Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » One Direction » Lucky Charms » OO2.

Lucky Charms

16 jan 2012 - 15:52

930

6

716



OO2.

Enjoy! Zijn er mensen die -NIKS- van One Direction weten, want dan kan ik wel wat facts van ze schrijven onder elk hoofdstuk (:

Na de halve cd geluisterd te hebben wordt er luid op mijn deur geklopt. 'Zet die herrie zachter godverdomme!" Roept mijn, o zo aardige, buurman luid terwijl hij blijft kloppen. ''Ja ja!' Roep ik terug, en draai de geluidsknop terug. De buurman stopt met kloppen en ik ga op de grond zitten naast mijn stereo. Een langzaam liedje staat op en ik kijk op het doosje welk nummer het is, Same Mistakes Met mijn hoofd beweeg ik langzaam mee op de muziek. Het is een prachtig nummer en de stemmen van alle vijf de jongens komen er goed in uit.

Als de cd is afgelopen sta ik op van de grond en loop naar mijn slaapkamer nadat ik de cd nogmaals heb opgezet . Half dansend pak ik mijn koffer in en sla hem uiteindelijk dicht. Mijn mobiel die in mijn broekzak trilt ineens en ik verstar als ik de afzender zie. Met handen die trillen als een rietje open ik het berichtje op mijn iphone en lees wat er staat hardop tegen mezelf voor.
Hi Avery, I'm sorry that I text you so soon. I couldn't help myself. Did you listen to our music? What did you think? I Hope I'll meet you again soon. You seem really nice. Maybe next week, celebrate new year with me and te boys? .xx Harry

Ik open een nieuw berichtje en probeer een fatsoenlijk antwoord terug te typen met een smoes waarom ik niet met ze zou kunnen afspreken. Maar ik kan geen goede reden bedenken en zak chagerijnig op mijn bed. Misschien is omgaan met jongens helemaal niets slecht. Ookal heb ik het de afgelopen anderhalf jaar continu vermeden om met jongens af te spreken. Ze lijken me aardig en ze hebben volgens mij geen bijbedoelingen. Ik zucht diep en begin twijfelend een smje te schrijven.
Hi, that isn't a problem. And I like the cd, I'm listening to it right now. Maybe we'll meet again, I don't know about that yet. I'll text you about new years eve allright? .xx
Tevreden klik ik op verzenden en sleep mijn koffer naar de deur en pak de tas vol kerstcadeautjes voor mijn familie in mijn andere hand. De cd van One Direction stop ik in mijn handtas en loop dan mijn deur uit, die ik achter me op slot draai. Snel stap ik de kleine lift in en eenmaal beneden stap ik in mijn oude auto, die mijn vader ooit opgeknapt heeft voor me. Mijn mobiel in mijn broekzak trilt weer en nieuwsgierig nu, open ik het nieuwe berichtje.
Glad you like the cd. Why maybe? You ain't scared of us or something right? (: You should just come, but it's up to you. .xx
Geïrriteerd door zijn vraag of ik bang voor hen zou zijn frons ik een beetje en typ meteen iets terug.
Maybe I am scared of you. I don't know you guys at all. I'll think about it Harry. .xx
Binnen een minuut is het volgende smsje binnen,
I get it, maybe we're a little bit scary. Did I tell you Liam is a zomby and Zayn's a werewolve. And don't get me started about Louis and Niall, they're vampire slayers. Which is weird, cause I'm a vampire. No, I promise we won't bite you. Take your time though .xx
Ik lach om het vage berichtje en gooi mijn mobiel in het bakje onder het dashbord waarna ik de auto start en richting Wolverhampton begin te rijden.

Het is tweede kerstdag, morgen ochtend vertrek ik in alle vroegte terug naar Londen. Mijn zusje springt na het diner in het rondte op de muziek van One Direction. 'Ze zijn echt geweldig!" Gilt ze boven de muziek uit, 'Niet te geloven dat je ze hebt gezien. Ze zijn zooo knap.' Ze zwijmelt en draait een rondje op de bal van haar voet. 'Ja ze zijn wel leuk.' Zeg ik, terwijl ik aan mijn glas wijn nip. Ik denk aan Harry, met wie ik de afgelopen dagen wat op en neer heb gesmst. Steeds meer krijg ik de neiging om toe te stemmen in zijn verzoek, over New Years Eve. Als snel ben ik zeker van mijn zaak en tover mijn mobiel uit mijn laars, omdat er in mijn jurkje geen zakken zitten.
Fine, I'll come over with New Years Eve. But I want to meet you again before that. Starbucks London tower bridge tomorrow three o'clock? .xx

YES! See you tomorrow! .xx Krijg ik meteen terug, een glimlach vormt zich rond mijn lippen en ik sta op om met May een rondje te dansen op Tell Me A Lie. May kijkt me vragend aan als ik haar hand pak en blij spring. 'Wat heb jij ineens zeg?' Lacht ze vrolijk. 'Weet ik niet.' geef ik eerlijk toe en draai een rondje onder haar arm door.
De volgende ochtend zit ik vroeg aan het stuur in mijn auto, terug richting Londen. Lichte vlokken sneeuw vallen uit de donkergrijze hemel naar beneden en vertroebelen mijn zicht op de weg. Het duurt langer dan verwacht om in Londen te komen en het is tien voor drie als ik op de klok in mijn appartement kijk en ik net thuis ben. Een blik in de spiegel verteld me dat ik er niet uitzie. Ik ben vroeg in de ochtend, zonder make up vertrokken. Snel was ik mijn gezicht en bind ik mijn haar in een wilde knot op mijn hoofd. Daarna breng ik lichtjes wat make up aan en trek dan een schone set kleren aan, waarna ik mijn mobiel en handtas grijp en de deur uit ren richtin London Tower Bridge.


Reacties:

1 2

JeRiNo
JeRiNo zei op 19 jan 2012 - 16:33:
OMG, ZE ZIJN NOG NIET SAMEN MAAR IK VIND ZE NU AL SCHATTIG!

Goed, dat was mijn uitbarsting XD
Ik vind het een goed hoofdstuk, heel vrolijk en een chagrijnige buurman:p
Snel verder!

xoxo


Reactiongirl
Reactiongirl zei op 17 jan 2012 - 15:23:
''.xx Harry ''

Aaaww, je gebruikt zn punt for zijn 'xx' hehe :'
Snel verder! <3 Oh and hoe ziet Avery eruit..? (:
Was gewoon benieuwd hehe. xx


Hermelien
Hermelien zei op 16 jan 2012 - 20:14:
WHAAAAAH
Weet jij in godsnaam hoé geweldig dit is ?
IKHOUHIERVAN !
Je moet als in 123 weer verder ;D
IK KAN NIET WACHTEN IK HOU HET NIET VOL
Kusbabeee


Soraya
Soraya zei op 16 jan 2012 - 17:59:
OMG! DAT IK NIET GEREAGEERD HEB?!
DUDE; WAT IS ER MIS MET MIJ?
--'
JE MOET VERDEEEEER! EN DEZE KEER ECHHTTT! <3


Pline
Pline zei op 16 jan 2012 - 16:53:

I love it!!!!
You can make me smile
Can't wait for the next chapter...

En een aantal facts zouden wel leuk zijn want ik ken de band wel maar eigenlijk weet ik niet zo heel veel over hen
xxx