Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Trip to hell! » 60.

Trip to hell!

9 jan 2012 - 19:52

2178

3

265



60.

Zacht duwde ik mijn gezicht in Toms nek en observeerde ik, met mijn ogen dicht, de geluiden om me heen. Toms hand streelde zacht door mijn haar en liefdevol drukte hij zo nu en dan een kusje in mijn nek. Normaal zou ik dit niet toestaan, maar ik had geen zin om nu moeilijk te gaan doen. Tenslotte had ik dit gedrag zelf uitgelokt door Tom op de mond te kussen. Ik wist echter ook dat als ik nu zou tegenwerken, het Tom er enkel tot zou aanzetten om verder te gaan. Trouwens, zo erg was dit nu ook weer niet. Ik vond het ergens wel leuk als hij zo liefdevol met me omsprong. Nu drong hij zich niet op, maar gaf hij me gewoon de aandacht die ik nodig had. Ik was tenslotte ook maar een normaal meisje in de puberteit. Was het niet logisch dat ik wel eens last had van mijn hormonen in de buurt van jongens? Ik verkeerde vierentwintig uur op vierentwintig in hun gezelschap en bovendien waren het nog knappe jongens ook. Was het dan niet normaal dat ik af en toe eens nood had aan mannelijke aandacht?

Een luide kreun verliet mijn lippen toen Tom een zuigzoen in mijn nek plantte. Genietend drukte ik mijn gezicht nog verder in zijn nek, zodat mijn nek nog meer gestrekt was. Gegrinnik in de kamer deed me naar adem happen. Verschrikt opende ik mijn ogen. Het besef dat de andere jongens in dezelfde kamer zaten en dat mijn kreun misschien net iets te luid was, drong te laat tot me door. Mijn wangen begonnen direct te gloeien. Genegeerd keek ik naar de jongens die me met een grote grijns aankeken. De schittering in Bills ogen baarde me zorgen. Hier kwam ik niet zo snel van af, daar was ik zeker van.

"I think Keisha is a bit horny," riep Tom lachend.
Mijn wangen werden nog roder dan daarnet. Alsof het niet erg genoeg was, kon Bill het niet laten om mijn gekreun nog eens na te doen, maar dan iets meer overdreven. Ik had het gevoel dat mijn wangen gingen ontploffen. Spijtig genoeg leek dat de tweeling er juist toe aan te zetten om nog verder te gaan.
"Bill, did you and Keisha had sex this afternoon?" vroeg Tom grijnzend.
Bill schudde zijn hoofd.
"No, she just gave me a blowjob, but I think she really needs sex now. Listen to that horny voice."
Weer herhaalde Bill luid mijn gekreun. Beschaamd drukte ik mijn gezicht in mijn handen. Wat had ik mezelf weer aangedaan! Dit zou ik nog lang mogen aanhoren.

"Damn girl, I didn't know that you were so horny. I always thought that you were such a well-behaved girl, but now I know that you're just as horny as me and Bill. That's nice to know, I'm sure..."
"No that's not true. I just didn't control myself. I didn't want..." onderbrak ik Tom.
"Keisha, don't deny it. It isn't bad to..."
"Tom, please," zei ik ongemakkelijk, terwijl ik mijn wangen voelde branden.
"Tom please," herhaalde Bill mijn woorden. Toch deed hij dat niet op de toon waarop ik de woorden uitsprak. Hij zei het kreunend, waardoor het leek alsof ik Tom tijdens het vrijen vroeg om sneller te gaan. Een zucht verliet mijn lippen, maar ook die werd door Bill omgetoverd tot luid gekreun. Beschaamd drukte ik mijn gezicht nog dichter in mijn handen. Wat ik ook zou zeggen, ze zouden het alleen maar verkeerd opnemen.

"Oh Bill, stop it. Look at her now. She's so embarrassed," zei Tom lachend, waarna hij zijn arm om me heen sloeg en me dichter tegen zich aantrok.
Meteen verstopte ik me in zijn armen en verschool ik mijn gezicht in zijn nek. De jongens om me heen lachten en ik hoorde dat iemand opstond en naar me toekwam. Nog geen minuut later voelde ik de zetel een beetje inzakken. De heerlijke geur die mijn neusgaten verwelkomde, vertelde me dat Bill naast me was komen zitten. Ik voelde hoe hij zijn lichaam steeds dichter tegen het mijne aandrukte en zijn hoofd naar mijn oor bracht.
"I'm sorry, darling, but you make me so damn horny," fluisterde Bill zwoel in mijn oor.
Meteen verspreidde kippenvel zich over heel mijn lichaam. Hoewel het Bills bedoeling was om me wat meer op mijn gemak te stellen, bereikte hij het omgekeerde effect. Ik was blij dat niemand mijn gezicht kon zien, want ik was er zeker van dat ik net een tomaat was.
Bills hand streelde rustig door mijn lokken. Hij streek mijn haar liefdevol aan de kant, zodat hij mijn gezicht kon zien. Althans dat dacht ik.

