Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Harry Potter » So close but still so far apart.. - A Hogwarts Story. » Introducing Ricardo.

So close but still so far apart.. - A Hogwarts Story.

12 jan 2012 - 18:52

378

1

282



Introducing Ricardo.

Naam: Ricardo

Bijnaam: Rick

Volledige Naam: Joseph Ricardo Drake Haglesbury

Leeftijd: 14

Bloedsoort: Halfbloed (vader wel een tovenaar, moeder niet)

Innerlijk: Rick is een heel actief persoon, maar is niet altijd even goedgehumeurd. Als hem wat te doen staat gaat hij daar vaak heel enthousiast en energiek mee aan het werk. Hij maakt snel vrienden en is een sociaal iemand. Hij kan dan ook niet zonder zijn telefoon en laptop. Ricardo is snel nieuwsgierig en wil graag weten wat er in de wereld gebeurt. Hij is heel strijdlustig en is daarom altijd wel in voor een potje voetbal of een marathon. Hij heeft een erg goede conditie en is erg krachtig, aangezien hij een keer per week aan krachttraining doet en twee keer per week naar de sportschool gaat. Hij kan heel zelfstandig en op zichzelf zijn maar hij is heel zorgzaam voor de mensen van wie hij houdt en om wie hij geeft, bijvoorbeeld zijn zusje en zijn vader. Als hij iets moet doen gaat hij niet eerst bedenken hoe dat het beste kan, maar wil hij er ook meteen mee aan de slag, hij is vreselijk doelgericht. Er is alleen één groot minpunt, hij is vreselijk slordig.

Uiterlijk: Ricardo heeft van origine lichtbruin haar met een lichte slag erin, al heeft hij dit al een jaar of anderhalf geleden donkerbruin tot zwart geverfd. Zijn ogen zijn net als die van zijn zus grijs-groen. Hij heeft aan de binnenkant van zijn linkerpols "Drake" zijn derde naam getatoeëerd.
Hij heeft vaak ook dezelfde kleding aan, wat bestaat uit een skinny jeans met een wijd T-shirt en een jasje erover.

Ricardo

Extra: Ricardo speelt gitaar en basgitaar, hij houdt heel erg van muziek en kan niet echt zonder. Hij heeft een zwarte mannetjeskat die hij Merlin noemt en hij heeft een kraai die hij elke avond eten geeft, deze noemt hij Shadow.

Familie: Ricardo en zijn zus wonen bij hun vader, aangezien hun moeder een jaar geleden is overleden, zijn ze toen verhuisd naar Oxford. Hun vader werkt op het Ministerie van Toverkunst, maar ze denken dat hij alleen maar een saaie advocaat is.

Geschiedenis: Ricardo heeft de afgelopen paar jaren gewoon in de dreuzelwereld geleefd, zonder te weten van het bestaan van magie, hun vader heeft het al die tijd voor hun verborgen weten te houden.


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 29 jan 2012 - 11:50:
haha, klinkt ook al belovend!