Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Song of the Wolf ~ Chanteloup » Introduction.

Song of the Wolf ~ Chanteloup

10 jan 2012 - 15:53

459

0

181



Introduction.

Hei,

Ik ben Maiyun, zeg maar Mai, en dit is mijn Best friend, Ruelle.

Op het eerste gezicht zou je zeggen dat we normale teenagers zijn, maar dit zijn we echter niet, voor je ons verhaal gaat lezen moet je eerst een aantal dingen van ons weten, we zijn namelijk geen normale mensen, wij zijn Loup-garou, onder de mens beter bekend als “weerwolven”, deze term gebruiken wij echter niet, omdat het een heel duister verleden heeft.

Wij zullen eerst uitleggen vat de term Loup-garou inhoudt.


Loup-garou zijn wolven die op verschillende manieren kunnen veranderen, de eerste is heel logisch en bij bijna iedereen bekend, namelijk door de volle maan, de maan schijnt door tot onze ziel die onze ware identiteit laat zien, als wij de volgende ochtend bij het ochtendgloren weer in het zonlicht komen, veranderen wij weer terug naar onze menselijke gedaante. De tweede is als wij onze zelfbeheersing verliezen, om dit te voorkomen gaan wij altijd met minstens 2 loup-garou op stap, zodat de een de ander af kan koelen, als onze woedeuitbarsting voorbij is, veranderen wij weer terug. De derde manier is uit vrije wil, als een loup-garou zijn gedaanteverwisseling zodanig onder de knie heeft, kan hij uit vrije wil heen- en terugveranderen. Er is nog een vierde manier waarop wij kunnen terugveranderen, dit is als een loup-garou fataal gewond is, als hij zodanig gewond is dat er veel schade aan zijn lichaam is, laat hij zijn menselijke gedaante zien.

Het speciale aan loup-garou is dat ze buitengewoon sterk ontwikkelde zintuigen hebben, en dat ze als mens soms wel wat dierlijke trekjes vertonen, zo krab ik vaak achter mijn oor en houd ik ervan om als een bolletje op een deken in slaap te vallen. Loup-garou leven ook dubbel zo lang als de normale mens, tenzij ze gedood worden natuurlijk.

Loup-garou hebben 3 ware vijanden, als wij in de buurt zijn van dergelijke voorwerpen of wezens moeten we heel erg oppassen want sommigen kunnen fataal zijn. Één hiervan is ijs, net als dat vampiers verwoest kunnen worden met vuur, is het verwoestende element voor ons ijs, dit kan echter alleen als een wolf helemaal ingevroren is, in mensengedaante werkt dit niet. Wij kunnen dus rustig met ijs omgaan, we moeten alleen oppassen dat we niet volledig ingevroren worden. Het tweede voorwerp waarbij we heel erg moeten oppassen is zilver, er is nog nooit iemand mee in contact gekomen en dus weten we niet of het echt een gevaarlijk object is, maar je kunt nooit zeker genoeg zijn, en dus blijven we er maar bij weg. Ook moeten we oppassen bij andere wezens die bovennatuurlijke krachten hebben, want als we daarmee in contact komen kunnen ze ons slechte dingen aandoen, verder is er niets waar we extra voor op moeten letten.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.