Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Song of the Wolf ~ Chanteloup » Wolves.

Song of the Wolf ~ Chanteloup

14 jan 2012 - 12:55

509

1

209



Wolves.

Toen we op de open plek aankwamen trokken alle jongens hun shirts al uit. Wij hadden zoveel van dit soort kleding en dus maakte het ons niet echt uit of het kapot zou scheuren, zó groot werden we namelijk ook weer niet. Toen iedere jongen zijn shirt uit had liep Ruelle, die zo lang naast mij had gelopen, naar Marvin toe. ‘Hey sexy,’ riep ze uit, waarbij hij een beetje moest lachen.

Ik zag dat Blaze als eerste was veranderd, want ik zag voor me een iets grotere wolf staan die bovenop iets donkerder bruin was dan de rest van zijn lichtbruine vacht. De rest van the pack gehoorzaamde Blaze kennelijk goed, want binnen een mum van tijd was iedereen getransformeerd. Ik zag drie donkerbruine wolven staan, waar Marvin er blijkbaar één van was, want een van hen stond vlak naast Ruelle, die hem zachtjes achter zijn oor krabbelde. Ik zag ook twee grijze wolven staan, en twee waarvan ik de kleur niet echt wist, want die lag, zover ik kon zien, ergens tussen zwart en bruin in. De laatste twee waren één witte en één zwarte, maar van de zwarte wist ik dat het Zayn was, want die had de hele wandeling naast me gelopen. Ik lachte even licht toen hij zijn snuit tegen mijn knie aan drukte, als teken dat ik ook moest transformeren, toen ik zag dat op de plaats waar Ruelle net stond, een kleine rode wolf stond. Ik concentreerde me op de energie in mij, en dacht aan een wolf, en binnen een mum van tijd, zag ik al veel scherper, als teken dat ik in wolvengedaante was. Ik was een blonde wolf, maar de rest van de roedel noemde mij ook wel “de gouden alfa”¯ aangezien de kleur van mijn vacht meer goud was dan blond.
Blaze kwam naar mij en Zayn toe rennen en ik zag dat Ruelle en Marvin al samen in het hoge gras lagen. ‘Hey zus, niet te klef hè.’ Lachte Zayn toen hij de twee zag, hij keek kennelijk in dezelfde richting als ik, en we hoorden een grom bij Ruelle vandaan kwamen. Als we wolven waren, konden we met elkaar communiceren door middel van de normale wolventaal, dit was als een tweede moedertaal voor ons, maar sommige wolven konden ook elkaars gedachten horen, dit kon alleen als je vaak met elkaar optrok. Zo kon Blaze alle gedachten lezen van iedereen in the pack, maar Zayn alleen die van mij, Blaze en zijn zusje, Ik kon die van Blaze, Zayn en Ruelle lezen, en Ruelle die van ons drieën en Marvin. ‘Oké, wie is er in voor een potje “pak mijn staart”¯?’ vroeg Zayn, en iedere wolf op het veld blafte instemmend. ‘Oké, ik ben eerst, twintig seconde voorsprong.’ Zei hij alleen, en hij spurtte weg. Na vijftien seconden keken ik en mijn broer elkaar aan en knikten allebei, ‘Houd de rest hier’ zei mijn broer tegen de witte wolf, die Blake heette. ‘Ik en mijn zusje gaan op jacht.’ Gromde hij, en toen stoven we tegelijk weg.


Reacties:


KiKey
KiKey zei op 14 jan 2012 - 16:04:
Interesant...