Mijn lichaam schokte kort toen ik plots een paar zacht lippen in mijn nek voelde.
"Bill, what are you doing?!" vroeg ik geschrokken.
Ik wilde me meteen terugtrekken, maar Bills warme hand hield mijn nek op zijn plaats. Ik voelde hoe Bill langzaam begon te zuigen.
"Bill, don't do that. You're ruining my neck!"
Tevergeefs probeerde ik Bill van me weg te duwen, maar toen ook Tom zijn greep op me versterkte wist ik dat ik verloren had. Als de tweeling samenwerkte had het geen zin om me te verzetten. Ze zouden toch niet opgeven vooraleer Bills missie voltooid was.

"Look how beautiful," zei Bill trots toen hij zijn kunstwerk bewonderde.
Ik wierp Bill een geïrriteerde blik toe, waarna ik me met mijn rug naar hem toedraaide. Bill liet zich echter niet doen.
"Oh, so you want there also one," zei Bill lachend.
Hij had de woorden nog niet uitgesproken of hij sloeg zijn arm al rond mijn nek en trok me naar achter. Ik gilde luid toen ik onverwacht achterover viel. Gedesoriënteerd keek ik om me heen. Geschreeuw verliet mijn lippen toen Bill zijn aanval verder zette en probeerde om me op mijn buik te draaien. Lachend klampte ik me vast aan de zetel, maar heel veel hulp bood dat niet. Het duurde niet lang eer Bill me op mijn buik had gedraaid en bovenop me was gekropen.
"So, darling, where do you want a kiss?" vroeg Bill terwijl hij mijn shirtje een beetje naar boven rolde.
"Here?"
"Bill no! That's cold!" schreeuwde ik lachend toen ik Bills lippen op mijn onderrug voelde. Onmiddellijk opende hij zijn mond en voelde ik zijn koude piercing over mijn huid glijden.
Gierend van het lachen probeerde ik naar voren te kruipen zodat ik uit de zetel kon kruipen, maar Bill had me te snel door. Hij greep me bij mijn bovenlichaam vast en trok me terug naar beneden, waarna hij op mijn onderrug ging zitten zodat ik niet nog eens zou kunnen ontsnappen.
"Bill! God, you're really fat! I think my back is going to break with you on it!" riep ik lachend.
"You're going to regret this, Keisha!"
Gegrinnik verliet Bills lippen toen hij zich volledig op me storten en kusjes neer plantte waar hij kon. Gillend probeerde ik vanonder Bill uit te komen, maar deze keer had ik mijn tactiek iets aangepast. Ik duwde mijn billen omhoog zodat Bill zijn grip op mijn heupen wegviel. Ik probeerde me zo al wringend een weg naar achteren te banen, waardoor ik uiteindelijk stukje bij beetje bevrijd werd. Mijn shirtje kroop tijdens mijn tocht steeds verder omhoog. Toch kon ik daar niet veel aan doen aangezien Bill mijn armen nog steeds blokkeerde en ik me enkel met mijn onderlichaam naar de vrijheid kon leiden. Maar ach wat maakte dat ook uit? De jongens hadden al zoveel mijn buik gezien.

"Keisha, come on girl that's not kind of you. You're really driving me crazy! I'm really trying to get not too horny, but you're making me it really difficult."
Verbaasd staakte ik mijn bezigheden en keek ik naar Bill die bovenop me zat. De lichtelijke geïrriteerde, verwijtende en naar seks smachtende ondertoon in zijn stem bracht me in verwarring. Het was duidelijk dat die jongen ongelooflijk geil was, maar ik snapte niet waarom. Wat had ik gedaan waardoor die arme jongen zichzelf niet meer kon bedwingen?

"Oops," zei ik onschuldig, toen ik doorhad dat ik tijdens mijn ontsnappingspoging per ongeluk heel de tijd tegen Bills heiligdom op aan het rijden was.
Ik legde me braaf neer op de bank en draaide me voorzichtig op mijn rug. Bill opende behulpzaam zijn benen zodat ik me gemakkelijker kon omdraaien. Grijnzend keek ik naar Bill, die me met een verwijtende, maar toch ook geile blik aankeek. De zwartharige jongen torende hoog boven me uit, iets wat me enkel nog meer deed grijnzen. Normaal gezien vond ik deze situatie maar niets omdat ik wist dat als Bill zo bovenop me zat, hij alleen maar doelde op seks. Toch had ik er nu helemaal geen problemen mee en dat kwam door de blik in zijn ogen. Die onschuldige blik die me vertelde dat hij me geen kwaad wilde doen, maar hij me enkel een beetje plaagde.
Onschuldig keek ik Bill aan, terwijl ik langzaam met mijn nagels over zijn bovenbeen kraste. Ik wist dat ik Bill hierdoor nog gekker maakte, maar toch kon ik het niet laten om hem terug te pakken. Hij had tenslotte mijn nek geruïneerd.

