Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Destine » The Headline tour. » Savin' me.

The Headline tour.

10 jan 2012 - 15:19

652

0

314



Savin' me.

P.O.V. = Tom
Ik reed rustig naar huis toe met Wafel op de bijrijdersstoel en de rest achterin, we hadden afgesproken dat we vanavond gingen barbequeën en de band had besloten dat ik de vleesmeester was en dat ik dus mocht bepalen wat er op de barbeque ging en hoeveel. Toen ik de oprit opreed en Robin F uitstapte om de garagedeur open te doen zagen we opeens 5 figuren in onze garage staan. Ik besloot mijn groot licht aan te zetten en terwijl ik dat deed schoot iedereen achteruit met hun handen voor hun ogen, dat was niet zo'n goed idee dus. Ik hoorde Hubrecht van de achterbank schreeuwen 'En daar zullen we the Stewards hebben!' en we lagen allemaal in een deuk. Toen ik mijn groot licht weer uit had gezet en iedereen zijn zicht weer terug had reed ik het busje de garage in en begroetten we iedereen.
Toen we de keuken in liepen zagen we dat Emily al het vlees aan het snijden was. Ik pakte het mes uit haar handen, legde het op het aanrecht en ging met mijn armen over elkaar voor haar staan terwijl ik met mijn voet op de grond tikte. 'Ik geloof dat í¬k de vleesmeester was?' vroeg ik, maar ik was haar aandacht alweer kwijt want Hubrecht gaf haar een knuffel. 'Dag schoonheid.' zei hij in haar oor.
'Zeg Romeo, ik probeer hier een gesprek te voeren, ga Robin knuffelen ofzo.' en ik duwde hem richting de woonkamer. Ik zag hem nog net op Vlins z'n rug springen voordat ik me weer omdraaide.
'Dus, zoals ik al zei, ik dacht dat í¬k de vleesmeester was vanavond?' vroeg ik nogmaals terwijl ik weer met mijn voet op de grond begon te tikken. 'Oh, het spijt me zeer, koning Tom, maar ik dacht dat ik alvast kon beginnen zodat we wat sneller konden eten..' Ik knikte
'Ja, daar zit misschien wel wat in, maar toch, ben ik de VleesMeister!' en ik verhief mijn armen, zodat ik er net zo uitzag als popeye.
'Haha, okee VleesMeister, ga je gang!' zei ze terwijl ze mij het mes overhandigde, en ze liep naar de woonkamer.

P.O.V. = Emily

Toen ik terugliep naar de woonkamer zag ik dat Hubrecht met een van de stewards aan het praten was. Ik rende naar hem toe en gaf hem een dikke knuffel. Toen ik hem begroet had liep ik verder naar Robin L.
'Robin, wil je me helpen?' vroeg ik op mijn allerliefst.
'Ja, of course Em, wat is er?' vroeg hij 'Ik ken een heel mooi nummer en ik zou het graag eens met jou willen spelen, wil je me helpen?' 'Ja tuurlijk, maar moet dat nu?' 'Ja, eigenlijk wel.' zei ik
'Ik wil vanavond een kampvuur houden en jij moet me daarbij helpen.' zei ik terwijl ik lachte. Ik wenkte dat hij mee moest komen en we liepen door de keuken naar de studio, waar ik twee gitaren pakte, eerst een akoestische van Robin, die ik aan hem gaf. Zelf pakte ik Hubrecht's favoriete akoestische gitaar, die ik begon te stemmen.
'Je weet dat niemand daarop mag spelen van Huub, hè?' vroeg hij, 'Ja, ik weet het,' antwoordde ik terug 'maar ik heb op deze leren spelen, dus ik wil hem ook wel weer eens gebruiken.' Robin knikte en fluisterde zoiets als 'Vandaar dat het zijn favoriet is...' maar ik verstond het niet echt goed. Ik pakte 2 blaadjes van de piano en ik pakte er 4 uit mijn broekzak, ik gaf de helft aan Robin, en de andere helft legde ik voor mijn eigen stoel neer. 'Het nummer heet Savin' me, het is van Nickelback.' begon ik. 'Ik wil graag dat jij de eerste stem doet, en de akkoorden, dan doe ik de tweede stem, en tabs.' Robin knikte en zei dat hij het begreep. Ik begon met de eerste paar noten, waarna Robin al gauw invoegde met de akkoorden en de lyrics.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.