Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Living with One Direction [PAUZE] » Hoofdstuk 26

Living with One Direction [PAUZE]

1 jan 2012 - 17:36

1867

1

325



Hoofdstuk 26

Eline
Ik stormde het huis van Sophie en Niall binnen (ze hadden de achterdeur weer open laten staan) en zo verder naar Sophie's kamer. Ze keek verschrikt om toen ze mij als een dolle stier naar binnen zag stormen en hief in een reflex haar handen op toen ik op haar sprong. We belandden op het bed en begonnen kei hard te lachen.
"Kom op!" zei ik toen "Iedereen is al klaar maar de Horans doen het weer op hun gemakje hoor."
"Ja sorry, dat is een familieziekte denk ik."
"Dat zou weleens heel goed kunnen," antwoordde ik terwijl ik mee spullen in Sophie's strandtas gooide. Zonnencrème, iPod, Zonnenbril,... Een minuut later ritste Sophie haar tas toe en liepen we stilletjes naar Nialls kamer. Ik deed heel stilletjes de deur open, hij stond met zijn rug naar ons toe, liep naar hem toe en riep toen in zijn oor: "Boe!"
"Eline! Je liet me verschieten."
"Dat was de bedoeling, ben je bijna klaar schatje?"
"Ja, moet gewoon nog mijn zwembroek vinden."
Ik liet mijn blik glijden over de klerenhoop die op zijn bed lag en toen naar zijn kast die halfleeg was. Ik graaide tussen de broeken in zijn kast en haalde toen triomfantelijk zijn zwembroek boven. "Pak hem dan als je kan!" riep ik kinderachtig voor ik de kamer uit liep en de trap afrennen. Ik hoorde hem achter me aan rennen en de lach van Sophie galmde me achterna. Toen ik beneden was schoot ik de bureau van Sophie's moeder in en direct weer uit omdat dat nogal onbeleefd was. Ik liep naar schatting zo'n dertien rondjes door het huis voor Niall me beetpakte bij mijn middel en op de zetel smeet. Hij ging op mij liggen en hield mijn armen stevig vast. "Zo en nu ga jij braaf mijn zwembroek geven."
Ik stak mijn arm uit met de zwembroek nog aan mijn hand en liet hem over het salontafeltje bengelen.
"Pak hem dan," zei ik. Hij stak zijn arm uit maar ik trok mijn arm snel terug en smeet de zwembroek toen naar Sophie, die zich aan de overkant van de zetel had geplaatst.
"Dat is gemeen", zei hij met een pruillipje. "Oh, Nialler toch." Ik drukt een kus op zijn lippen en toen stond hij recht om achter Sophie aan te rennen. Toen uiteindelijk Harry binnenkwam om te zien of we nog leefden besloten we om braafjes de zwembroek terug te geven aan Niall. Op het strand aangekomen zochten we een goed plekje om onze handdoeken neer te leggen en ik beval Niall om me in te smeren. Hij ging op mijn poep zitten terwijl hij voorzichtig mijn rug insmeerde. Ik sloot mijn ogen en genoot van de massage. Even later viel ik zonder het te merken in een halve slaap.
