Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » De Kronieken van Narnia » The buyed wardrobe » Chapter 14

The buyed wardrobe

23 feb 2009 - 23:55

409

2

384



Chapter 14

Chapter 14:

Ellen zat naast Edmund en Dorien. Dorien zat naast Ellen en Caspian XI enzovoort. Edmund propte allemaal Turks fruit in zijn mond. “Gulzigaard!”¯ Zei Ellen vol afschuw. Edmund keek op. “Sorry.”¯ Zei Edmund stil. Ellen nam een broodje en smeerde er wat prepare op. Dorien deed hetzelfde, maar zij maakte een broodje met eiersalade.
Edmund zat heel deftig te eten. “Eet jij nou zó deftig voor mij?”¯ Vroeg Ellen. Edmund knikte. “Aww!”¯ Zei Ellen lief en ze wreef met haar knokels over Edmund zijn hoofd. “Jij gekkie toch!”¯ Zei ze en ze liet hem los. Skandar hief zijn hoofd op en deed net alsof hij beledigt was. Hij nam een stuk taart en smeet die recht in het gezicht van Ellen. “Jij smerige...!”¯ Schreeuwde Ellen en ze stak haar hand in de prepare en smeet die recht in Edmund zijn gezicht. “Lekker!”¯ Zei Edmund en hij smeet meteen terug, maar het was mis. Hij gooide net op Dorien die naast Ellen zat. “Sorry!”¯ Zei Edmund meteen, maar hij kreeg al meteen een tomaat in zijn gezicht van Dorien. “Jij achterbakse...”¯ Edmund gooide terug naar Dorien, maar het was mis. Hij gooide op een Faun en algauw begon iedereen mee te doen..

“OPHOUDEN NU!”¯ Schreeuwde een stem. Aslan liep tussen de tafels door en was duidelijk kwaad. “Wat denken jullie wel niet?”¯ Zei Aslan boos. Ellen kroop dicht tegen Edmund aan van angst en Dorien deed net hetzelfde bij Caspian XI. “Bespaar jullie energie voor de grote strijd!”¯
Niemand had Aslan ooit al zo boos gezien en daardoor was het muisstil. Iedereen was bang van hem. “Iedereen naar zijn of haar tent!”¯ Zei Aslan en iedereen liep angstig naar zijn of haar tent.

“Wow, Aslan was wel echt boos hé?”¯ Zei Susan. Iedereen knikte. “Ik ga slapen.”¯ Zei Ellen en ze liep naar een soort van aparte ruimte in de tent om haar om te kleden. “Dochter van Eva, wacht!”¯ Zei Aslan die de tent binnen was gekomen. Ellen kwam het ‘kamertje’ uit en toen ze Aslan zag begon te meteen te bibberen van angst. “Ellen en Dorien, dochters van Eva. Rilian en Edmund, zonen van Adam. Volg mij!”¯ Zei Aslan en hij liep de tent uit. “Noem jij Rilian?”¯ Vroeg Dorien verward aan Caspian XI en ze liepen ondertussen de tent uit. “Rilian is mijn echte naam, Caspian is mijn ‘koninklijke’ naam.”¯ Zei Rilian en ze gingen steeds dieper het bos in. Niemand durfde te vragen waar ze écht heen gingen.


Reacties:


Emerald
Emerald zei op 25 feb 2009 - 19:25:
Omg die reactie van archiestalker x'
Supr ^^


achiestalker
achiestalker zei op 23 feb 2009 - 23:56:
SPANNEND
Stomme Edmund, hoe durft hij prepare op mij te gooien