsessie haha:p
Maar snel verder

en krijg ik melding bij nieuwe hoofdstuk?