Ik hoorde iemand nog net "Drie, twee, één!" roepen voor ik een emmer zeewater over me heen kreeg. Ik slaakte een gilletje en schoot overeind. "You gonna die!" schreeuwde ik naar Sophie die grijnzend de emmer in haar hand had. Ze begon te rennen richting de zee en ik liep haar achterna. Toen ze het water had bereikt dook ze vlug onder en ik raapte een hand modderig zand op voor als ze boven zou komen. "In your face!" riep ik triomfantelijk toen mijn modderige zandbal haar gezicht raakte toen ze naar adem hapte. "Oh, you gonna die bitch!" Even later waren we in een modder-zand gevecht verwikkeld en ik kreeg zelfs zand in mijn bikinibroekje, wat een leuke vriendin heb ik toch. Toen de meisjes van Waw kwamen afgelopen besloten we om vrede te sluiten en spoelden we ons snel af voordat Sophie ze voorstelde aan de groep. Twee meisjes die Sophie had voorgesteld als Sam en Sarah hadden elkaars hand vast, waarschijnlijk een koppeltje. "Gaan we watergevecht doen? Ik bedoel iedereen op iemands nek en dan elkaar ervan duwen?" stelde ik voor.
"Is goed," antwoordde Sophie "Ik ga met Harry!"
"Ik met Niall!"
Uiteindelijk gingen ook nog Iris en Liam, Daisy en Louis en Melissa en Zayn samen. Sam, Sarah en Elise bleven liever nog even uit het water en Tessa speelde voor scheidsrechter.
"Klaar? AF!" Niall begon voort te bewegen in het water richting Harry en Sophie en ik greep Sophie's armen om haar van Harry's nek te krijgen. Harry had haar echter stevig vast en het lukte me niet. Plots voelde ik twee handen rond mijn middel en even later vielen ik en Niall in het water. Proestend kwam ik weer boven en zag Iris naar me grijnzen. Ik schonk haar een woedende blik en keek toen naar Daisy en Sophie die aan het vechten waren. Uiteindelijk won Sophie door plots Daisy's polsen los te laten en haar een duw tegen haar schouders te geven. "Komaan Sophie! Maak Iris af!" riep ik, nog altijd boos om het feit dat Iris me van Nialls nek had getrokken. Tot mijn grote spijt won uiteindelijk Iris maar die had niet gerekend op Melissa die hetzelfde trucje uithaalde als Iris bij mij had gedaan. Ik gaf Melissa een vuistje en stak mijn tong uit naar Iris. Toen liepen we het water uit en liepen terug naar Sam, Sarah en Elise.
"Wat gaan we nu doen?" vroeg ik.
"Junglespeed!" riep Sophie terwijl ze het uit haar strandtas haalde. De totem bleef echter niet goed staan dus begroeven we hem telkens weer een beetje onder het zand zodat hij wel bleef staan. We gingen allemaal op onze buik voor de totem liggen en draaiden om de beurt een kaartje om. Ik liet mijn blik de kring rond glijden en zag dat Elise hetzelfde had als mij. Snel nam ik de totem voor Elise hem kon pakken maar hij schoot uit mijn hand en vloog een paar meter verder tegen de rug van een jongen. Hij keek verbaasd om en ik bood mijn excuses aan terwijl ik snel de totem uit het zand graaide. Ik liep terug naar de groep die me ondertussen vierkant zaten uit te lachen. Ze schoven me al hun kaartjes toe, ik had namelijk de totem laten vallen, en met tegenzin schoof ik ze onderaan mijn stapel. Uiteindelijk won Sophie het spel, dankzij haar snelle reflexen. Ze keek nog een tijdje toe voor ze terug naar het water liep. Ik keek haar na en zag dat er een jongen bij haar was komen staan, dezelfde waartegen ik de totem had gesmeten. Ik wendde mijn blik af toen ik een "Haha" hoorde en richtte me weer op het spel. Great. Ik kreeg de kaartjes van Niall toegestopt die hetzelfde symbool had als mij.

