Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » So close but still so far apart.. - A Hogwarts Story. » Introducing Lucy.

So close but still so far apart.. - A Hogwarts Story.

11 jan 2012 - 19:43

372

1

291



Introducing Lucy.

Naam: Lucy

Volledige Naam: Lucy Marie-Jane Haglesbury

Leeftijd: 14

Bloedsoort: Halfbloed (vader wel een tovenaar, moeder niet)

Innerlijk: Lucy is een lief meisje, ze is vaak heel serieus en kan heel goed met mensen omgaan. Ze is soms wat koppig maar haat het om ruzie met mensen te hebben, haar vrienden zijn alles voor haar, net als haar tweelingbroer. Ze heeft af en toe wel haar buien, maar die zijn vaak na een uurtje of 2 wel weer over en dan lacht ze weer vrolijk mee met de rest. Ze houd van muziek, is heel erg creatief en is altijd bezig met haar kleding. Vrolijkheid kent ze niet altijd, maar als ze vrolijk is, is ze dat wel erg. Ze doet graag rare dingen en komt daarmee af en toe in de problemen. Als ze verdrietig is kun je dat ook echt aan haar zien want dan zal ze al gauw alleen sip in een hoekje zitten, maar haar gevoelens deelt ze alleen met haar familie en echte vrienden. Ze haat klusjes doen als koken, opruimen etc. maar vind het wel weer leuk als iemand haar daarbij helpt. Ze is dus graag in gezelschap maar kan zich zelf ook prima vermaken met haar spreukenboek of een goed muziekstuk. Ze heeft een tweelingbroer, Damian, en lijkt dus erg op hem, ze doet het liefst bijna alles met hem samen.

Uiterlijk: Lucy heeft lichtbruin haar met een lichte slag erin, haar ogen zijn fel en grijs-groen. Ze heeft een grote G-sleutel op haar linkerpols getatoeëerd en heeft vaak dezelfde donkerrode lipstick op.

Lucy

Extra: Lucy kan prachtig zingen en ze speelt piano, ze heeft een groot hart voor dieren en houdt ervan om ze te verzorgen. Zelf heeft ze een bruin met wit babykonijntje, Angel genoemd, en vroeger hebben ze een rode kat gehad, Danger.

Familie: Lucy en haar broer wonen bij hun vader, aangezien hun moeder een jaar geleden is overleden, zijn ze toen verhuisd naar Oxford. Hun vader werkt op het Ministerie van Toverkunst, maar ze denken dat hij alleen maar een saaie advocaat is.

Geschiedenis: Lucy heeft de afgelopen paar jaren gewoon in de dreuzelwereld geleefd, zonder te weten van het bestaan van magie, hun vader heeft het al die tijd voor hun verborgen weten te houden.


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 29 jan 2012 - 11:49:
klinkt intressant!!!
ik ga gauw verder lezen!