Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » vakantieliefde???? » 3. vervolg de terugreis

vakantieliefde????

31 dec 2011 - 0:19

226

0

203



3. vervolg de terugreis

in het vorige hoofdstuk zaten ze allebei in de auto met de laptop op schoot te chatten met elkaar alleen Debbie is al weer bijna thuis........ ps. dit is een wat korter stukje als het vorige hoofdstuk maar als ik dit bij het vorige hoofdstuk had gezet was je waarschijnlijk in de war geweest veel lees plezier!!!!!!

Debbie POV

R: ik vind het egt jammer dat je alweer bijna thuis bent bij mij duurt het nog wel even, nog ongeveer een kwartier maar dat is best nog wel lang en ik krijg nu we erge last van mijn knieen.
D: ja maar als ik thuis ben- en dat is al snel want we rijden nu mijn straat al in- ga ik eerst even douchen en dan kunnen jou ouders rustig naar huis toe rijden en dan als ik klaar ben met douchen kunnen we wel nog even verder praten via de normale computer. naja denk niet dat dat nog lang zal zijn want ik ben wel moe... maar ja dat zie ik dan nog wel!! XXX tot zo!!!

als ik me heb afgemeld zet ik mijn laptop uit en stap uit de auto. als ik uit de auto ben gestapt word ik gelijk weer aan het werk gezet en moet ik samen met mijn ouders de spullen terug het huis in te dragen. mijn broertje ligt natuurlijk weer te slapen en daarom tilt mijn vader hem uit de auto en brengt hem naar zijn bed. als alle spullen weer in het huis zijn zeg ik dat ik even onder de douche ga en dan nog even mijn computer aan zet om na te kijken wat het HW ook al weer was voor na de vakantie.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.