Sophie
Dankzij mijn snelle reflexen won ik het spelletje gemakkelijk en ik keek nog een tijdje toe voor ik rechtstond en naar de zee liep. Nick kwam naast me staan en glimlachte naar me. “Hoi,”¯ zei hij toen.
“Hej,”¯ antwoordde ik kortaf. “Alles goed?”¯ “Ja hoor met jou?”¯
“Ook, alleen mijn rug doet een klein beetje zeer.”¯ Ik lachte.
“Je hebt mooie ogen,”¯ zei hij plots.
“Probeer je me nu te versieren? Ik heb je toch gezegd dat ik een vriendje heb.”¯
“Ja, maar daarom is het toch niet verboden om je complimentjes te geven?”¯
“Nee, dat is waar,”¯ mompelde ik en dook toen in het water. Toen ik weer boven kwam stond hij vlak naast mij. “Stalk je me nu?”¯
“Nee, ik probeer je gewoon beter te leren kennen.”¯
“Hmm, wil je elk onbekend meisje die toevallig voor je fietst beter leren kennen?”¯
“Nee.”¯
“Waarom mij dan wel?”¯
“Wel, ik wou je een compliment geven over je zangtalent, wat ik ook heb gedaan en je leek me wel een toffe meid.”¯
Ik trok een wenkbrauw op.
“Hé, komaan, geef me een kans.”¯
“Goed dan.”¯
Ik dook weer onder water en trakteerde hem op een modderbal toen ik weer boven kwam. Ik barstte in lachen uit bij het zien van mijn gezicht en liep toen snel verder het water in toen hij wraak wou nemen. In water kan je echter niet snel lopen en hij had me al snel vast bij mijn middel. “Zo, en nu zeg je sorry of ik smijt je in het water,”¯ zei hij toen hij me vastpakte zoals een baby. Ik hield echter mijn mond en even later vloog ik door de lucht om twee seconden later in het water te vallen. Ik kwam proestend weer boven en zag dat Harry er was komen bijstaan. Hij sloeg beschermend een hand rond mijn middel en keek Nick met licht toegeknepen ogen aan. “En wie ben jij,”¯ vroeg hij met een waarschuwende ondertoon in zijn stem. “Nick, aangenaam,”¯ antwoordde Nick met een big smile terwijl hij zijn hand uitstak. Harry negeerde het gebaar echter en snauwde: “Wel Nick, jij moet met je poten van mijn vriendin afblijven.”¯
“Hé, rustig Harry, hij doet me niks.”¯
“Hij heeft je in het water gesmeten!”¯
“Dat was mijn eigen schuld, ik gooide modder naar hem.”¯
“Vanwaar ken je hem eigenlijk?”¯
“Van op de fiets.”¯
“Kom,”¯ zei ik tegen Nick “Dan stel ik je voor aan de rest.”¯
Ik greep zijn hand en liep het water uit. Harry loste verbaasd zijn greep maar ging toen direct weer naast mij lopen. “Je moet niet zo jaloers zijn schatje, je weet dat ik je nooit zou bedriegen.”¯ Ik liet even Nicks hand los om die van Harry te grijpen. Ik kuste hem zacht op de mond en greep toen weer de hand van Nick. “Kom op,”¯ zei ik terwijl ik begon te huppelen.
“Hé, allemaal, dit is Nick, mijn fietsmaatje,”¯ zei ik toen ik bij de groep aankwam.
“Je fietst toch altijd met ons mee?”¯ vroeg Melissa.
“Ja, maar ik heb hem gisteren ontmoet op de fiets toen ik naar Elise ging.”¯
“Aha.”¯
Ik stelde Nick aan iedereen voor en Eline bloosde lichtjes toen ze hem een knikje gaf.
“Aha,”¯ zei Nick “De totemsmijtster.”¯
“Nog eens sorry daarvoor.”¯
“Och maakt niet uit, ik voel het al niet meer.”¯
“Doe je mee met het volgende spelletje?”¯
“Waarom ook niet.”¯
We zetten ons neer en Harry plofte naast mij. Ik deelde de kaarten uit en merkte dat we met veel te veel spelers waren. We hadden elk ongeveer vijf kaarten, maar goed, wat maakt het uit. “Ik begin!”¯ riep Elise nog voor iemand anders de kans had. Na een halfuurtje waren we junglespeed beu, was Nick volledig opgenomen in de groep alsook de meisjes van Waw en deed mijn buik pijn van het vele lachen. De enige die nog iets tegen Nick had was Harry. Ik trok hem overeind en nam hem even apart.
“Hé, je moet niet zo doen tegen Nick, hij gaat me echt niets doen, ik hou van jou dat weet je toch?”¯
“Ja, maar het is de manier waarop hij naar je kijkt, volgens mij heeft die gast gevoelens voor jou.”¯
“Hij kent me nog maar net.”¯
“Liefde op het eerste gezicht zeker? Ik vertrouw hem gewoon niet.”¯
“Maar je vertrouwt mij toch? En trouwens als hij al iets probeert duw ik hem gewoon weg en dan geef jij hem een slag in zijn gezicht en dan is alles opgelost!”¯
Hij zuchtte. “Hé kom op, wees eens wat vrolijker! Voor mij!”¯
Hij glimlachte geforceerd en ik drukte een kus op zijn lippen. Hij plaatste zijn handen op mijn onderrug en drukte me tegen zich aan. Toen liet hij zijn tong over mijn lippen glijden en ik liet hem snel binnen. Het liefdesspel tussen onze tongen werd echter ruw verstoord door een klein jongetje dat tegen mij aanbotste en we besloten om terug te keren naar de groep.


Reacties:


realMe
realMe zei op 2 jan 2012 - 10:48:
dat is zo lief,
toch vertrouw ik nick niet zo
fijne vakantie