Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-] » Deel 16

Save your kisses for me..!x [TC] [-Continued-]

25 feb 2009 - 14:46

469

2

251



Deel 16

Deel 16

Bill POV

Wanneer Tom de deur uit is kan mam zich moeilijk inhouden en begint meteen van alles uit te kramen. ‘is hij wel goed bij zijn hoofd? Hij kan Tom toch makkelijk hier laten? En hoe komt hij aan mijn gsm nummer? Ik had hem die toch niet gegeven? O wacht, ik heb nog steeds mijn oude, maar dan nog hoe haalt hij het in zijn hoofd om me op te bellen? En hoe haalde ik het in mijn hoofd om te zeggen dat Tom hier was? Misschien omdat Jög ongerust klonk maar dan nog, waarom?!’, ‘mam kappen! Tom komt nog wel terug hoor het is niet dat hij zomaar verdwenen is.’,’ sorry Bill, het is gewoon, ik was op de één of andere manier blij dat Tom hier was.’, ‘ik ook, maar hij komt heus wel terug hoor, wees maar niet bang.’, ‘wat deed Tom hier eigenlijk?’, ‘euhm mam, ga effe zitten’, ze knikt en gaat aan de keukentafel op een stoel zitten. ‘nou je weet toch dat ik Georg en Gustav audities hebben gehouden, Tom was daar ook, hij wou nog eens afspreken en ik had toegestemd, dus wij hadden afgesproken, maar het was eigenlijk anders gelopen dan ik had gedacht, mam, ik en Tom zijn denk ik weer een soort van samen.’, zeg ik en staar naar de keukentafel. ‘meen je dat?’, ik knik. Mama staat op en komt naar me toe, tot mijn verbazing geeft ze me een knuffel en fluistert; ‘zolang je maar gelukkig bent maakt het me niets uit.’, mam laat me los en ik lach effe. ‘dank je mam.’, ze glimlacht en neemt een kop waar ze koffie inschenkt. ‘ik ga naar boven, moet nog wat invullen.’, ze knikt; ‘ga je dan wel slapen?’, ‘ja mam!’, en ik loop naar boven waar in de papieren voor de school invul, als ik dat heb gedaan leg ik alles netjes weg en maak me klaar om te gaan slapen.

Dinsdag 8 september
07:10u


Ik sta in de badkamer en kleed me aan, ja ik vertrek vroeg weet je wel, kan ik nog andere dingen doen zoals, shoppen! En Tom zien op school natuurlijk.


07:20u

Met een zucht laat ik me op het bankje vallen in de bushalte, nog tien minuten en dan is de bus er, voor zover als ik me kan herinneren. Misschien dat hij normaal vroeger of later komt. Na tien minuten is mijn denken voorbij door de bus dat voor mijn neus stopt, ik grijns eens effe en stap dan de bus in en zet me ergens neer. De bus rijdt door, na een halfuurtje stopt de bus en ik stap uit en loop richting de school, ga het plein op en ga dan naar het bureau van de directeur, ik klop, ga binnen na zijn toestemming en zet me neer op de aangewezen stoel.


Reacties:


Hugbear
Hugbear zei op 11 maart 2010 - 20:10:
En nu is Simone ineens de lieve ouder.. ik raak in de war!!


KaulitzFreak
KaulitzFreak zei op 14 maart 2009 - 15:12:
Ga je snel verder please???