Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Naruto » ââ¬Â¢Fallen Angel Of Bloodââ¬Â¢ » ~ 16. 'Let's Play Hard To Get' ~

ââ¬Â¢Fallen Angel Of Bloodââ¬Â¢

5 jan 2012 - 15:35

757

0

178



~ 16. 'Let's Play Hard To Get' ~

Storyline: Fallen Angel Of Blood .......................................................................................................................... Part 1: Tales Of A Frozen Heart _____________________________________________________________________________

Nadat je gevraagd hebt of Itachi verliefd op je is, kijkt hij meteen de andere kant op. Alsof hij jouw blik wilt ontwijken. Op één of andere manier vrees je voor het ergste. Dat hij zoveel om je geeft, betekend toch niet dat hij op je is. Of wel soms? Straks ziet hij je alleen maar als een goede vriend. Je bijt op jouw lip, aangezien je niet wilt dat de vriendschap die jullie net hebben zal breken. Breken om de gevoelens die je voor hem hebt. Je weet gewoon zeker dat je van hem houdt, dat hij de ware is. Je voelt het. Als Itachi zijn mond open doet om antwoord te geven, gaat de deur open en kijk je recht in de ogen van Deidara. Hij is samen met Itachi, Akira, Pein en natuurlijk jouw moeder en zus, de enige die je in de base kent. De rest ken je alleen qua gezicht.
Verwachtingsvol kijk je hem aan, maar je krijgt geen antwoord. Het lijkt wel alsof hij de vraag ontwijkt. Itachi? zeg je zachtjes en twijfelachtig. Met een diepe zucht duw je hem op zijn rug. Deidara, wil je ons even alleen laten? Je ziet dat hij grijnst, maar uiteindelijk toch zich omdraait en wegloopt. Je kijkt om je heen, zodat je kan zien of er nog iemand in de kamer zit. Uiteindelijk zie je dat jullie alleen in de kamer zijn. Met zn tweeën.
Aangezien je hem op zijn rug geduwd hebt, ga je op zijn buik zitten en houdt je zijn handen boven zijn hoofd. Geef je me nog antwoord, Ita-kun? fluister je zachtjes, terwijl je met jouw gezicht heel langzaam naar zijn oor gaat. Ik zal je niet bijten als je een antwoord geeft, maar wel als je geen antwoord geeft. Na een aantal seconden bijt je zacht in zijn oorlel, waardoor je een hele zachte kreun uit zijn mond hoort komen. Krijg ik nog antwoord, mijn liefste Ita-kun? Of moet ik weer zorgen dat je kreunt? Door je alleen maar te bijten? met een plagerig lachje bijt je nogmaals in zijn oorlel.
Als hij nogmaals zachtjes kreunt, schiet bijna in de lach, waardoor de greep om zijn polsen zwakker begint te worden. Itachi grijpt zijn kans en duwt je op jouw rug. Je komt er vanzelf wel achter. Fluistert hij zwoel in jouw oren.
Hij drukt een passievolle kus op jouw lippen, waardoor je even rood kleurt. Vertel jij maar eerst of je verliefd bent op mij. Fluistert hij zachtjes. Met zijn hand streelt hij zachtjes over jouw wang. I-Ik vroeg het jou eerst.. Maar nu vraag ik het aan jou.. Dus, wat is jouw antwoord, Yui? Ik zeg het pas als jij het gezegd hebt.. zeg je vastberaden. Je weet wel zeker dat je gevoelens hebt voor Itachi, maar je wilt gewoon jullie vriendschap niet op het spel zetten. Eindelijk heb je een vriend gevonden die je kan vertrouwen, dat wil je niet kwijt, zeker niet hier en nu.
Its time to play hard to get.. denk je bij jezelf, terwijl er een grijns op jouw gezicht verschijnt. Je duwt hem voorzichtig van je af en drukt een kusje op zijn voorhoofd. Je zal er snel genoeg achterkomen, Ita-kun. Zeg je met een poeslieve toon in jouw stem. Je woelt eventjes door zijn haren en loopt naar de deur. Speels en ondeugend kijk je naar achter, kijkend naar de blik in zijn ogen. Als je ziet dat hij kijkt, knipoog je naar hem en loop je de kamer uit. Je sluit de deur meteen. Je plaatst jouw hand op jouw borst, zodat jij jouw hartslag kan voelen. Het klopt hard, harder dan een paar minuten geleden.
Na een diepe zucht geslaakt te hebben, loop je naar jouw kamer toe. Als je bij de deur staat en net op het punt staat om het te openen, begin je heel erg te twijfelen. Aangezien je geen zin hebt om Sayuri te zien. Of erger nog, jouw moeder. Je bijt even in jouw lip, maar opent de deur uiteindelijk gewoon. Het valt je meteen op dat Sayuri stil in haar bed ligt. Alsof ze aan het slapen is, al heb je het gevoel dat ze gewoon wakker is op dit moment. Het kan best zijn dat ze doet alsof, aangezien ze op Itachi verliefd is en duidelijk een blauwtje gelopen heeft.
Met een zucht loop je naar jouw bed en ga je erop liggen. Kijkend naar het plafond en nadenkend over wat jouw gevoelens precies zijn. Yui, waarom heb je jouw kimono niet aan? hoor je Sayuri slaperig vragen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.