Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Song of the Wolf ~ Chanteloup » Introduction. (2)

Song of the Wolf ~ Chanteloup

10 jan 2012 - 15:54

395

1

221



Introduction. (2)

Er zijn drie manieren waarop je in een loup-garou veranderd, de eerste is erfelijkheid, de kinderen erven het van de ouders, als een loup-garou en een mens een kind baren is het echter afwachten tot het veertiende levensjaar van het kind, waarin het de metamorfose voor het eerst ondergaat. De tweede manier is een weerwolfbeet, hier zitten echter enkele consequenties aan vast. Als je gebeten woord door een loup-garou en de wond niet fataal is zul je voor 101 dagen een van ons worden , dit is de eerste avond een uiterst pijnlijke transformatie , hierna zul je elke avond transformeren, tot de 101 dagen voorbij zijn. Als je in deze periode van honderd en één dagen een mens dood, zul je voor de rest van je mensenleven een weerwolf worden. Ook als je in of na deze periode iemand vertelt dat je een loup-garou bent of bent geweest zal je voor de rest van je mensenleven een loup-garou worden, gebeten mensen leven dus korter dan echte loup-garou. Deze mensen worden dus ook bitten genoemd, en zijn gedwongen de Alfa te volgen, anders worden ze uit de roedel gezet, en buiten de roedel dreigen veel meer gevaren dan er binnenin. De derde manier komt eigenlijk maar heel af en toe voor en dat is als er loup-garou genen in een familie zitten, die generatie hoeft dan geen loup-garou te zijn maar bijvoorbeeld gewoon mens, als een van deze generaties een zevende zoon krijgt, is er een kans van 40% dat deze de loup-garou genen bezit.

Er zijn verschillende roedels over de hele wereld, onder andere in Ierland, Frankrijk, Bulgarije, Servië, Rusland en Canada. Onze Roedel leeft in Amerika en heeft dus een heel groot leefgebied, onze volledige roedel bestaat dus ook uit 40 loup-garou, maar zij zijn vaak opgesplitst in groepen van 10, elke groep heeft zijn eigen gebied, maar ik hoor bij de Alfa’s en wij zullen, samen met onze 6 raadgevers, in Phoenix, Arizona blijven, waaruit wij contact houden met de andere groepen en jagen in de omliggende bossen. Met volle maan verzamelen wij in Cave Creek, aan de rand van het Tonto National Forest, om met zijn allen op jacht te gaan.

In het volgende hoofdstuk zal ik de Leden van de Roedel plaatsen, zodat je een klein overzicht hebt van de Roedel, daarna zullen wij beginnen met het vertellen van ons verhaal.


Kisses,



Mai en Ruelle.


Reacties:


KiKey
KiKey zei op 10 jan 2012 - 16:04:
Mooi geschreven! Mag ik een melding bij volgende hoofdstukken?