"I'm sorry, master. It wasn't my intension to interrupt you're sexiness, but you make me so damn horny," fluisterde ik hees.
Ik wist dat Bill nog geiler werd door de manier waarop ik hem aansprak. Het was me al eerder opgevallen dat jongens het opwindend vonden als je hun aansprak met 'meester' of met een hese stem. Ik besloot om nog een stapje verder te gaan. Tergend langzaam bewogen mijn nagels zich al krassend een weg naar boven. Tijdens mijn handelingen hield ik Bills gezicht strak in de gaten. Zijn gezicht betrok toen mijn nagels steeds dichter zijn heiligdom naderden. Ik wist dat Bill tot het uiterste moest gaan om zichzelf onder controle te houden. Ik zag de tweestrijd in zijn ogen. Hij probeerde zichzelf ervan te overtuigen dat hij me gemakkelijk kon negeren, maar zijn té strakke jeans en die geile blik spraken dat tegen. Het was overduidelijk dat die jongen me allang had uitgekleed met zijn ogen.
Grijnzend keek ik Bill aan. Ik had hem waar ik hem hebben wilde. Ik zou hem laten smeken om meer, hem laten kreunen vooraleer ik ook nog maar iets gedaan had.

Plagend streelde ik over zijn borstkas, waarna ik zijn shirt vastgreep en hem bovenop me trok. Bill liet zich gewillig meetrekken. Ik glimlachte toen onze gezichten nog maar twee centimeter van elkaar verwijderd waren. Bill grijnsde terug. Ik drukte een snelle kus op zijn lippen, waarna ik zijn bekken beetgreep en ons omrolde zodat ik bovenop zat. Verbaasd keek Bill me aan, maar al snel vervaagde die gezichtsuitdrukking tot een grote grijns. Blijkbaar wist Bill het wel te waarderen dat ik de leiding nam.
Zonder enige waarschuwing drukte Bill zijn lippen op de mijne en nam hij mijn gezicht tussen zijn handen. Zijn zijdezachte lippen openden zich en meteen voelde ik een ongeduldige tong tegen mijn lippen drukken. Braaf volgde ik Bills voorbeeld en liet ik hem toe om met mijn tong te spelen. Genietend sloot hij zijn ogen. Ik lachte in mezelf. Die jongen was enorm geil.
Rustig haalde ik mijn lippen van de zijne en drukte ik kusjes op zijn wang. Al kussend zocht ik me een weg naar zijn nek, waar ik mijn lippen neer plantte. Met mijn andere hand streelde ik zijn borstkas. Bill kreunde luid onder mijn aanrakingen. Ik grijnsde. Het voelde goed om de macht over hem te hebben, te weten dat hij mij nodig had. Hij was genoodzaakt om mij te gehoorzamen. Zo niet, dan speelde dat in zijn eigen nadeel.
Op dit moment deed Bill me aan mezelf denken. Ik was namelijk altijd de persoon die ondergeschikt was aan de anderen. Ik moest de jongens gehoorzamen wilde ik goed behandeld worden. Nu pas besefte ik hoe de jongens zich voelden als ik aan hun genade was overgeleverd. Ze konden met me doen wat ze wilden. Macht gaf hen een gevoel van overwinning, opwinding. Niets was leuker dan de smekende blik in de ogen van het slachtoffer, iemand te horen smeken om genade. Macht hebben was een verslavend gevoel. Als je er eenmaal van geproefd had, weigerde je om het zomaar af te staan.

Ik glimlachte toen ik de rode zuigplek in Bills nek zag staan. Mijn missie was voltooid.
Langzaam boog ik mijn gezicht naar Bills oor. Met mijn neus streelde ik lief langs zijn oor. Mijn lippen drukten een klein kusje op zijn oorlel. Meteen zag ik hoe kippenvel zich over heel zijn lichaam verspreidde.
"I hope you like my sign," fluisterde ik zacht.
Een filterdun kusje op zijn oor volgde. Zonder Bill de tijd te geven om alles tot hem door te laten dringen, duwde ik mezelf recht en kroop ik van Bill af. Vervolgens draaide ik me om en liep ik naar de deur. Net voordat ik de woonkamer uitliep, keek ik nog één keer achterom. Een verbaasde Bill, met een erectie van hier tot in Tokyo lag in de zetel. Een grijns sierde mijn lippen toen ik me omdraaide en wegliep.
Boontje kwam altijd om zijn loontje, dat was zeker.

Verleiding en macht... Een dodelijke combinatie... Als je er eenmaal van geproefd hebt, is het onmogelijk om er nog mee te stoppen...

Hier is zoals beloofd het nieuwe hoofdstukje. Bedankt voor jullie toffe reacties.


Reacties:


thfanforum
thfanforum zei op 17 maart 2012 - 21:38:
volledig gelezen


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 6 feb 2012 - 21:34:
omg .. te lang al niet meer op FF geweest!
en ik smachtte naar dit hoofdstuk!
I want more.
en Nicee hoe je beschrijft dat Keisha eens de leiding nam. *grijnst*
Girlzz rule!

Iek snel hoofdstukkie lezen!

xxxx


Heartbeat
Heartbeat zei op 9 jan 2012 - 20:20:
Wow
Haha ik.kan me zo al Bill's kop voorstellen als ze hem zo laat liggen
Hoe dan ook, jij schrijft echt fantastisch! Ik kijk uit naar nog een hoofdstuk
xXSally